לונה..

New member
חיחי

blind melon - no rain All I can say is that my life is pretty plain I like watchin' the puddles gather rain And all I can do is just pour some tea for two and speak my point of view But it's not sane, It's not sane I just want some one to say to me, oh oh oh oh I'll always be there when you wake You know I'd like to keep my cheeks dry today So stay with me and I'll have it made And I don't understand why I sleep all day And I start to complain that there's no rain And all I can do is read a book to stay awake And it rips my life away, but it's a great escape escape......escape......escape...... All I can say is that my life is pretty plain you don't like my point of view you think I'm insane Its not sane......it's not sane. I just want some one to say to me, oh oh oh oh I'll always be there when you wake You know I'd like to keep my cheeks dry today So stay with me and I'll have it made and i'll have it made, and i'll have it made, and i'll have it made.....

לונה..

New member
יאללה, נרשה לעצמי להוסיף

Bush - The Chemicals Between Us I want you to remember A love so full it could send us all ways I want you to surrender All my feelings rose today And I want you to remain The power of children can amaze I'll try not to complain I know that's a pisser baby The chemicals between us The walls that lie between us Lying in this bed The chemicals displace There is no lonlier state Than lying in this bed I want you to remember Everything you said Every driven word Like a hammer, fell, to my head The chemicals between us The walls that lie between us Then lying in this bed The chemicals displace There is no lonlier state Than lying in this bed The chemicals between us The chemicals between us Lying in this bed We're of the hollow men We are the naked ones We never meant you harm Never meant you wrong I'd like to thank All of my lovers, lovers, lovers The chemicals between us The army of achievers Lying in this bed The chemicals displaced There is no lonlier state Than lying in this bed The chemicals between us The chemicals between us The chemicals The chemicals between us

לונה..

New member
המממ...

K's Choice - Hide Watch me, I'm coming closer I am the mood you're in tonight Pretty poser, perfect armageddon bride I am a circle, it feels right I am the one who swallows light Multiplying parasite Perfect features, perfect sight You who thought you had it all Lost your leaves before the fall You should have killed me You should have tried Armageddon bride, hide, hide Watch me, bright but blurry Yet you knew I've always been In a hurry to contaminate what's clean Drawing whiskers in the sky for fun, to cover up the sun As you sting me with your laughter Hide, hide, armageddon bride, hide, hide You who thought you had it all Lost your leaves before the fall You should have killed me You should have tried You better hide Armageddon You who thought you had it all Lost your leaves before the fall Hide, hide, hide

לונה..

New member
וגם קצת עברי...

החברים של נטשה - אם כבר לבד ולא כמו בעבר ולא כמו שדובר הכל עומד לא זז. עצב גשם אהבה, לא משנים דבר משהו מת, משהו נגמר. אהבה רחוקה ברכבת תחתית שחוצה בלונדון איזושהי כיכר, לי כותבת "קצת קר עכשיו, מתי אתה בא?" מיליוני אנשים לבד, ואם כבר לבד אז שיהיה בתנועה, שנתחמם, שלא נקפא, שלא נשתגע. זה משתנה אבל לאט ומשנה כל כך מעט איפה אני ואיפה את? את לא כאן את בראש את ברכבת תחתית ואולי את בכלל לא אמיתית והמצאתי ש... קר וש... איכפת לך מתי אני בא. מיליוני אנשים לבד...

לונה..

New member
ואחרון חביב חביב חביב

אני פשוט מתה על השיר הזה. ברי סחרוף - מפנה מקום אני מפנה מקום בפה לנשיקות שלך מפנה מקום מסביב לשתיקות שלך מפנה מקום בלב ללחיצות שלך מפנה מקום בבטן שאוכל לבלוע אותך מפנה מקום בתיבה למכתבים שלך מפנה מקום בראש לשדים שלך מפנה מקום בלחי לסטירות שלך כל כך הרבה מקום ואת בשלך את בשלך כל כך הרבה מקום את יכולה להישאר לישון ואם תהיי לגמרי שלי לא יישאר מקום בשבילי אני מפנה מקום בארון לבגדים שלך מפנה מקום באלבום לתמונות שלך מפנה מקום מול האור לצללית שלך מפנה מקום בחושך לנשימות שלך מפנה מקום על הכר לשערות שלך מפנה מקום בפינה לכפכפים שלך מפנה מקום שאליו אוכל לברוח איתך כל כך הרבה מקום ואת בשלך... יאללה, המשך יבוא ביום מן הימים...

