לונה..

New member
../images/Emo32.gif

סתם כי בא לי לתקוע את זה פה... אם זה מפריע, חני, את מוזמנת למחוק...
Don't think sorry's easily said. Don't try turning tables instead. You've taken lots of chances before, But I ain't gonna give anymore. Don't ask me. That's how it goes, Cause part of me knows what you're thinkin'. Don't say words you're gonna regret. Don't let the fire rush to your head. I've heard the accusation before, And I ain't gotta take any more. Believe me, The sun in your eyes Made some of the lies worth believing. Chorus: I am the eye in the sky, Looking at you I can read your mind. I am the maker of rules, Dealing with fools I can cheat you blind. And I don't need to see any more To know that I can read your mind. Don't leave false illusions behind. Don't cry cause I ain't changing my mind. So find another fool like before, Cause I ain't gonna live anymore believing Some of the lies while all of the sides are deceiving The Alan Parsons Project - Eye In The Sky

¥EleVatioN¥

New member
חח מזכיר לי את../images/Emo129.gif

בואיייי כלהההההההההההההההה בלע פעם עשיתי טעות וכתבתי כלב אז מאז זה בואי כלבה

לונה..

New member
צודקת במאה אחוז

לפי דעתי, לא רק שהוא ממש יפה, הוא מדהים, וגם היא.

pinoki

New member
בא לי להצטרף ../images/Emo26.gif

מילים לשירים > חיים משה > נשבע עכשיו זה בא ולטובה ליום הבא אני נשבע במחשבות, בהרגשות בכוונות אני נשבע היו ימים קולי נדם סירה טרופה בלב הים אין חוף מקלט הכל אבד אני חוזר ושוב נשבע. נשבע... כמו היום הזה שבא כמו מילה אחת פשוטה בחיי אני נשבע נשבע... כמו פרפר לאש כמו גופי המתרגש באהבה נשבע. וכשאור היום יכבה יישאר לי עוד הרבה. ואת יפה כמו כאב באת ולקחת פינה בלב אני חופשי אלייך בא כמו שאני אני נשבע.

pinoki

New member
עד סוף העולם - חיים משה ויואב יצחק

מילים לשירים עבריים שם שיר: עד סוף העולם להקה/אומן: חיים משה ויואב יצחק לחן: מאז שנפגשנו היה לי ברור שזאת התחלה מתוקה של סיפור מרגע לרגע הבנתי יותר שכאן זה התחיל ולא יגמר רוצה להגיד לך, כדאי שתדעי אני בעננים שאת לצידי, וגם ברגעים שאני לא איתך יש מי שלנצח אוהב רק אותך. ואין בעולם כזאת אהבה כמו אז בתנ"ך כמו אדם וחוה אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני המשיך לאהוב אמריא לשמים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף לטוב ולרע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם כשאת מאושרת אז טוב לי בלב ואם את נשברת גם לי זה כואב כי את משלימה בי את מה שחסר אוספת אותי כשאני מתפורר הביטי אליי ותראי שאני חצוי וזאת את החצי השני באש ובמים אהיה לך חומה אתן את חי בשבילך נשמה ואין בעולם כזאת אהבה כמו אז בתנ"ך כמו אדם וחוה אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף לטוב ולרע אני המשיך לאהוב אמריא לשמים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף לטוב ולרע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמים החצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף לטוב ולרע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף לטוב ולרע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם

pinoki

New member
לב הים

ליד הים ליד הים אני טובע בדמעותיי אני לבד ואם אני אצוף עוד פעם את ליבך אקח ביד כי את חיי ולא ידעתי את דמי שנתחבא השראתי לקום בבוקר האוויר שאני נושם כי מה שקרה היתה זאת טעות נקום נעוף נברח רחוק מהמציאות אוו אל תלכי הגשם בוכה חבקי חבקי אותי סוף סוף אני רואה.. אם יש אחת ואין אחרת אם אין עוד יום זה הסוף אם אין לילה למזכרת אז טוב לי ככה על החוף את ליבך אני רואה שם על גלי האהבה אני שוחה בתוך העומק על גאות של תקווה כי מה שקרה היתה זאת טעות נקום נעוף נברח רחוק מהמציאות אוו אל תלכי הגשם בוכה חבקי חבקי אותי סוף סוף אני רואה..

pinoki

New member
תוך כדי תנועה - דנה ברגר

שם שיר: תוך כדי תנועה להקה/אומן: דנה ברגר לחן: ◄ מילות השיר אתה שוכח לנשום בוגד בחלום עומד במקום נותן למוח להתפזר לא מתחבר אתה מוכר את עצמך אתה לוחץ על כפתור סותם את החור מכונית, בית, אישה יפה מתי בפעם האחרונה דיברת עם הלב שלך להתקדם תוך כדי תנועה תוך כדי חולשה תוך כדי בושה תוך כדי תנועה, תוך כדי תנועה להתקדם תוך כדי תנועה, תוך כדי תנועה אתה מושך בחוטים אתה דוחף מרפקים דוחק אנשים נותן לרעל להשתחרר לא מתייסר אתה מוכר את עצמך אתה חופר את הבור סוגר את האור עבודה, בית, ילדה קטנה מתי בפעם האחרונה אמרת לה מילה טובה להתקדם תוך כדי תנועה...

shmezz

New member
או...זה קצת יותר נורמלי חני...

