תתחדשי
י יפעת מגליל תחתון New member 28/4/03 #2 ממש מסכן ../images/Emo7.gif.... רק על תתעצבן... אז התבלבלו- ביג דיל לא שיש הרבה מקום להתבלבל במיוחד כשאתה כותב שירן בן זאב האחד בכל מקרה שיהיה לך יום כתום - אייקונים ממש חמודים. בפעם הבאה עוד....
ממש מסכן ../images/Emo7.gif.... רק על תתעצבן... אז התבלבלו- ביג דיל לא שיש הרבה מקום להתבלבל במיוחד כשאתה כותב שירן בן זאב האחד בכל מקרה שיהיה לך יום כתום - אייקונים ממש חמודים. בפעם הבאה עוד....
ע עמריבליו New member 28/4/03 #4 מספיק עם ההודעות האלה מעיין, שי, תמחקו את ההודעות המטומטמות האלה (יש גם 2 על מטה יהודה), או שלפחות תאגדו אותן ביחד. דרך אגב, בלאט מאמן גרוע.
מספיק עם ההודעות האלה מעיין, שי, תמחקו את ההודעות המטומטמות האלה (יש גם 2 על מטה יהודה), או שלפחות תאגדו אותן ביחד. דרך אגב, בלאט מאמן גרוע.
ש שרונה הפורומיסטית New member 29/4/03 #24 הי! מי זה גז../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif כי זה קצת השם משפחה שלי..... אז מה, מצאתי קרובי משפחה חדשים????
הי! מי זה גז../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif כי זה קצת השם משפחה שלי..... אז מה, מצאתי קרובי משפחה חדשים????
ע עמריבליו New member 28/4/03 #13 שאלה להנהלה מה עם אירוח של סלבריטי בפורום? אמרתם שתודיעו אחרי פסח. אין לי שום כוונה להיות קטנוני.
ע עמריבליו New member 28/4/03 #14 שאלה להנהלה מה עם אירוח של סלבריטי בפורום? אמרתם שתודיעו אחרי פסח. אין לי שום כוונה להיות קטנוני.
נ נ ו ם New member 28/4/03 #21 אם זה מעודד אותך..... אני מכירה עוד בן שקוראים לו כך. (כן, נראה לי שגם לו יש זין וכו'). ופעם בפגישה ראשונה (שהניבה תוצאות דווקא טובות) מישהו אמר לי שהשם שלי עושה לו קונוטציות מאד גבריות (נראה לי שהן עברו כבר). זה היה מעליב.
אם זה מעודד אותך..... אני מכירה עוד בן שקוראים לו כך. (כן, נראה לי שגם לו יש זין וכו'). ופעם בפגישה ראשונה (שהניבה תוצאות דווקא טובות) מישהו אמר לי שהשם שלי עושה לו קונוטציות מאד גבריות (נראה לי שהן עברו כבר). זה היה מעליב.