אניהו

New member
מתנות למוזה????? חחחח

אני הצעתי בהן של צב. אני מציע גם,מאחר ולצב אין בהן, אפנדצית של תנין. יש הצעות מובחרות יותר?

../images/Emo6.gif

מוזה, זה בשבילך..
של דינוזאור... ותגידי שלא משקיעים בך... אפשר, אם לא מוצא חן בעינייך להחליף לשחלות
...
מי? מי אמר שרשור מוזר?...

dance of life

New member
למה אתם רעים?

מציעים לה דברים שלא תוכל לקבל.. אני, למשל.. מציעה לך, מוזה מאמי אוגר עם 6 ידיים שלא מצליח לרוץ בגלגל... לכן הוא צריך טיפול (לא לשכוח לתת לו מנוחה בין 2 ל-4 ולהאכיל אותו כשהוא צועק "מוזזז מוזזזז") אתם רואים חבר'ה, תהיו פרקטיים. למה ללכת סחור סחור?

dance of life

New member
שיריה, מדוזות מודרניות

עושות שעווה.. למה את מביאה למוזי מדוזה עתיקה..?

dance of life

New member
אניהו חוצפן!!!../images/Emo46.gif

אתה לא מתבייש? מספר לנו שמצאת קלקול קיבה (בעע) של סבבתא,ף ולא סיפרת איך הוא שמור!! מה.. היא פיחלצה אותו? או.. שהיא עטפה בניילון? אתה לא יכול ככה להשמיט פרטים!

רק תגידי..

שתי דקות ואני מארגנת לך גם קיפוד קפוא, אם ממש תתעקשי, גם נפשיר לך אותו... כל שתבקשי...

dance of life

New member
חחחחחחחחחחח

אני היחידה שראתה את הקישור ההוא או שעוד אנשים ראו (של הקיפוד הקפוא) פשוט דבר קורע מצחוק חחח

מוזה'לה מתוקה...

ניצלת מהקיפוד הקפוא... ורק בגלל שאני ממש לא מסתדרת עם המחשב... אבל יש לי פה קומבינות... אני בטוחה שמישהו יועיל בטובו להביא אותו... נכון ג'וליה?....|אייקון של מכשושה|...

אניהו תרגיע..

לאיזה שירשור הבאת את כולם בשוט
מזה... אני קוראת אתכם לסדר!!! המשמר יעבור לדום, עמוד דום!!!

dance of life

New member
יפיפה! (מוזה אני יכולה...

להיות re-gifter (גנוב מסיינפלד), ולשלוח לך את אותו קישור חזרה? הוא נורא רלוונטי..:)

למעלה