• פותח הנושא netaK
  • פורסם בתאריך

netaK

New member
../images/Emo32.gif

שירשור אוף
נראה לכם שהיה לי משעמם בשיעור?

תראי...

אני משתעממת בהרבה שיעורים אבל עוד אף פעם לא הגעתי למצב שחוררתי את הציפורניים עם סיכות ביטחון...

אני בטוחה ../images/Emo6.gif

בטח יותר כיף מהשיעור... האמת שבכיתה ט' כתבתי ספר- 11 פרקים. כל זה תוך כדי שיעורים. זה היה משהו הזוי ביותר..
ועכשיו אני שמחה (לא
) להודיע ששמו לי ריבועים! לחודש וחצי!! אני מרגישה כמו ילדה בת 12.

netaK

New member
השרשור כבר מת? ../images/Emo12.gif

טוב נו זה אוף.... רובי המלך

mya 6

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יואן מגרגור!!!

ayaliar

Well-known member
מצאתי תמונה

שצעקה טפט אבל היא לא צעקה טוב אני חושבת

לילי 22

New member
../images/Emo45.gif

טפט חביב אני פשוט לא סובלת לראות את בריאן ומייקי ביחד ובטח שלא בתנוחה "קוזי" כזאת....אבל אני חושבת שיש במילים קונוטציה רומנטית משהו לא? לא שזה רע אם זה המסר שאת רוצה להעביר בטפט.

ayaliar

Well-known member
תודה../images/Emo140.gif

בקשר לתנוחה ולטקסט... יש אנשים שזה החלום שלהם לראות את בריאן ומייקל ביחד. אמנם אני לא ביניהם אבל הטקסט בכוונה כזה. התנוחה מתוקה לחלוטין לדעתי

starlight10

New member
אם זה כבר ../images/Emo32.gif אני צריכה עזרה

הצביעה שלה נראית מלאכותית מדי?

ayaliar

Well-known member
בכלל לא. זה מקסים

לדעתי כדאי לטשטש את המעבר של התמונה לרקע. הצביעה פשוט יפיפיה

RANDYme

New member
ממש יפה!../images/Emo8.gif

אבל אפשר לדעת למה עשית טפט שלה? פשוט לפני יומיים גיליתי מיהי(בעזרת איה) ואיזה שיר שלה (time( שנדבקתי אליו וזה צירוף מקרים ממש מוזר, כי בשנייה שגיליתי על שיר מדהים של טורי איימוס כולם התחילו לדבר עליה.. זה מדהים שמה שאתה לא יודע לא קיים מבחינתך... אז למה?

starlight10

New member
תודה ../images/Emo140.gif

עשיתי את הטפט שלה בגלל שהיא זמרת שאני אוהבת. הכרתי את השירים שלה לפני כמה שנים שהייתי בקנדה והתאהבתי בהם. ן- time הוא בהחלט אחד השירים היפים ביותר שלה.

למעלה