לערוץ אחד יש כמה... ../images/Emo16.gif

הפסיקו להשתמש בהם, עברו לאחרונה ל-PL LINE באוזניות
.
ניר

PopPy

New member
רבותי! עד פה!|אזהרה|

העובדה שמדובר בשרשור אוף לא הפכה את הדיון שנערך פה ליותר לגטימי! אף אחד לא יכול לאסור על אף אחד להשתמש בסמלים החביבים עליו! למיטב ידיעתי השימוש בצלב לא עובר על שום כלל של תפוז, וזכותו של כל אחד לבטא את דעותיו בלי להיות מאוים ע"י אף אחד. אני רואה בחומרה רבה את הביטויים שמצאו דרכם לפורום. במערכת תפוז אין מקום לגזענות מכל סוג שהוא או לרמיזה כזו, ובפורום שלנו ספציפית אין מקום לדיונים בתחום זה- יש פורומים אחרים בהם יסמכו לדין אתכם בנושא זה ובנושאים דומים. הבא שיפתח בדיון בנושא הזה- יורחק מהפורום. הפתרון תלוי בכם- אתם יכולים לבחור להתחשב אחד בשני ולוותר כליל על כל הסמלים למיניהם, ואתם יכולים לעשות דווקא אחד לשני "על הפרנציפ" סטייל כיתה א' ולהמשיך בוויכוח המטופש במסרים. בכל מקרה, לא ארשה שהנושא יעלה שוב לדיון בפורום, שכן זהו לא המקום המתאים ודיון כזה רק פוגע בקהילה ללא סיבה.

אתי, אנ"ב.... ../images/Emo165.gif

לסתום לנו את הפה זה לא להפסיק את הדיון. תמיד אפשר להמשיך באיזה צ'אט. אבל זה כבר שיקול הדעת שלך.

Human Nature

New member
השאלה אם הדיון רלוונטי או תורם|טל|†

לפורום. ואני מניח ששנינו יודעים את התשובה לכך.

דין. תחסוך את זה מעצמך.

ומהפורום. אתה יודע שמטרתם של כמה אנשים כאן היא לעצבן כדי להשיג צומי. תתעלם. פשוט תתעלם מההודעות שלהם ואל תגיב אליהם יותר, אתה יודע כמה זה עוזר? בסופו של דבר, אותם דורשי צומי יפסיקו, וגם אם לא, אתה לא תהיה שותף לשטויות שלהם. אני מתעלם ממישהו מסוים בפורום כבר שבוע. ותאמין לי, שזה עשה לי רק טוב. יש כלל מסוים באינטרנט Don't feed the troll. ואם אתה מבין שמישהו מסוים הוא טרול (אדם שמפיץ הודעות שטוטיות בניסיון למצוא צומי ולעצבן) תתעלם ממנו. וככל שיהיו יותר אנשים שיתעלמו ממנו, המוטיבציה שלו לעצבן תהיה פחותה.

PopPy

New member
מיכאל, אם אתה דוגל בענין ההתעלמות,

היה אפשרי להעביר הודעה כזו במסרים, נכון יקירי? הרמיזות האלה לא במקום. ועוד דבר- החתימה שלך כבר מזמן מזמן מזמן לא במקום, ונראה עכשיו כאילו היא מכוונת לעמוס

PopPy

New member
זה מה שקורה כשמנסים לעשות יותר

מדי דברים בו זמנית. המשפט השני יצא מחורבש: הכוונה הייתה "החתימה שלך כבר מזמן מזמן לא רלוונטית, עכשיו נראה כאילו היא מכוונת לעמוס
"

לא רמזתי ../images/Emo165.gif

אמרתי הכל בצורה פתוחה, ולא רציתי להעביר הודעה זו במסרים מהסיבה, שיש עוד כמה אנשים שהעצה הנ"ל לא תזיק להם. והחתימה שלי משעשעת אותי קמעה... בעצם הרבה..

אה. ואגב...

אני פשוט מעביר עצה שמישהי חכמה נתנה לי לפני איזה חודש.. אני חושב שאת מכירה אותה. לא?

המישהו הזה אמור להיות סודי?

פשוט, בדיוק לפני שבוע הבהרת למישהו מסויים שאת שמו לא אזכיר כאן שלא תגיב יותר להודעות שלך, כי הוא 'מעצבן ומקפית' לך את הוורידים...

למעלה