tsveeka

New member
לכל סטודנט המתעניין

כסטודנט לשעבר באו"פ אני מציע אפשרות אדירה לעסק המניב הכנסה נאה ע"פ עשייה של האדם עצמו, קבלת הכנסה ע"פ מה שמגיע. למדתי שלימודים זה דבר חשוב אבל מצאתי כי הפרקטיקה שונה בתכלית. לכל המתעניין נא לפנות בתשובה. אשמח להכיר את האדם העונה להצעה.

../images/Emo104.gif תפוז Live מארח את אלוף העולם

גל פרידמן, אלוף העולם בגלישת גלשני רוח יתארח היום בפורום "וינגייט חיים וספורט", ויענה על שאלות הגולשים. תוכלו לשאול בכל הנוגע לזכייה בתואר אלוף העולם, לתכניות עתידיות, על הספורט הישראלי בכלל ועל האולימיאדה הקרובה בפרט. האירוח יתקיים החל מהשעה 18:00, וניתן להעלות שאלות בפורום כבר עכשיו.

../images/Emo32.gifקהילת סיוע הדדי חדשה../images/Emo124.gif

קהילת מבוגרים בעלי הפרעה בקשב ובריכוז AD(H)D. קשה לנו מאד להגדיר מי הם ה"מבוגרים" כך שהפורום פתוח בעצם לכל מי שרואה בעצמו מבוגר ורוצה לחלוק חוויות עם אנשים נוספים. KNIAPER ואני רואים בפורום מקום לאנשים לבטא את עצמם, להיעזר באחרים ולעזור לאחרים להתמודד עם המכשולים שעומדים בפנינו. ברצוננו להתמקד בצד הרגשי של הבעייה ובאופן שבו היא מקרינה על החיים בהווה ועל האופן שבו אנו רואים את העתיד. סטודנטים שמוצפים מעומס המטלות ואינם יודעים מאיפה להתחיל. אנשים שהאימפולסיביות מקשה עליהם להשאר במקום עבודה אחד. גברים ונשים שמתקשים למצוא מערכות זוגיות בגלל קשיים בניהול שיחה. אנחנו וכל הקהילה נהיה שם כדי לשמוע על הפחדים ועל חוסר הביטחון, חוסר יכולת להתמיד, להתרכז, עצלנות, חוסר חשק, מצבי רוח מתחלפים, הזעם וחוסר האונים. אני יודע שלחלק יהיה קשה להתבטא. זה בסדר, אפשר רק לקרוא ואולי מידי פעם רק לכתוב שלום או לשלוח שנדע שאתם שם איתנו ואנחנו אתכם. הפורום פתוח גם למי שלא מאובחן אך יש לו תחושות דומות לאילו שתיארתי כאן ומחפש מקום לבטא את אותן תחושות להיעזר באחרים ולעזור להם. מקווים לקרוא אתכם
KNIAPER וגידי

דנדוש19

New member
לסטודנטים המחפשים עבודה

קצת נמאס לי ללמוד לבחינות אז גלשתי לי להנאתי ונתקלתי באתר הבא, שיש בו עבודות לסטודנטים! מומלץ בחום לעצלנים:) שלכם איריס

tsveeka

New member
גם אני חשבתי ככה בהתחלה

הייתי ספקן, הייתי אנטי עד שראיתי מה זה באמת אז נכנסתי והייתי נלהב. קל היום לפסול חברה או שיטה, גם אני הייתי כזה. במיוחד כיום שלמצוא עבודה תוך כדי לימודיי, זה נראה משימה בלתי אפשרית (כמעט). פרמידה ושר"ש זה שני דברים שונים. אני קורא לך לאתגר, בשבילך ובשבילי, בוא תראה מה זה שר"ש באמת.

galh

New member
די כבר בבקשה!

כל מקום עבודה נורמלי יסכים לתת את הכותרת של מה הם עושים. גם אם עוד לא חתמת על הסכם NDA וחבריו. אז עד שלא תסכים פעם אחד להגיד על מה בדיוק אתה מדבר, בלי התחכמויות של "אני צריך לדעת מה אתה רוצה לעשות, בשביל התאמה אישית", בלי הבטחות לכסף קל ובלי לשלוח לי לינק להרצאה של 8 דקות ש- 6 דקות ממנה הבחור מדבר על כמה קשה היה לו וכמה הוא מרוויח היום (שוב, בלי להגיד מה הוא עושה), אני מבקש ממך, די להציק לאנשים שמחפשים עבודה "אמיתית".

tsveeka

New member
קרא מסר אישי ו....

רק משהו שראיתי אצל ניסים משעל: יש בעייה קשה לסטודנטים במציאת עבודה. בחור/ה לומדים הרבה שנים משלמים מיטב כספם ואף אחד לא מבטיח להם שתהייה להם הכנסה. אין הבטחות אצלינו אבל אם תאמין בשר"ש זה יעבוד. פשוט מאוד.

tsveeka

New member
טלמסר או אתר ופגישה

אין כאן סוד, אבל אני לא סתם אדבר עם אנשים כאן בפורום כאשר מניסיון יש מקום לאי הבנות ובמיוחד כל "הנשמות הטובות" שמנסות למנוע מכם להיתקל ב"שרלטנים". יש כאן עסק רציני ומלהיב. אם האדם סקרן שייצור קשר אישי ואני אשלח לו טלמסר או כתובת אתר. אם העניין נושא חן בעייניך אז יש מקום לפגישה. גם אתה וגם אני לא מעוניינים לבזבז עוד זמן יקר. נכון?

edna12

New member
מה זאת הפרסומת חינם הזאת?

אם יש לך מה להגיד אז תגיד ואל תלך סחור סחור עם תצרו איתי קשר וכאלה.

tsveeka

New member
אני מחפש אנשים רציניים.

כ"כ מסובך להקשיב לטלמסר או להקשיב לכתובת אתר? מניסיון כשהסברתי לאנשים אז הם לא ידעו להעריך זאת. 6 דק´ מזמנכם!!! רוצים תיכנסו לאתר לא רוצים אל תיכנסו. שילחו לי מסר אישי או שלא. הכל תלוי בכם.

בורה

New member
אוהב מים../images/Emo182.gif אוהבת ילדים?

לגן שיקומי באזור המרכז דרושים מתנדבים לעבודה בקבוצת הידרותרפיה. הילדים הם בגילאי שנתיים עד חמש, חמודים חמודים, ופגועים פיסית ושכלית. ההתנדבות היא בצמוד לילד שימצא מתאים לאופי של המתנדב/ת ולגביו תינתן הדרכה ע"י צוות שיקומי. זמן הפעילות במים הוא כחצי שעה לכל ילד,(בבריכה מחוממת וייחודית), בשעות הבוקר. הילדים משתתפים בפעילות קבוצתית כשהם בידים של המטפל/מתנדב הצמוד להם, שאחר כך מבצע איתם תרגילים אינדוודואלים לפי צרכיו של כל ילד בהדרכת הפיזיותרפיסטים האחראים. לפרטים פנו אלי במסרים או באי מייל [email protected]

למעלה