../images/Emo87.gifעל כדורסל ופוליטיקה. תפוזLive

אורלי גרוסמן היא כדורסלנית עבר ששיחקה גם בנבחרת ישראל. היא פרשה וכעת היא פיזיוטרפיסטית. היום ב-18:00 היא תתארח בפורום כדורסל ותענה על שאלות הקשורות בכדורסל נשים, שחקניות, פציעות של כדורסלנים, כיצד לשחק כדורסל נכון ועוד ועוד.... כולם מוזמנים! אלטרנטיבה פוליטית בשעה זו, תוכלו למצוא בפורום חופש, הרב מיכאל מלכיאור יענה לשאלות הגולשים מלשכתו שבירושלים. רצוי להכין שאלות מראש- שכן, זמנו קצר. לוח האירועים החדש של תפוז אנשים!!

pazit1989

New member
רוצה לדבר עם מישהו..

היי מה המצב אנשים? רוצים לדבר שלחו לי הודעה לאימייל ביי

z m a n i

New member
לבונת ובני 14-17

שלום אני תלמיד בבית ספר, וכחלק מעבודה (בבית הספר) אני צריך להכין סקר\שאלון, ולנתח את תוצאותיו. החלטתי לעשות את הסקר באינטרנט. הכנסו בבקשה ללינק, מלאו את השאלון, הקפידו לדייק בתשובות, ובסיום לחצו על "שלח". תודה רבה לכם.

GirlFriend

New member
לחברי הפורום המוכשרים ../images/Emo8.gif

רק רציתי לעדכן אותכם שהוספתי את הסיפורים שלכם למאמרים
כולכם ממש מוכשרים ולדעתי יש לנו את המאמרים הכי יפים בכל האתר
כל מי ששחכתי לשים את שלו, אל תכעסו, זה כי פשוט לא ראיתי, אתם מוזמנים לשלוח לי מסר עם קישור להודעה, לפעמים אני לא שמה לב להכל, ואילו רק מה שראיתי...
לכם

נשמח לעזור לך

אני אישית... אשמח לעזור לך, וכבר עשיתי את זה מילאתי את הטופס... בהצלחה בסקר!

K o n e k o

New member
../images/Emo32.gifתחרות סיפורים קצרים../images/Emo70.gif../images/Emo113.gif

בפורום סופרים צעירים {376} מתנהלת תחרות לסיפורים ארוכים. מעשרה דפי וורד עד 100, וניתן להתחיל לפרסם אותם מה-21.2 עד ל28.2. ההצבעה תתקיים בין ה-1.3 עד ה-5.3. כל הצעירים ביניכם שאוהבים לכתוב ולקרוא, מוזמנים. ותודה לגירלפריינד!

GirlFriend

New member
../images/Emo32.gif

אנשים, אני לא כותבת פה הרבה בזמן האחרון אבל אני שומרת על הסדר, אני עסוקה בימים האחרונים בכל מיני דברים אישיים וכאלו, מבטיחה לחזור לכתוב פה הרבה בימים הקרובים, מקווה שאתם מבינים...
יש לי בקשה קטנה, בבקשה לשרשר את ההודעות שלכם ולהקיש על תגובה במקום לפתוח הודעות חדשות שיש להם כבר דיון פתוח. (לעשות זאת על ידי הקשת "תגובה" לאותה הודעה
). נא לשרשר לכאן את כל הודעות ה
(אוף טופיק, לא קשורות לנושא הפורום וכן את כל ההודעות ה"צ´אטיות"...

../images/Emo4.gif לכל החדשים..

תקשיבו, הפורום פה אמור להיות לכולם, זה אומר שאם יש לכם משהו אישי לאמר למישהו- בשביל זה יש מסרים. הפורום נועד להמון אנשים ולא רק לכם. ATTENTION מלאכית טבריינית, יועצת מס´ 1 (?!?)

ט2רייJי

New member
הופההההההה הופהההההה סחטיין מרים

שוף מה אנחנו חייבים לך משהו אנחנו נכתוב מה שאנחנו רוצים הודעות פרטיות במסרים מה שבא לנו אנחנו נכתוב...חוצפנית...

אני אוהבת אותך

אליהו אני אוהבת אותך אני לא יודעת מה תהיה התשובה שלי... אבל שתדע תמיד תמיד אתה נימצא לי בלב כי אתה הכל בשבילי! אתה עושה אותי מאושרת - תודה!

I am a freak

New member
../images/Emo26.gifתגיד, מה יש לך?../images/Emo36.gif

זה פורום שנועד למטרת הכלל, אתה לא יכול להעלות הודעות אישיות, בשביל זה יש מסרים והודעות פרטיות.... יש גם אייסיקיו ועוד הרבה דרכים להעביר מסר אישי.....
תחשוב שניה, אולי אתה זה שחוצפן....
אולי אתה לא חייב למרים שום דבר, אבל אתה צריך להבין שאתה לא היחיד כאן בפורום ואתה לא יכול לעשות מזה צ´אט פרטי... לתשומת ליבך... המשך יום נעים ושבוע טוב,

GirlFriend

New member
../images/Emo41.gifלכל התלמידים בפורום...../images/Emo41.gif

מי קיבל תעודות כבר

למעלה