פורום חדש...ג'סטין טימברלייק... כנסו בהמונייכם..
A adamkylie New member 4/8/03 #3 שמעתם את שושן הפרא של סי היימן?! גרסה די זולה אבל ביחס לשיר ישראלי זה אחלה שיר
H Human Nature New member 4/8/03 #10 כן, הוא מזעזע. |טל| |צלב| יש לי את הדיסק עם הביצוע של זה בבית. קיבלנו נראה לי מאיזו תחנת-דלק
E eyalush001 New member 5/8/03 #14 למה לא... אבל עלי לציין כמובן שכאשר מדברים על: בלבלי אותו או על שירים בטורקית, בזאת מיציתי את שירי ארץ ישראל. אבל בכללי אני בעד. אבל בכלל אני בעד דנה...
למה לא... אבל עלי לציין כמובן שכאשר מדברים על: בלבלי אותו או על שירים בטורקית, בזאת מיציתי את שירי ארץ ישראל. אבל בכללי אני בעד. אבל בכלל אני בעד דנה...
P p i n g o New member 5/8/03 #22 סקייטי... לא היה עדיף לכתוב "אני לא אוהבת טלנובלות" ולהימנע מהפחדת כמה גולשים מסכנים??
K KerenWelling New member 6/8/03 #27 מה שתמיד הורג אותי והרג אותי גם בספיישל היה הצחוק של גיא אריאלי!!! אלוהים!! כל כך מצחיק!!!! אה אה אה אה אה....
מה שתמיד הורג אותי והרג אותי גם בספיישל היה הצחוק של גיא אריאלי!!! אלוהים!! כל כך מצחיק!!!! אה אה אה אה אה....
ס סקייטר גירל New member 5/8/03 #19 השיר היחיד הישראלי שאני אוהבת הוא.. ..."שנינו" של שכחתי מי ואת "בשבילי" של גם שכחתי מי חחחח
H Human Nature New member 5/8/03 #21 למה מוזרון? ../images/Emo12.gif |טל| † נה, על מי אני מנסה לעבוד? את צודקת