Azar Azar

New member
../images/Emo32.gif

מישהו הולך מחר לביצפר? אני לא הולך כי עכשיו חבר שלי אמר לי שאין לימודים מחר כאילו אני לומד עד 11 וזהו אבל עדיין זה שעתיים מתמטיקה ושעתיים אנגלית וזה סבל כמו שהבנתם בחתימה שלי מיום ראשון יש לי חופש אתם לא יודעים איזה כיף זה שבוע חופש, זה במקום פסח כי בפסח, אני לומד שבוע וחצי מהחופש ,ואני חייב ללכת כי זה חומר לבגרות ואני לא מאמין יש לי בגרות באנגלית בע"פ ביום שלישי ואני לא יודע כלום באנגלית. מנדי תגידי כבר עברת את הבגרות הזאת?

QueIronia

New member
קשור לג'ני, אבל לא בדיוק

השארתי הודעה בפורום מכוניות כדי לדעת באיזה מכונית היא נוהגת (יגואר xkr קבריולט), ותראו מה מישהו שם הוסיף (שהוא מעדיף את הקופה) ואיך זה התגלגל משם...

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifהאמת היא

שלא קבוע לנו תאריך עדיין בכלל לא אמרו לנו כל זה כלום, רק קבעו 3 תאריכים לזה ואמרו לנו מה הולך להיות שם. אבל שטויות, כולם עוברים את זה בשקט עם 90 ומעלה...

WorldCenter

New member
טלי!

מה המצ---ב? איך הולך? זה גילוש.. אם בא לך תכנסי לאיסיקיו ונדבר.

jlooo1

New member
גיל!

חח לא ידעתי שחזרת אוקיי אני נכנסת, תחכה..

Azar Azar

New member
90 ומעלה הלוואי

אני ב3 יחידות וב3 יחידות זה יותר קשה מ4 כי הם חושבים שמי שב3 אז הוא יודע יותר לדבר באנגלית מלכתוב וזה לא נכון יש לי מלא דברים להתכונן עליהם אוףף

Azar Azar

New member
די איזה אנשים רעים יש בארץ הזאת

בגלל המלחמה הם בורחים לח"ול או לאילת והם זורקים לרחוב את הכלב שלהם אין להם לב ועכשיו בגלל חוסר מקום בכל הצער בעלי חיים וכל זה רוצים להמית את הכלבים אם הייתי יכול הייתי מאמץ עוד איזה 5 כלבים אבל כבר יש לי שתי כלבות שבחיים לא הייתי יכול לזרוק אותם לרחוב ויש עוד כלב של אחותי שבא אלינו כול יום כמעט אז אפשר לומר שיש לי 3 כלבים

love amor

New member
אתמול הייתי

באתר של תנו לחיות לחיות וראיתי מלא כלבים מזה חמודים לאימוץ! ואני לא יכולה לקחת אפילו אחד כי לא מרשים לי חיות בבית....

למעלה