../images/Emo32.gif

שאלה במבחן הפסיכומטרי טומי לא רוצה לשבת ליד אלי, ועמרם לא רוצה לשבת ליד אריק. טומי רוצה לשבת ליד עמרם בתנאי שיסכים לשבת ליד אריק. טומי רוצה לשבת גם ליד אריק בתנאי שאריק לא יישב ליד אלי. אריק רוצה לשבת ליד טומי בתנאי שהוא יסכים לשבת ליד אלי. אריק רוצה לשבת גם ליד עמרם בתנאי שעמרם ישנה את דעותיו, אבל הוא מסרב. סדרו, תלמידים, את הכיתה באופן שכל אחד יהיה מרוצה. (עוזי בנזימן, הארץ 19.1.2003)
 

אלוׁנית

New member
אריק, טומי, עמרם ואלי?

יש שיטה לדבר הזה? לקח לי המון זמן, ואני בספק אם הגעתי לתשובה הנכונה. אם הייתה תשובה שמאפשרת לפסול את כל הסיטואציה, הייתי בוחרת אותה.
 

אלוׁנית

New member
אופס!

בחיי שאין לזה פתרון (איכשהו תמיד מה שאני לא מצליחה לפתור, לא נראה לי פתיר). נו, תן לפחות אופציות..
 

Loser

New member
אופציות

א) ללכת לבחירות נוספות ב) לנסוע לחו"ל ג) ללכת לישון ד) א+ג
 

Minerva

New member
התשובה הנכונה היא ב', כמובן!../images/Emo11.gif

ללכת לישון זה גם לא רע...
|אדםזאב|
 
תאומים תפוז Live ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

ורד בן פורת, עוסקת ביעוץ והדרכה להורים לתאומים, ובנושאי הגיל הרך וגיל הגן בכלל. מנחת קבוצות בתחומים אלו ב'מרכז להורות ומשפחה' בסמינר הקיבוצים. גננת לשעבר ומומחית בהתפתחות הילד. אמא לתאומים בני חמש. מוזמנים להתייעץ בנושאי התפתחות שונים, וכמובן בכל הקשור בתאומים: גידולם וחינוכם, הורות לתאומים וקשרים במשפחה, ועוד ועוד... היום ב-21:00 היא תתארח בפורום תאומים ושלישיות. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו ולהשאיר את שאלותיכם!!
 
למעלה