וקצת גלי עטרי

אין מה להשוות ליהודית אבל גם טובה :)) הכל עומד במקום הלילה, מצאו רסיסי כוכב נופל איך אתה לא מסתכל, מעבר לצד האפל הלילה, עטף את עיניך צל שחור פתי, ביישן וטהור, רצית לעוף כמו ציפור הכל עומד במקום הזמן ממשיך ללכת היית כאן ופתאום הכל נטרף כמו חלום הכל עומד במקום הזמן ממשיך ללכת הכל נטרף כמו חלום אל פי התהום, כמו חלום הלילה, יפלו בגללך מילים ריקות אחר כך יבואו שתיקות, בדידות ושנים ארוכות הלילה, העצב הוא רק מקום אחר חדר, כסא ופסנתר, פרח ליד הגדר הכל עומד במקום...

חחח אני יודעת, אני לא מובנת

ועוד אחד ואז לישון נראה לי אמא תיכף קמה
יהודית רביץ / באהבתנו באהבתנו גוף הפך מקום, ובזכרוננו לא תעז לנשום. מה שלא עשינו, לילה מתאדה, מה שלא היינו הוא עכשיו שדה. שיכחה ולקט ופאת עבר, כי תקוות הטקס לא תציל דבר. שיח בוגונוילה, זמן הופך מקום בעיני הלילה יזכר היום, יזכרו בשקט בית ומדבר, כי הטקס הוא אשר נשאר.

לונה..

New member
פאק!

איזה כיף לגלות שעוד אנשים אוהבים את יהודית רביץ בעולם! כפרעלייך, עשית לי ת'בוקר
*הולכת לשמוע* שיהיה אחלה יום לכולם

shmezz

New member
תודה....עד המשינה זה היה בסדר

אבל יהודית רביץ?!?!?! מה לעזאשמק עבר לכן בראש?????????????????? בוייקר טוף

סוזן50020

New member
מוכנים?...היכון!

הנה השיר שמטריף אותי נורא לאחרונה... Brand new jones/Thicke
some like to keep heat some never hot enough i sleep with nothing on, cause i'm always burnin up But we all want to try , to see each others side, and , I'll try till she takes my pillow she'll say i'm lucky she'll say i'm the man we'll talk for hours as long as i understand i'd go on without her, but everyday ,Ain't the same,Ain't the same Ain't the same,Ain't the same i feel like puppy when i get time to play i've got a brand new jones and nobody even knows when my baby is gone, it's my thing,my thing sometimes i can't let go, so i've got to be alone when my baby is gone, it's my thing, my thing alone. some like a sweet romance, some wanna travel far' and i hate to drive my car, but i'd go round the world just to please my girl and i'll fly till she takes my pillow oooh, she'll say i'm lucky she'll say i'm the man we'll talk on for hours as long as i understand i'd go on without her,but everyday Ain't the same,Ain't the same Ain't the same,Ain't the same i feel like a puppy when i get time to play so why don't i just save time and reveal all, cause sooner or later she'll know the deal, and she'll wonder why the bed jumps so high when she sleeps at nights she'll say i'm lucky she'll say i'm the man we'll talk for hours as long as i understand i'd go on without her, but everyday ,Ain't the same,Ain't the same Ain't the same,Ain't the same i feel like puppy when i get time to play

עכשיו אני...

ד"א, ככה אני הייתי תמיד מביא לכם איזה שיר רוק קלאסי או heavy metal, אבל אני בזמן האחרון שומע הרבה (אבל ממש הרבה) היהודים... היה לי ממש קשה להחליט איזה שיר לשים, כי כולם כאלה טובים...אבל אם כבר אז משהו מהאלבום האחרון... 'פעמון מלחמה' מתוך הדיסק 'פחד מוות' פעמון מלחמה מצלצל בדלתות אנשים מופתעים זה לא יכול להיות ואני כמו תמיד בלי לשאול שאלות אני נועלת ת'דלת מכבה ת'אורות.. להתראות וההרס מכה כמו גלים על החול אנשים מחפשים מי בימין מי בשמאל צריך לא להתערב רק להביט מהצד אם הייתי יכל אז הייתי יחיד ומיוחד ואני מתפלל אל האל לאחד לגואל אלי למה? אנשים מתוחים נשפכים לרחובות משליכים אבנים והופכים מכוניות ואני ממולם מחזיק שתי משואות האחת בשבילי השניה לבאות... בכל זאת משקרים כמו תמיד לא סופרים ת'אמת מחכים לעתיד ההווה מזמן מת החיים שלך הם כמו חוט מתמשך כשלאל נמאס אז הוא פשוט מחייך... וחותך ואני מתפללת לאל לאחד לגואל אלי למה? חיילים מסתדרים וחובשים ת'כומתות מפקדים מובכים מנגבים ת'דמעות אני עוצמת עיניים בהלוויה שכזאת כמו עצב אפשר זה לא יכול להיות... כמה עוד אם ביקשתי לברוח אז הייתה לי ברירה ואם נגמר לי הכוח אני חוזר חזרה כל כך חשוב לא לשכוח אז אני מנסה להיזכר אם היה לי קצת מוח לא הייתי מפגר... מצטער ואני מתפלל אל האל לאחד לגואל אלי למה? האחים שלי כאן תשמע איך הם שרים הם מתים שאני ואתה כבר נשלים כמו ששכחת אותיו עכשיו תכפיל במליון בהתחלה תוסיף שש ותעשה ת'חשבון... זה המון ואני מתפללת לאל לאחד לגואל אלי למה? אז מה עושים עכשיו וכיצד ממשיכים מי יודע בכלל לאן אנחנו הולכים מה יהיה אם בסוף לא נראה מלאכים מה יהיה אם בסוף אנחנו כלל לא מתים... רק שותקים ואני בעצמי מחפש ובודק טוב אצלי זה בסדר אני מתחמק אלוהים אחד ואני אחד גם רק שהוא יודע הכל ואני בן אדם... כמו כולם ---------------------------------------------- ד"א, היהודים ממש מומלץ לשמוע כשבדיכאון!

Mיקי_

New member
די../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifדי כבר עם השירשור המעצבן

הזה!!! שלא קשור בכלום לאנג'לינה ג'ולי... בחייאת ראבק אנשים זה ממש ממש לא במקום ומאד מאד מעצבן!!

Mיקי_

New member
אותי זה מעצבן!!! הוא לא קשור בשום

דרך, לא לחברי הפורום (סקרים) ולא לאנג'לינה ואותי זה מעצבן... דיי תעברו למשחק יותר כיף

למעלה