הקיץ עוד כאן ../images/Emo42.gif

ב-15/9 יערך טור ד'ישראל: מסע אופניים לכל אורכה של מדינתנו הקטנה. פורום אופניים נערך לכך, ומביא לכם הערב ב-17:00 את טל וויס ויותם אביזוהר שיבואו לענות לשאלותיכם על טור ד'ישראל...
אורית רשפי, המועמדת לראשות עיריית הרצליה, תתארח הערב ב-19:00 בפורום הרצליה ותענה לשאלות הגולשים. רצוי להכין שאלותיכם מראש.
פורום ברי סחרוף מתחיל היום את חידון הטריוויה הגדול על ברי- וכל מה שקשור אליו... אז אם אתם יודעים מה זה מינימל קומפקט, שמעתם על פורטיס ויש לכם מושג על לפחות להיט אחד של ברי סחרוף... שווה להכנס.
7 ימים של וידויים ממשיכים בפורום בנות, והיום- היום הרביעי, עליכן לספר על הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכן... ולזכות בדיסק של אס קלאב 7

שמתם לב שבזמן האחרון הפורום מפוצץ

בהודעות
....? טוף נו לא נורא זה בטח יעבור כשהעונה השנייה תתחיל... עוד פחות משבוע חברה!!!

GoLd FlOwEr

New member
נצל"ש../images/Emo53.gif

למישהו יש תמונות של איירה גיינס ומייסון
תודה מראש

ה../images/Emo32.gif הזה הוא...

אוף טופיק. זה אומר שהנושא הבא לא קשור לנושא הפורום. משהו אחר לגמרי כמו פיגועים (חס וחלילה) שהיו או במי בחרה שרון (לא שזה מעניין אותי הפוסטמה המכוערת עם הסיסים ההם). ברור?

מאור 87

New member
אני כאן נטע'לה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

פשוט כמו שהסברתי בעבר, המחשב שלי היה בתיקון עד עכשיו, ובדיוק כרגע קיבלתי אותו..
עכשיו אני כבר פה לתמיד.. (לצערכם..
) מיכל, באמת חשבת שהלימודים יותר חשובים לי מהפורום הזה
חחחחח..
אגב, מה נסגר עם העונה השניה
מה משדרים הערב

GoLd FlOwEr

New member
מממאאוווררררררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

התגעגעתיייייייייי
הייתי ממש חסר בפורום
אני שמחה שתיקנו לך את המחשב
ואין לי מושג מה ישדרו היום

מאור 87

New member
../images/Emo7.gif(בכי התרגשות).. ../images/Emo24.gif

מחמם את הלב לדעת שהרגשתם (או הרגשת, לפחות..) בחסרוני
טוב כדאי שאני אזוז לקרוא את הספר באנגלית שיש לי עליו book report מחרתיים.. (אני בעמוד 36 מתוך 189)..

cj20

New member
בבוקריפורט? יווווווווו!!!

כבר שכחתי שיש כזה דבר... דווקא אהבתי לעשות אותם. מה אתה קורא?

cj20

New member
לא נורא... אצלנו זה היה עוד יותר

גרוע. היה צריך גם לעשות SPEECH. לעמוד כמה דקות מול הכיתה ולדבר על איזה נושא שבוחרים באנגלית. אישכהוא תמיד הצלחתי להתחמק מזה עד כיתה י"א כשהייתה מורה כזאת ייקית. עשיתי וגמגמתי כל הדרך...

GoLd FlOwEr

New member
מה זה../images/Emo35.gif?|../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

SPEECH
לא מכירה
אבל לפחות לא למדת ערבית..
זה סיוטטטטטטטט

cj20

New member
למזלי למדתי ערבית רק שנה אחת

בכיתה ח' וזה היה מ'זה חפיף. עשינו מבחן ארצי בסוף השנה וזהו... לא זוכרת כלוםםםםםםםםםם!!!

Crossface

New member
גם אני זוכר את זה

לא הייתי עושה הרבה, אבל שהייתי עושה הייתי מקבל ציון גבוהה הכי מצחיק שלבגרות עשיתי book report על ספרים שהמצאתי, לא קראתי. וקיבלתי ציון טוב (חחחחחח......כבר אז הייתי שחקן טוב)

למעלה