לא מדויק... זה אלימלך אגוז...

יצרה אותו אותה חברה שיצרה את פיפוש (גליוטין)... הם באמת מזכירים אחד את השני! את מכירה את פיפוש...?! מגניף... זה המשחק האהוב עלי!

GoLd FlOwEr

New member
ייייוווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך אהבתי את המשחק הזה כשהייתי קטנה
כל היום שיחקתי בזה
לאחים שלי כל כך נמאס מהמשחק הזה שהם העלימו לי את הדיסק

את מה? את אלימלך אגוז...?

אני מקווה מאוד שלא את "פיפוש"... כי אם כן אז הילדות שלך לא הייתה הכי בריאה

GoLd FlOwEr

New member
חחחח../images/Emo6.gif

קרעת אותי
בהתחלה זה היה אלימלך אגוז (זה כשהוא היה בבית מלון, נכון
) ואחרי זה פיפוש. ועכשיו כלום..
המשחק מזה ישן

כן כן הוא היה בבית מלון!

חחחחחחחחח זה היה בית מלון עלוב כזה...! אגב עוד מעט החברה שיצרה את המשחקים האלה מוציאה עוד משחק... משחק רשת...! זה נראה מגניף בטירוף! למרות שזה לא יהיה הומוריסטי

GoLd FlOwEr

New member
דווקא אהבתי את הבית מלון../images/Emo9.gif

הכי אהבתי שהורגים את המורה הזאת (בוחן משהו
))
אח, הנוסטלגיה.. מה זה משחק רשת

מילה בוחן פתע!!!!! זה השם.

מלון בחדרה. וואלה וואלה יופי פה או משהו כזה - הסיסמה של המלון אהבתי את "דודו טופז" וגדי שיחון- חחחחחחח אני לא מאמין שאני עדיין זוכר את זה. יש שם אפילו את הצרפתי הזה שכל הזמן אומר "אני עושה הכל בשביל מדינה" (עם מבטא צרפתי כבד)

*בילה בוחן פתע

ו"בנופי חדרה היית - איזה כיף חיים, וואלאק איזה יופי פה! נ.ב משחק רשת זה משחק שמשחקים באינטרנט נגד אנשים אחרים... אם אתם באמת רוצים לדעת עוד על המשחק שהם מתכננים להוציא כנסו ל http://www.piposh.co.il/vegimon.htm

גם אני מאוד אהבתי אותו...

אלה היו שני אחים שיצרו את המשחק הזה בדיבובם של משה םרסטר ובנוסף גם אסף אשתר!!! והיה המשך לא ממש המשך שזה פיפוש!!! ואז פיפוש 2 ושלוש ויש עוד אחד. כולם מצחיקים וגם לא חסר קצת קללות שזה מאוד מוסיף. לא שאני אוהב קללות במיוחד (רק על ערבים) אבל זה ממש נראה טוב עם קללות המשחק הזה וזה מזה מצחיק. הוא כל הזמן אומר "קיבינימט!!!!!!!!!!!!!!!" וזה קורע אותי!!!

אווווו!!! הייתי חולה על זה!!!!

אתם יודעים כמה זמן לקח לי לפצח תתעלומה הזאת?? ישבתי על זה מלא זמן!!!! ובסוף זאת הייתה סתם מתיחה!!!! ובסוף כזה יושבים בחוף עם אוצר וזה.. יווו.... אני הייתה חולה על המשחק הזה פעם!!!! איזה נוסטלגיה העלתם פה......

haunter

New member
הממ... ../images/Emo58.gif

אתה רומז למה שיקרה לו כשאתה לא שם תמונה?
(
)

GoLd FlOwEr

New member
תתווודההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

תודו שיש לו עיניים מהממות
רק מה זה הזקן הזה

../images/Emo32.gif בקשה:

אתם האנשים שאוהבים סדרות אקשן יכולים לעבור גם לפורום של מנהלנו האהוב דן תפוח! פורום סדרות אקשן מת כרגע אבל בעזרת האנשים הטובים של הפורום הזה הפורום יחייה ועם עוד אנשים שאוהבים סדרות אקשן הפורום ממש יחגוג!!! אז אנא אנשים עזרו לפורום המסכן שלך דן (שברגעים אלה מנסה לברר איך האדמה יכלה לבלועה אותו- חחחחח). נטע הפורום אכן מת אבל איתך ועם עוד אנשים כמוך וכמוני הוא יתעורר!

cj20

New member
כשהוא היה צעיר יותר הוא היה נראה

ממש טוב. רואים אותו ב"שליחות קטלנית 2" והוא די חתיכי שם (לא שרואים אותו להרבה זמן...)

GoLd FlOwEr

New member
מממההההההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

באיזה קטע
ד"א- נכון ג'ון (משליחות קטלנית 2) חמודדדדדד
עצוב איך הוא נהיה מכוער...
מישהו ראה שליחות קטלנית 3
מי שלא ראה לא כדאי לו ללכת
ממש התאכזבתי מהסרט

cj20

New member
לא ראיתי את 3 ומייסון שיחק את האבא

המאמץ של ג'ון (באמת חמוד) שבסוף המחסל הורג אותו בצורה מכאיבה מאוד...

למעלה