עכשיו אני .. ויאללהמגנה שירשור שירים... התחלתי..ואני לא מתכוונת להפסיק.. אתם מוזמנים להצטרף
: All I Need/Air All I need is a little time, To get behind this sun and cast my weight, All I need is a peace of this mind, Then I can celebrate. All in all there's something to give, All in all there's something to do, All in all there's something to live, With you ... All I need is a little sign, To get behind this sun and cast this weight of mine, All I need is the place to find, And there I'll celebrate. All in all there's something to give, All in all there's something to do, All in all there's something to live, With you ...

shmezz

New member
מגה שירשור.....

Weak/Skunk Anasis Lost in time I can't count the words I said when I thought they went unheard All of those harsh thoughts so unkind 'cos I wanted you And now I sit here I'm all alone So here sits a bloody mess, tears fly home A circle of angels, deep in war 'cos I wanted you Weak as I am, no tears for you Weak as I am, no tears for you Deep as I am, I'm no ones fool Weak as I am So what am I now I'm love last home I'm all of the soft words I once owned If I opened my he heart, there'd be no space for air 'cos I wanted you Weak as I am, no tears for you Weak as I am, no tears for you Deep as I am, I'm no ones fool Weak as I am In this tainted soul In this weak young heart Am I too much for you In this tainted soul In this weak young heart Am I too much for you In this tainted soul In this weak young heart Am I too much for you Weak as I am Weak as I am Weak as I am Weak as I am, am, am Weak as I am Am I to much for you Weak as I am Am I to much for you Weak as I am Am I to much for you Weak as I am

shmezz

New member
Incubus

Take Me to Your Leader What if your brain, unexpectedly and suddenly, picked out things to flip around and view a lot differently? What if blue sky, all of a sudden turned a purple hue? We would shit a brick the size of all of it... what if? What if I was just dreaming? What if I lived in a pear? What if my watch read 4:20 every hour, every day? You can bet your dollar I'd be happy! I forgot to remember; I forgot to remember my pain. Take me to your leader or die by the fly guy! What if mothballs, hangin' around too close to microwaves, suddenly woke up and said, "Take me to your leader or die by the fly guy! He'll push ya' out, no wings attatched!" Just do as I say, no mistake, he'll blow away. What if I was just dreaming? What if I lived in a pear? What if I had a mustard drenched cucumber tied to my leg and I did not want my pants to get dirty? What if this, what if that?! Go! I forgot to remember; I forgot to remember my pain. Take me to your leader or die by the fly guy! I forgot to remember....PAIN! My pain! Forgot to inject my... cocaine! Forgot to apply my rogaine! Forgot to remember... my pain! I never think, I never thought, oh maybe I'm insane! I think I like being way the fuck outa' my brain! I forgot to remember; I forgot to remember my pain. Take me to your leader or die by the fly guy

shmezz

New member
ועכשיו אחרי שהתחממנו קצת....

קבלוה...הללוה.... Anouk "Nobody's Wife" I'm sorry for the times that I made you scream for the times that I killed your dreams for the times that I made your whole world rumble for the times that I made you cry for the times that I told you lies for the times that I watched and let you stumble It's too bad, but that's me what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be nobody's wife I'm sorry for the times that I didn't come home left you lyin' in that bed alone was flyin' high in the sky when you needed my shoulder you're like a stone hangin' round my neck, see cut it loose before it breaks my back, see I've gotta say what I feel before I grow older I'm sorry but I ain't gonna change my ways you know I've tried but I'm still the same I've got to do it my own way It's too bad, but hey, that's me what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, I, I'll never be nobody's wife It's too bad, but hey, that's me what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, I, I'll never be nobody's wife

shmezz

New member
והשיר שקימבק אותה....

