pompii

New member
המשך....

1. ואי זה קשה, אני אוהבת לאכול הכל...אממ...אולי תהפכי את השאלה למה האוכל השנוא עליכם ואז יש לי הרבה- פטריות, ברוקולי, כבד, דגים.....
2. אני אוהבת לשמוע היפ הופ, רוק ישראלי, פופ ושנות ה-80. דוגמאות: ג´רול, נלי, טופאק, מוניקה סקס, ד"ר קספר, אמטיוי, אשאנטי, the calling, אבריל לאבין, פייב בזמנם, אמינם, ג´ניפר לופז ועוד הרבה.... 3. אני אוהבת להיפגש עם חברים ולדבר עם החברה הכי טובה שלי, אינטרנט, לשמוע מוזיקה, בתי קפה ופאבים...

עדי18

New member
התשובות שלי #3

1.האוכל הכי אהוב: פסטה (יאמיייי) והאוכל הכי שנוא עלי-אבוקדו..בעעע 2. אני אוהבת את: הנסון(כבר איזה 5-6 שנים!!), אבריל לאבין, מישל בראנץ´, the calling,ווסטלייף, פייב ...ולא לצחוק עלי אני גם אוהבת בזמן האחרון את להקת Las Ketchup....אלה עם שיר הקטשופ...חחח 3. אני אוהבת לגלוש באינטרנט(במיוחד להכנס לפורום הזה) ולדבר עם אנשים, לשמוע מוזיקה,לראות טלוויזיה(בייחוד "לחיי..") להפגש עם החברה הכי טובה ( ואולי היחידה ) שלי, לצאת לסרטים, לשבת בבתי קפה וכאלה דברים..

אז ככה

1.דובונים 2.מתימטיקה 3.היסטוריה 4.אממממ לישון נחשב? 5.מים(לשתות,את בטוחה שהתכוונת ללשתות?) 6.לבבות אבל גם כוכבים זה יפה 7.חחח שתיהן בסדר...

שחררר

New member
תשובותיי

1. שוקולד עם אגוזים 2.תיאטרון ואנגלית 3.יש הרבה קשה לי להחליט אז אני יגיד כמה: הסטוריה, מתמטיקה ותנ"ך 4. אני הכייייי רוצה שיהיה שלום בכל העולם 5. מיץ תפוזים 6. לבבות 7. אלה

pompii

New member
איזה יופי עוד שאלות../images/Emo13.gif תשובות:

1. o.k אני אוהבת וגם פסק זמן לבן יאמי
2. מתמטיקה 3. תנ"ך, איזה מזל שסיימתי עם זה... 4. אממ....שמעי זה קצת אישי... חחח סתם, אני הייתי טסה לאיים הקאריביים לשנה עם כל החברים והמשפחה שלי
5. שוקו יטבתה (פרסומת סמויה...) 6. לבבות יותר יפה 7. הקודמות לדעתי, אבל הכל אחלה....

talkedmi

New member
תשובות...

1.הממתק....אמממ...החמוצים האלה עם הסוכר (אם אתם יודעים על מה אני מדברת).. 2.ספורט 3.מדעים וספרות...לא סובלת!!! 4. אמממ...לא יודעת...הרבה... 5.קולה 6. לבבות (שאלה לא קשורה אבל לא משנה..חחחח....סתאאאאם) 7. השאלות הקודמות

תשובות!!!!!

1-קרמבו נחשב ממתק? 2-אנגלית 3-מתמטיקה 4-הייתי מתחתנת עם יהודה לוי(אם הייתי מכירה אותו טוב ויודעת שהוא כ"כ יפה גם מבפנים-שזה אומר שהוא מושלם אז צריך לשכפל אותו לא פייר שרק לאפרת יש אותו גם אני רוצה!!!!) 5-קולה אבל אני בגמילה אז נגיד מיץ תפוחים 6-לבבות 7-כל השאלות כיפיות תשאלו עוד!!!!

SofyTofy

New member
התשובות שלי...