Unicorn Fairy

New member
עוד עוד עוד....

evanescence-Solitude 2, 3, 4 How many times have you told me you love her? As many times as I wanted to tell you the truth. How long have I stood here beside you? I lived through you, you looked through me. Ooo, Solitude Still with me is only you Ooo, Solitude I can't stay away from you How many times have I done this to myself? How long will it take before I see? When will this hole in my heart be mended? Who now is left alone but me? Ooo, Solitude Forever me and forever you Ooo, Solitude Only you, Only true Everyone leaves me stranded, forgotten, abandoned left behind. I can't stay her another night Your secret admirer, who could it be? Can't you you see all along it was me? How can you be so blind as to see right through me? Solitude Still with me is only you Ooo, solitude I can't stay away from you Solitude Forever me and forever you Ooo, Solitude Only you, Only true

ועוד אחד../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

עברי לידר-זמן
אני אוהב.. בלילה זה מפחיד אותי אני חושב.. בבוקר זה מעיר אותי אני עוצר לנשום 20 שניות, ומעדיף לגעת לא לראות אני נזהר.. מדבר עם השדים שלי אני מזהיר להיות שקטים ונחמדים יש בי ילדה קטנה ואיש מפח מספיק לו 2 כוסות והוא נפתח אז עוד הלילהההה יש אורות בחוץ ולא כדאי לךךך לשמור את השמחה בפניים שלא יראו על הפני כשקר לייי פגעתי במי שיקר לי ורק עכשיו אני מבין יש דברים שלא אומרים אני יושב.. מחכה שזה ינתח עליי כסף, אוכל, סקס.. לא מלוכלך מידייי אני עוצר לנשום 20 שנות, ומעדיף לגעת לא לראות אני נכנס.. ומזמין את השדים שלי.. אני מזמין אותם עמוק עמוק.. מתחת לסדינים יש בי ילדה קטנה ואיש מפח ואם תאהב אותו מספיק אז הוא יקח אותך הלילהההההה יש אוקות בחוץ ולא כדאי לךךך לשמור את השמחה בפניםם שלא יראו לך בפניםם שחם לייי שלא סלחתי לעצמי ורע ליייי<חח וכל הזמן חשבתי שהוא אומר משו אחר> איך עכשיו אני מבין יש דברים שלא אומרים

shmezz

New member
לונה....עד לפה אחלה שירים...

ממש קלעת לי לתוך הטעם....

הממ.. בא לי להצטרף

משינה / אנחנו שניים ראיתי כבר אותך הולכת במסדרונות נפשי ראיתי כבר אותך שואלת בתוכי ואת אומרת שזה פשע שיש לי צורך להמתין רואה אותך צוחקת מבפנים ראיתי שאת מבקשת להנות מהספק ראיתי כבר אותך עם חשק לפרק ואת אומרת שזו דרך שזו דרך עינויים רואה אותך צוחקת מבפנים ואנחנו שניים בטח לא לבד בוהים אל השמיים מנסים לשלוח יד

עוד..