Michel Hey Michel how's life are you ok I wonder if you ever think of me It's been 9 years since that kiss I can help but reminisce Hey Michel do you remember We walked the street to the beat Hand in hand you and me Smiling faces so in love Hoping that they all could see That we belonged together you and me against the world But we found out the hard way cause it wasn't meant to be Now it's you and her I see You were my first and worst love And so it only could go wrong But ain't that just the way you learn Hey Michel I just wanted to let you know That someone else has stolen my heart And now another girl has caught your eye That doesn't mean I don't think of you I am just hoping that she'll treat you right Do you remember How we walked the street to the beat Hand in hand and you and me Smiling faces so in love Hoping that they all could see That we belonged together you and me against the world But we found out the hard way cause it wasn't meant to be Now it is you and her I see… It was just a silly dream … Hey Michel do you remember…

E

Elektra Natchios

Guest
Anouk Rulz ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

shmezz

New member
וקצת עברית בחיים...כי בכל זאת...

ואם כבר עברי אז קצת נוסטלגיה... ככורת/אתה זוכר? אנ'לא זוכר... בארבעים ושמונה לא היה פה כלום לא היה ירוק היה רק חום אתה זוכר אנ'לא זוכר חמישים ואחת המדינה בת שלוש בן גוריון צעיר אבל עומד על הראש אתה זוכר אנ'לא זוכר אז איפה היינו היינו היינו מה כבר עשינו עשינו עשינו איפה תעינו תעינו תעינו בכל זאת ניסינו תודה בחמישים וארבע היה מיתון מוחלט לכל אזרח היתה רק ביצה אחת אתה זוכר אנ'לא זוכר בשישים ושתיים היה פה כמו יוון זה כשאורי זהר אכל בשר לבן אתה זוכר אנ'לא זוכר אז איפה היינו... בשישים וחמש הקושיות רצו אבל ראש הממשלה שנא את לאב מי דו love love me do בשבעים ושתיים השיער זרם ספרים בכו בלילה לא נשמע קולם אתה זוכר אנ'לא זוכר אז איפה היינו... בשמונים ואחת אם אני לא טועה לא קרה פה כלום אבל יצאנו מזה אתה זוכר אנ'לא זוכר בתשעים ושתיים הטכנו קם והחליף סופית את התוף מרים אתה זוכר אנ'לא זוכר אז איפה היינו... בתשעים ושמונה זה עכשיו מיד אז תלכו הביתה תחשבו לבד

shmezz

New member
וקצת פחות נוסטלגיה...אבל...

היהודים
היהודים-עידן האלוהים שלוש דתות ואלוהים אחד למעלה בשמיים כל יום שעות עומדים אצלו בתור יכול להיות שגם אני אותו אראה בעוד שניה או שתיים ולי סיבות יש מיליון - מיליון בשם המת האחרון עידן האלוהים עידן האלוהים עידן האלוהים היום מכאן עד אלוהים מכאן עד אלוהים מכאן עד אלוהים תהום אינסוף מתים מרוב פנאטים אף אחד כבר לא בורח במקום דפים רושמים על מצבות אנ'לא מתאים לא תגייסו אותי יותר אתה שומע אם יש שדים יש מיליון - מיליון בשם השד האחרון אז לא מאוחר תרים ת'ראש תראה פרפר עף עד הירח כמה זמן עבר איך לא נמחק לי המספר כמה זמן לוקח

shmezz

New member
קצת פחות מסורתי...

שייגעצ-עושה ביד אני הולך לחפש אותך היום אנ'לא מוצא אותך בשום מקום אני חושב שהלכת לי לאיבוד לא אמרת מילה וזה נראה לי קצת חשוד בין החורשה והעצים אני אמצא דרכי אלייך אני למעלה חכי 20 היו בנות כבר לפנייך ואת הלכת אני לבד עושה ביד אחריי תלאות ומכשולים אותך עדיין לא ראיתי חטפתי קריז ועצבים כין מקום בו לא הייתי אז איפה את קיבינימט אותך עדיין לא מצאתי אין לי כוח אין לי זמן הרבה כלות רוצות חתן בין החורשה והעצים אני אמצא דרכי אלייך אני למעלה חכי 20 היו בנות כבר לפנייך ואת הלכת אני לבד עושה ביד אז הנה את אני ואת סוף סוף הבנתי מה שרציתי ארזת תיקים ומזוודות חשבת שגם אתחיל לבכות אבל טעית איך שטעית דפקי ת'ראש במעלית אני הבנתי כבר מזמן שנקבה זה כמו סרטן בין החורשה והעצים אני אמצא דרכי אלייך אני למעלה חכי 20 היו בנות כבר לפנייך ואת הלכת אני לבד עושה ביד

