ספר מ-ש-ע-מ-ם כמו כל ספר שאת לא קוראת מבחירה..
G GoLd FlOwEr New member 11/9/03 #31 ברור שהרגשנו../images/Emo24.gif מסכן, 189 עמודים אני למדתי בקושי שני שעורי היסטוריה וכבר המורה עשתה לנו בוחן
ברור שהרגשנו../images/Emo24.gif מסכן, 189 עמודים אני למדתי בקושי שני שעורי היסטוריה וכבר המורה עשתה לנו בוחן
א איירה גיינס New member 11/9/03 #26 מאור סוף סוף!!!../images/Emo46.gif אתה המצאת... את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את הלהתאלמג!!! עכשיו כל אחד כולל אני אומר את זה!!! והעונה השנייה תשודר בשבוע הבא יום ראשון ורביעי רבע לעשר מיום רביעי הבאה
מאור סוף סוף!!!../images/Emo46.gif אתה המצאת... את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את הלהתאלמג!!! עכשיו כל אחד כולל אני אומר את זה!!! והעונה השנייה תשודר בשבוע הבא יום ראשון ורביעי רבע לעשר מיום רביעי הבאה
מ מאור 87 New member 11/9/03 #27 ../images/Emo6.gif וואלה../images/Emo35.gif אני צריך לעשות קצת catching up ולראות מה הפסדתי.. אבל לא עכשיו כי כמו שאמרתי יש לי ספר באנגלית לקרוא..
../images/Emo6.gif וואלה../images/Emo35.gif אני צריך לעשות קצת catching up ולראות מה הפסדתי.. אבל לא עכשיו כי כמו שאמרתי יש לי ספר באנגלית לקרוא..
C cj20 New member 11/9/03 #23 מה לא../images/Emo35.gif אז עכשיו אני דואגת../images/Emo70.gif והיום משודר שוב הפרק של שבוע שעבר, ככה שמעתי...
מה לא../images/Emo35.gif אז עכשיו אני דואגת../images/Emo70.gif והיום משודר שוב הפרק של שבוע שעבר, ככה שמעתי...
א איירה גיינס New member 10/9/03 #4 שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif לא ידעתי... שאני כזה סלבריטי.
שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif לא ידעתי... שאני כזה סלבריטי.
C cj20 New member 10/9/03 #10 ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif הממ, התמונה הקודמת מאוד ברורה
C cj20 New member 10/9/03 #13 ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif אחרונה... וכן זו פמלה אנדרסון... ועל גיינס לא היה לי כוח לחפש כי בקושי יש... אולי אח"כ...
../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif אחרונה... וכן זו פמלה אנדרסון... ועל גיינס לא היה לי כוח לחפש כי בקושי יש... אולי אח"כ...
G GoLd FlOwEr New member 10/9/03 #19 תודה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני לא זוכרת את גיינס זה כאילו הפעם הראשונה שאני רואה אותו באיזה פרקים הוא שיחק
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני לא זוכרת את גיינס זה כאילו הפעם הראשונה שאני רואה אותו באיזה פרקים הוא שיחק