../images/Emo41.gif ../images/Emo32.gif חשוב ../images/Emo3.gif ../images/Emo16.gif

היי, בימים האחרונים יש פה המון המון שרשורים של תגובות ותגובות אחד לשני שהם ממש עופיות... ואני לא מדבר על 3-4 תגובות שלא קשורות לגמריי לפורום, אלא עשרות. דבר שאולי נחמד בהתחלה, אבל כבר ממש מעצבן ומפריע לקרוא הודעות (וגם מציף, אבל זה משהו אחר). לכן, בבקשה בבקשה, להשתדל להפסיק להגיב לכל שרשור עשרים תגובות כשיחה צ'אטית!!! זה מפריע, זה מעצבן, וזה מנג'ס, בייחוד שכל פעם זה אותם האנשים!!! אתי ועמוס, בבקשה תעשו משהו אם זה ימשיך...
ומצטער מראש, אבל זה די מפריע לי...
ניר

../images/Emo32.gif

תקשיבו אנשים שלא תחשבו ששכחתי אותכם - אני עוד פה כל הזמן, פשוט אני לא מוצא מה להגיב לשירשורים.... אז שלא תחשבו שאחרי שבאתי פעם אחת לצילומים והתוכנית נגמרה, ברחתי. זהו [=

מה אתה רומז?

בעצם אתה לא רומז, אתה אומר בפה מלא
אבל האמת? אתה צודק. סקייטר גריל- אני מניחה שהוא התכוון אלייך. תלמדי ממני, אני בחיים לא משתתפת בשרשורים מפגרים ומציפה את הפורום!

היי יובל ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif

למה לא לנצל"ש לעזאזל. למה?!?!?! *נרגע*.
ניר

סליחה על הבּורות...

אבל אין לי מושג מה זה נצל"ש. חוץ מזה, כל הכבוד לי שניקדתי
(אבי, אולי התיחסות? ;)

היי דין....

אין לך מה להגיב אולי בגלל שהכולמלא לאחרונה בהודעות מטומטמות שלי...:_] סתם ברור שלא...... איך הפרופסור שלנו יוגע הכול הא?

אטא6טט

New member
אתה צודק .....

סליחה ש"קצת" נסחפתי ..... זה לא יחזור שוב וזה באמת מציף את הפורום סליחה סליחה סליחה ניר באמת סליחה תסלח לי ??? סתם םםםםםם

PopPy

New member
../images/Emo32.gif

יקירי, אני מתחילה להרגיש כמו תוכי. הסברתי ואמרתי- אם אתם רוצים לכתוב אוף, זה בסדר, אבל אם יש כבר שרשור אוף טופיקי בפורום, למה לפתוח עוד אחד? משרשרים עוד הודעת עוף להודעת עוף שכבר נפתחה. ועוד דבר קטן- בזמן האחרון יש הרבה מאוד שרשורי גדולים שמתפתחים כתוצאה משיחה אוף טופיקית, פרטית או צ'טית של מספר מצומצם מאוד של אנשים- בד"כ שניים או שלושה. אין בעיה בהודעות פרטיות לפעמים- הרי אנחנו לא פה רק כדי לדבר על התוכנית, זה ברור שנגלוש קצת לנושאים אחרים, ונפטפט בינינו. אבל יש גבול מסוים, ויש מקום להודעות אישיות- בצ'טים, מסרים מידיים, מיילים, טלפון, הבערת מדורות, כוסות מחוברות בחוטים וכדומה. טוף?

אתי../images/Emo70.gif

את צריכה באמת להיזיהר מריבוי עופים, שלא יפטרו אותך... אני עדין כועס על המתיחה ^-^

Alonosh12

New member
זוכרים אותי../images/Emo35.gif ../images/Emo165.gif../images/Emo15.gif

אלונה בת 11 וחצי.

Alonosh12

New member
לי תהיה בחופש הבת מצווה. ../images/Emo165.gif../images/Emo15.gif

Bit that

S H I L G I

New member
למישהו יש קופסאת קוטג'?../images/Emo29.gif

חסר לי לטלפון של הכוסות והחוטים....