משינה / את לא כמו כולם את לא כמו כולם עינייך הם לפני העצב השמש שקעה אבל את דולקת מאירה לי הלב שנשבר את תחברי אותו חלק חלק את לא כמו כולם הכי מיוחדת אבל אני לא יודע תגלי לי מי את תגידי לי מי את אבל אני לא יודע את לא כמו כולם לתוך ערפל לאט לאט את נעלמת יש מסיבה בתוך ראשי לאט נגמרת השמש שקעה אבל את דולקת מאירה לי את לא כמו כולם הכי מיוחדת אבל אני לא יודע תגלי לי מי את תגידי לי מי את אבל אני לא יודע את לא כמו כולם

שיר ממש מדהים לדעתי

משינה / דני אתה אמרת שהחיים הם הולכים ומתארכים כשחיפשת, את הקיצור אז נפלת זה הסיפור הסיפור הוא על חבר שנסע – להסתדר הוא הבריח קוקאין, השטן – הוא לבן כמו סדין אווווו או אווווו אמסטרדם על ציר ברזיל מחלקה ראשונה כסף נזיל דה ז'נרו בחצר הוא קונה עוד מעט הוא מוכר תיזהר שלא ליפול כי העין של האינטרפול מסתכלת, כל הזמן פתוחה ובבית, אמא שלך... אווווו או אווווו בכלא תפסו אותו, בפריז כשהחליפו מטוס אזיקים כלבים שוטרים, ציפורניים לכסוס כבר שנתיים עד המשפט המר הוא יושב ופתאום נזכר איך היינו גולשים על הגלים והים היה כל כך כחול בזריחה הפראית כשהרוח דרומית והשמש כדור ענק עגול והמים עשויים קריסטל שקופים אפשר את הסלעים לראות והשקיעה... ואחר כך יוצאים לבלות מצטער החיים הם הולכים ומתארכים כשחיפשת את הקיצור אז נפלת זה הסיפור

עוד משינה..

משינה / שלח לי מלאך שלח לי מלאך שיקח, שיקח אותי ללב שאוהב ומחכה לי ורוצה בי כל הזמן שלח לי מלאך שאותי ואותך הוא לא יקח למקום שאין בו מה שיש פה כל הזמן ולפעמים הכל נראה אותו דבר ולפעמים, פתאום, יש רגע מאושר שלח לי מלאך שישמח וידליק פה את האור וישמור על מה שיש לשמור פה כל הזמן סתם הזיות זה גן חיות אריות ונמרים ואחרים מנסים למצוא מקום לחיות בו כל הזמן כן לפעמים הכל נראה אותו דבר ולפעמים, פתאום, יש רגע

ואחרון שלהם..

משינה / תחזור תחזור תחזור תחזור תן לי גב מתי מתי אני אוהב אולי אולי אני נגנב חלום חלום לך עכשיו זה כתוב בספרים בשירים במפות הכוכבים מה כולם מחפשים את האושר מקווים והגורל צבעו אפל עמוק בפנים אל תבכי אחות קטנה זה לא פשוט את מבינה מחר מחר יום חדש אויר אויר אני נרגש תחזור תחזור תן לי גב אולי אולי אני אוהב תחזור תחזור תן לי גב מתי מתי אני אוהב אולי אולי אני נגנב חלום חלום לך עכשיו זה כתוב בספרים... (היה זה יום סגריר והקבוצה הפסידה הוא היה מטורף אמר פוליטיקאי משופשף נהרגו עשרות אנשים סיים קריין הטלויזיה נקווה שיהיה שקט עכשיו הפרסומות אישה מאוד יפה אני סוגר עם הכפתור עם חץ בתוך הלב מתחיל הלילה השחור לא יכול להפסיק לזוז גם כשהמוזיקה נגמרת משהו בחיי הולך להשתנות מעל אורות ניאון מעל לעיר בטון אני רואה מלאך והוא אומר לי קח את שנות התשעים משהו בחיי הולך להשתנות)

אההההההה מי עדיין ער? \:

יהודית רביץ / ארבע לפנות בוקר ארבע לפנות בוקר אנ'לא נרדמת לבד קשה לי ללכת לישון ארבע לפנות בוקר אני רוקמת חלום ליל קיץ כיד הדמיון אני לבד – כלום לא עוזר אני כמעט על סף משבר מתי אתה חוזר? ארבע לפנות בוקר התריס פתוח חצי ירח מציץ בחלון ארבע לפנות בוקר ורק הרוח עושה קולות וגלים בוילון אתה כבר בטח לא זוכר הלכת למקום אחר מתי אתה חוזר? הזמן עובר בעצלתיים ושמש באה בשמיים אני לבד, אבל בינתיים איפה אתה? איפה אני? ארבע לפנות בוקר הדלקתי רדיו זה רק הביא לי יותר דיכאון ארבע לפנות בוקר אני בבית מה עוד נשאר לי מלבד זיכרון אתה כבר בטח לא זוכר אמרת שתחזור מהר מתי אתה חוזר? הזמן עובר בעצלתיים... ארבע לפנות בוקר אנ'לא נרדמת לבד קשה לי ללכת לישון ארבע לפנות בוקר אני רוקמת חלום ליל קיץ כיד הדמיון אני לבד כלום לא עוזר אם לא תבוא יבוא אחר מתי אתה חוזר? הזמן עובר בעצלתיים...

מוזיקה ישראליתתת.. ../images/Emo45.gif

יהודית רביץ / באה מאהבה קצב הליכתה קמט בשמלתה הם שיעידו הם שיגידו שדבק בה טעם האהבה עשב בשערה ושתי עיניה גם מספרות עליה שהיא באה מאהבה שמץ של מבוכה קסם בחיוכה הם שיסבירו הם את סודה יסגירו שהיא באה מאהבה כמה שהיא יפה אור על פניה נח ורואים עליה שהיא באה מאהבה ריח שדה פורח ומשפתיה עולה ובא טעם רוצה עוד פעם לטעום את טעם האהבה.

שיר ענק שלההה..

יהודית רביץ / שבתות וחגים עכשיו אתה בבית עכשיו אתה שם הילדים קופצים עליך, הם הכי יפים בעולם אתה נמס פורש ידיים, אתה מאושר ממש ועוד מעט תקרא סיפור מהספר החדש. איש משפחה למופת אתה, אבא מושלם בסוף אתה תמיד חוזר, לא עוזב לעולם בכל פעם שנוסע לא שוכח מתנות לכולם ועכשיו אתה בבית עכשיו אתה שם ואני שותפה סמויה אני בצל כשעולה האור אני ילדה עדה אילמת שנשארת מאחור לבד על הגג - שבתות וחגים לבד על הגג - שבתות וחגים ותתפלאי לדעת אני מכירה אותך אני יודעת בדיוק איפה כל דבר מונח ואולי את כבר יודעת אולי שמעת את שמי או ישנה לך שם בשקט לא חושדת בקיומי אבל אני תמיד אתכם, רואה אתכם ואיני נראית כשאתה שם מה נשאר לך ממני כעת לבד על הגג - שבתות וחגים לבד על הגג - שבתות וחגים אתה יודע איך הרגשתי כשראיתי אתכם ברחוב לא מזמן הייתי בסדר לא הראיתי שום סימן אבל בלילה איך בכיתי איך הרטבתי את הכר למה אני מתאהבת תמיד במה שאי אפשר לבד על הגג - שבתות וחגים לבד על הגג - שבתות וחגים עכשיו אתה בבית עכשיו אתה שם.

לונה..

New member
יווווווווווו זה כזה שיר מדהים.

קבלי עוד אחד שלה, אני מקווה שאת מכירה. יהודית רביץ - בך לא נוגע יש דובים גדולים ביער ופחד מורגש ריקודים מול האש - יש ינשופים ונחש יש מפלצת בתוך הנהר רעבה וערה אבל החדר חמים ונעים ואת ישנה הבל פיך התמים שקט ורוגע שום דבר לא מפחיד בך לא נוגע יש מלחמה באמצע אירופה הימים שחורים שיירה בורחת בלי בית מפני הרעים יש חיידק משוגע שפוגע חסר הבחנה אבל החדר חמים ונעים ואת ישנה הבל פיך התמים... כולי תקווה שיש לך אותו. אם לא, תורידי, מומלץ בהחלט. ומה האייסי שלך גאדמט!! *הולכת להציץ בכרטיס*

למעלה