shmezz

New member
שבק ס' וקוואמי-מלחמת מקרופון הזהב

מלחמת מיקרופון הזהב החרוזים הם כדורים החיילים משוררים אני מכריז על: מלחמת מיקרופון הזהב כובשים תמצעדים עם שירים ללא רובים מי זה האיש עם מיקרופון הזהב בא עם השבק כמו מחלה משביל החלב מטיל מומים ואתם אומרים עוד כן תופס אותכם בביצים כמו שתפסתי תשכן אני שולף תחרוזים כמו קלפים בפוקר יש לי ת'כוח זורם בפנים כמו ללוק סקיווקר בוקר בוקר אני קם ומתחיל לכתוב הכתיבה הסם שגורם לי לחשוב גם כשהכל שחור כשהימים קשים כשאין שקלים בכיסים לשלם את המסים מביא בפזמונים לזה חונכתי בצבא מודה לאלוהים שבפנים כל עוד החומר בא הה הה יו! צריכים להבין את הראש המוזיקה היא החיים אז תנו לקצב לגלוש על הגלים הם מרפאים כמו אנטיביוטיקה רחבת הריקודים היא בית חולים שמעו תקצב שבא לנקות תתחלואים כאן בעזרת מיקרופון באתי לוודא שכאן יודעם שזאת: מלחמת מיקרופון הזהב. פצצות למוח! לפתוח לכם את הראש עם מוזיקה חבל לך על הזמן כשאני מתחיל עם הטכניקה כלום לא יעצור אותי כלום לא יכבה אותי שופך עליכם אש כשאני יורה את המילים שלי מי אני חייל בצבא השוף 'הרב אלוף של הבוף זה המ' ו' ק פושט על המקלט קולט שהרדיו מת אני החובט הראשי אני שורט ומתקלט מנחית כאן ביצועים על מיקרופון שלא הכרתם (עוד לא ראיתם כלום (אני בא להחליף מה ששמעתם המוזיקה היא דליקה היא המכה של הלב כשהיא מכה בך (חזק) אתה לא מרגיש שום כאב לוחם הדם והאש פולש וכובש זו אותה השפה מפה עד בנגלדש מי צריך רובים יורים פה להיטים המוזיקה היא נשק ואנחנו חיילים קוואמי:יו יו זה מיקרופון או ג'קי צ'אן צ'יקי צ'יקי צ'אן צ'אן מש' ב' ק' ס' עד הוו טאנג קלאן יו בויאקה השבק מהראפ עד לרוק בית הסוהר וקוואמי מגיע כמו זוהר אני בדואי זקן על השדרה החמישית הראש שלי מנהטן יו הלב שלי תקליט עולה על הרכבת כל הלילה לקהיר סטיגידיבו אל תעצרו את השיר איידישע ראסטמן- אני הולך למערב כמו המלך מני בגר בלי מוזיקה בפנים אני תמוז בלי יהודה עדר בדיוק עכשיו תנו לי בתופים לילות ערב המוזיקה שלי עולה שלב קדימה בוא איתי בוא איתי בוא איתי אני הפאנק המזרחי האמיתי יו קוואמי יו קוואמי סביב לעולם אני הסטרץ' מפוזי עד לבוגי עד לבתי בם (אני מבסטה וביגי ואיגי דיין וג'יימס לירון בריא עליך (ג'יגי !ואסטה מקוואמי לה ויסטה יה מאן מלחמת מיקרופון הזהב. (זה הרגע לו בטח אתם חיכיתם במתח שבק אל הנצח (בכוח אני מביא אל השטח אני הגנגסטר של הראפ המיקרופון שלי אקדח את המילים אני משחיז לראות תראש שלך נפתח אני ענק אני הדוד הכי גדול ברוק אנ רול את הכבוד אני מקבל מכל מי שרק עובר ברחוב אם לא תיתן כבוד תקום עם סוס מת במיטה כבוד לשבק זה כבוד בשבילך ארוחות איטלקיות טובות במסעדות יוקרה בחורות עסיסיות פתאום קדות לך קידה פתאום אתה מצאת אתה מביא מהפכה סרטים ספרים וקומיקסים דמויות בדמותך ברחבות הריקודים עשיתי שינויים שינויים במחשבה ובעיקר בתחתונים שתרקוד אני מביא מקצבים מכובדים תזיז תבאסים בביצים !תנו לפאנק לזרום איך אני בא יוצא מעין הסערה (!כמו דרקון בפעולה (הממלכה בסכנה יוצא למלחמה עם אור ראשון (כשאש יוצאת לי מהמיקרופון (זה נכון זה לא מפסיק גם כשאני מתקיף החרוזים הם כדורים של אש שאני מעיף אחד אחד אל לב המטרה והמצב שאני בשליטה מלאה על הבמות אתם יכולים לראות ולקוות שתצליחו לשרוד ולנסות את הטכניקות המטורפות שאני מנחית עם מקל הקסמים לכשף ת'אנשים! אני רוצה שכל השכונה תשמע ותדע בא מהשחקים מהספינה באהבה להפיץ תתודעה להמציא את חוקי המשחק -מביא אותה הפוך אני מביא את מלחמת מיקרופון הזהב

למעלה