זה מהמם נראה מעולה
P PretTy LiTtle DittY New member 4/8/03 #20 אוקיי אם כבר אוף- צריכה עזרה../images/Emo70.gif יש לי פוטושופ והכל טוב ויפה... אבל אני לא יודעת להתחיל!! זתומרת- איך אני מביאה לשם תמונה?! זה מוזר כי בדר"כ אני מסתדרת עם תוכנות חדשות- זאתי בלתי אפשרית...
אוקיי אם כבר אוף- צריכה עזרה../images/Emo70.gif יש לי פוטושופ והכל טוב ויפה... אבל אני לא יודעת להתחיל!! זתומרת- איך אני מביאה לשם תמונה?! זה מוזר כי בדר"כ אני מסתדרת עם תוכנות חדשות- זאתי בלתי אפשרית...
P PretTy LiTtle DittY New member 4/8/03 #24 אני אישית הורדתי... אבל זה גרסת ניסיון רק עד שמישהו יביא לי את התוכנה
T tulchi New member 4/8/03 #32 ../images/Emo124.gif קסם לפוטושופ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תראו איזה קטע! מאוד שימושי ומומלץ לכל מי שהתוכנה "בוהה בו"
../images/Emo124.gif קסם לפוטושופ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תראו איזה קטע! מאוד שימושי ומומלץ לכל מי שהתוכנה "בוהה בו"
ר רינת4 New member 5/8/03 #33 בגלל שזה שירשור אוף, אני רוצה לשתף אתכן בטפט שעשיתי שלא קשור כלל וכלל להג"ש. אלא זהו דיויד בוריאנז, אנג'ל החתיך...
בגלל שזה שירשור אוף, אני רוצה לשתף אתכן בטפט שעשיתי שלא קשור כלל וכלל להג"ש. אלא זהו דיויד בוריאנז, אנג'ל החתיך...
Q Queen From Mars New member 5/8/03 #34 יפה מאוד רינת../images/Emo70.gif ואם השירשור הוא אז אני אשץפ אתכם בטפט קיילי שלי שהוא הטפט היחיד שאני מרשה לעצמי להתגאות בו.
יפה מאוד רינת../images/Emo70.gif ואם השירשור הוא אז אני אשץפ אתכם בטפט קיילי שלי שהוא הטפט היחיד שאני מרשה לעצמי להתגאות בו.