p i n g o

New member
../images/Emo77.gif מזל טוב!!!!!! ../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif

בהצלחה גם בטסט

../images/Emo95.gif../images/Emo79.gif היום בתפוז....

היום ב-15:00 בפורום הריון ולידה תתארח נירית שפירא, מתנועת "נשים קוראות ללדת".
ב-19:00 מגיע שלומי סרנגה לפורום מוזיקה יוונית. אליל הזמר המזרחי יענה לשאלותיכם Live בהנחיית רועי וערן. אתם מוזמנים להגיע כבר עכשיו לפורומים ולתפוס מקומכם בדיון!

../images/Emo54.gifדואגים לחתולים... היום בתפוז

היום ב-19:30 נארח בפורום חתולים את צחי דותן, אחראי על מערך ההגנה על בעלי החיים במשרד לאיכות הסביבה, שיענה לשאלותיכם בנושא. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום!

p i n g o

New member
../images/Emo124.gif אבי ואדם - נא לגשת להנהלה!

לא אמרתם לי מתי ימי ההולדת שלכם, כדי שאני אוסיף ללוח האירועים! ככה נדע כולנו מתי לחגוג לכם ובני כמה תהיו

kyliefan18

New member
../images/Emo23.gifסופי אליס-בקסטור../images/Emo23.gif

סופי,אחת הזמרות אהובות עלי, חוזרת חודש הבא, בינתיים היא כבר צבעה את השיער שלה לבלונד... נקווה שתעשה קאמבק שווה!

kyliefan18

New member
דווקא כן

אני מרגיש שיש פה איזו תחרות קטנה...אחרי הכל,לפני שנה וחודשיים היא נכנסה עם GET OVER YOU למקום ה-3 בעוד שבאותו שבוע נכנס LAFS למקום ה-2!

p i n g o

New member
אין לה סיכוי מול קיילי

שלא תנסה אפילו להתחרות בה! בסוף היא תמצא את עצמא נשואה לכדורגלן-צמרת... רגע, בעצם אולי זה לא כל כך גרוע בשבילה

tatababa

New member
אוי ויי

איזה תמונה מזעזעת!! ו YAY! לא יכול לחכות!!

הערצתי אותה פעם......

אבל עבר לי מהר מאוד()חודש בערך חחח
) טוב הערצתי גם את שאקירה ושאניה טווין היו יותר מדי אנשים שהערצתי!!!!! חחחחחח עכשיו אני רק קיילי ואבריל.... וטוב שכך

eyalush001

New member
סופי טופי../images/Emo3.gif

אני אוהב אותה, בהחלט בחורה חביבה. על הבלונד אני בספק אבל שיהייה. אומנם היא חזקה בברטניה ושם מתמקד רב השוק שלה אבל אני לא רואה אותה ואת קיילי מתחרות. ממש ממש ממש לא! סופי-טופי. בהצלחה לה באלבום הבא, לאחר שהוציאה אחרון ממש חמוד.

כן קצת... אבל כשראיתי כמה היא

אה.. איך לומר במילים יפ]ות-לא משהו בואו נגיד את זה ככה הפסקתי להעריץ אותה וחוצמזה היא די דומה לבריטני ספירס ובריטני היא-0איכס!(חחח כמה ילדותH) ושחבר שלך יהיה בריא מתוק

למעלה