אור P

New member
../images/Emo32.gif

מה המצב, אנשים? מה קורה? איך היה היום? קיבלתי שני בחנים, אחד בפיזיקה ואחד בספרות-שניהם 100! מחר אני וחבר שלי מציגים עבודת בונוס של 20 נק' על הספר 'מסטול'. אנחנו עושים עבודת כיתה ועבודה יצירתית... תאחלו לי בהצלחה-אני אספר לכם איך היה... חוצמזה, המחנכת שלי נפלה במדרגות בי"ס ונקעה את הרגל - זה היה קורע, חבל לכם על הזמן...

QueIronia

New member
אצלי המחנכת לא נפלה, אבל...

המורה למתמטיקה כמעט נפלה לתוך הפח.

gal be

New member
שלי יותר מצחיק.. נראה לי ../images/Emo8.gif

שנה שעברה לשולחן אצלנו בכיתה נשברה הרגל.. אז הוא לא היה יציב, אז הבנים מהכיתה שלי העמידו את השולחן על הרגל השבורה...הרי המורה לאנגלית תמיד מתיישבת על השולחן הזה.. בתחילת השיעור אחד הילדים שעשה את זה אמר לה "רחל אל תשבי על השולחן הזה" והיא כמו מטומטמת ישבה עליו ונפלה... היא קבלה מכה רצינית ברגל אבל היא לא רצתה לבכות אז היא צחקה, היא ישבה שם איזה דקה וצחקה עד שהבנים עזרו לה לקום.

gal be

New member
תסתכלו על הזמנים שכל אחד הגיב

כל אחד מאיתנו הגיב לשני שעה ועשר דקות אחרי.. מגניב!

QueIronia

New member
שנה שעברה...

שמנו שולחן של שניים על סטנד של אחד. המורה התיישבה על הצד ו...
(בום) היא נפלה. המורה למתמטיקה, באותו שיעור שכמעט נפלה על הפח, נשענה על שולחן של חבר שלי. הוא הזיז אותו והיא כמעט נפלה. היא כנראה מאוד יציבה!

jennifer rox

New member
איזה מורה?

אני מכירה את כולן......או שלא.. אבל בכל זאת....מיהי?

QueIronia

New member
רמה מנור

אבל אני לא בטוח אם לפני שנה או שנתיים (כשהייתי ב- ח או ט)

jennifer rox

New member
למורה שלי בכלל היתה פדיחה.....

שנה שעברה.... אז המורה שלי אומרת:"עכשיו אני עושה ביד.... ואז כולנו התחלנו לצחוק עליה....והיא אפילו לא קלטה... עד שמישהו הפסיק לצחוק ואמר לה.... אז היא אומרת:"אוי...נו באמת לאיזה שטויות אתם שמים לב?! ברוך השם יש לי בעל... ובמילים אלו היא גרמה לנו לצחוק עד שלילדה אחת כבר זלגו דמעות מרב שהיא צחקה כ"כ הרבה.......

QueIronia

New member
ועוד סיפור על רחל קיסר

(המחנכת שלי בכיתות ח ו- ט). המפגרת (ברוך שפטרנו והגיע התיכון) הכינה רשימה של איפה יושב כל תלמיד, ואמרה: "אני אתן ביד לכל המורות...". כמובן שכשהיא קלטה היא גם התחילה לצחוק! היא סתם פסיכית!

jennifer rox

New member
איזה מזל שהיא לא מלמדת אותי!

היא כזאת פוסטמה! בואו נפסיק לכתוב שמות של מורות פה....עדיף במסר.... אתה יודע-אוזניים לכותל....למרות שבמקרה הזה זה עיניים לכותל... אבל לא משנה

אור P

New member
יש לי מורה מה זה אבלה...

אוהבת את השפיץ של השולחן... כל הזמן נצמדת אליו - זה כזה קורע

jennifer rox

New member
קוראים לזה....

בעיברית-חרמנית! אתה פתחת את השיחה הזאת על המורות נכון?! כל- הכבוד! סוף-סוף מגניב פה!!!! לא שמקודם היה משעמם! אבל היום זה ממש כיף!!!

nastey girl

New member
שמעתי על הספר.....

הזה גם אנחנו היינו צריכים לעשות עבודה על ספר בספרות ילד אחד עשה על הספר הזה כמו ששמעתע אותו מספר זה ספר יפה!

QueIronia

New member
זה לא קשור להודעה, אבל שימו ../images/Emo23.gif

למטה פתחתי שירשור של עטיפות הסינגלים ואף אחד חוץ מ- MANDY לא הגיב! אנחנו צריכים לעשות גלריות חדשות ושוות. בפורום שאקירה לדוגמא יש המון גלריות ורק לנו יש אחת (תמונות אהובות על משתמשים)! אז קדימה! אם כל אחד ישים תמונה של סינגל מהר מאוד תתמלא הגלריה!!!

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gifתקשיב,

אני בקושי מצאתי את התמונה הזאת שהעליתי.... מאיפה מצאת את כל התמונות האלה? אולי לאנשים אין פשוט תמונות כאלה עם המחשב שלהם.

QueIronia

New member
חיפשתי בגוגל

אבל כל התמונות באיכות חרא, גם את אלה לקח לי הרבה זמן למצוא!

למעלה