שנית, מומלץ מאוד לקרוא את המאמר "המדריך לפורומיסט הנבוך!" להבין מה זה שרשורים להתחיל ליישם
שנית, מאוד מומלץ לפתוח שם משתמש קבוע בתפוז , כך גם אפשר להנות מכל השירותים שתפוז מספקים כמו למשל- מסרים אישיים. מאמר מומלץ בנושא אפשר למצוא כאן. ובכלל- כל מי שמסתבך עם משהו שקשור לתפוז מוזמן לפנות לפורום תמיכה בתפוז
עוד אחת שהצטרפה לקבוצה המובחרת ואכותית של "האחים של..." (טוקר הקטן=טייגי'=מאור) ויש לך זמן עוד להחליט על העתיד התנועתי שלך,אל תתני לטחיך יותר מדי להשפיע עלייך,תעשי מה שטוב לך.
אני מכיר ומזדהה עם הבעיה שלך ברוכה הבאה למועדון האחים של... וגם לפורום אני יודע כמה זה מטריד מה שעשיתי אל תדאגי. אח שלך יסיים עם התנועה מתישהו בשנים הקרובות וגם אריק וטוקר (ששמו הוא נעם ד"א)... הם כבר בשלב המשימה של הגרעין... אז יהיה טוב!! אל תדאגי! (למרות שאני מקווה שהם בכל זאת כן ישארו פעילים בתנועה)
קוראים לי קשת רגב אני מרמת הגולן...אני אחות של עומר רגב (היה גרעינר בשנה של תיקי...רק בעמק יזרעאל...) בשנה שהוא היה גרעינר אני הייתי טרומ"פית...אז כן סבלתי מ-אחות של... ואני מכירה את תיקי כי כמו שכבר אמרתי...אני מרמת הגולן
דבר ראשון, לכל החדשים, ברוכים הבאים. דבר שני, אולי תציגו את עצמכם. דבר שלישי, תיבחרו שם אחד, ואל תחליפו אותו כדי שנוכל לעקוב אחריכם. ומעיין, את פשוט לא יכולה לברך אנשים חדשים בלי זה:
אם אני זוכרת נכון גם אחיך השני (עופר לא?) לא יצא לקורס מד"צים דווקא בגלל אסף... תעשי מה שבא לך...תוכיחי לכולם שאת מישהי בפני עצמך ולא אחות של... אנשים שהיו חברים טובים שלי במד"צים גילו רק בסוף הקורס שאני אחות של... לא כולםםם צריכים לדעת את זה!