1. מממ.. שיהיה - "כיפלי" גריל. 2. מתמטיקה, אנגלית... ממ... נגיד ש.. 3. תנ"ך - איכססססססס. 4. מזמינה את כל המפורסמים שאני חולה עליהם... ו.. עושה מסיבה ענקית... או סתם מצטלמת איתם ומדברת איתם - ומשוויצה (כן כן, גם משוויצה). 5. דיאט קולה, דיאט ספרייט.. מיץ תפוחים.. (כן - אני שותה דברים מוזרים!) אה וכמובן גם פנטה ענבים.. (יאמי..). 6. לבבות - אין כמו אהבה. 7. אף אחד מהן.. חחח סתם. הם לא קשורות לפורום ככה שזה הופך את הפורום למשעמם.. וזה טיפה מרגיז.. אבל הרעיון חמוד והשאלות טובות. מרוצים?

עדי18

New member
תשובות לשאלות #2

1. שוקולד 2. אני לא לומדת
....אבל כשלמדתי המקצוע האהוב עלי היה אנגלית... 3. תנ"ך(בעעע היה לנו מורה כזה דפוק אז שנאתי ללמוד אצלו...) 4. להיות חברה של יהודה לוי,או לפחות ידידה שלו, משהו...... 5. מיץ תפוחים, מים, וזהו נראה לי...אה וקפה :) (אם זה נחשב) 6. לבבות
7. שתיהם מאוד נחמדות

עדי18

New member
התשובות שלי

1. הצבע האהוב עלי הוא כחול ( כמו העיניים של יהודה
) 2. האמת שאני לא רואה בזמן האחרון כמעט אף סדרה בטלוויזיה חוץ מלחיי האהבה...אבל בעיקרון אני גם אוהבת: בנות גילמור, מפגשים מהסוג האישי, אי אר, שכנים, עוד תוכניות שאני אוהבת לראות הם: רק בישראל,גיא פינס, יצפאן.וזהו נראה לי...אבל לחיי האהבה זאת הסדרה האהובה עלי ..אני לא מספסת אף פרק....אני יודעת שזה נשמע אובססיבי אבל הקלטתי כמעט את כל הפרקים שהיו מתחילת השידורים החוזרים....אבל עכשיו שאני הולכת לצבא (
) אז אני לא אוכל לראות כמעט....
3. אממ לא יודעת... 4. מחשב, פלאפון, אממ ומשהו לקרוא 5. יהודה לוי, וכנראה אמא ואבא.. 6. שאלות נחמדות דווקא :)

pompii

New member
אני אמשיך עוד שאלות!../images/Emo13.gif

1. שחקן אהוב(ישראלי או אחר...) 2. ספר אהוב 3. החטיף הכי טעים 4. חיה אהובה 5. לבנות- שזה בעצם כל מה שיש פה כמעט- מעדיפות בלונדיניים או ברונטיים? 6. מאמינ/ה באלוהים או לא מאמינ/ה 7. להפסיק אם שאלות לא קשורות לפורום או להמשיך? והתשובות שלי: 1. רובין וויליאמס ובראד פיט. 2. כתם לידה, יש ילדים זיגזג והארי פוטר השלישי:) 3. במבה 4. כלב (ועדיף כלבת לברדור בשם שון
) 5. בלונדיניים
6. לא מאמינה 7. להמשיך

אמממממממממ

1.ג´סי ספנסר-תבררו מי זה אם אתם לא יודעים. 2.האריה,המכשפה והארון. 3.דובונים,אמרתי כאן כבר 4.כלב 5.אממממ לא חשוב לי צבע השיער.... 6.מאמינה(זאת שאלה קצת אישית לשאול מישהו אם הוא מאמין או לא) 7.מצידי להמשיך,אני רוצה שתדעו עליי כמה שיותר דברים,וגם אני רוצה להכיר אתכם יותר טוב.

SofyTofy

New member
התשובות שלי...

1. יהודה לוי- מי אם לא? וגם בראד פיט. 2. "נעורים במסתור" - של עמי גדליה. 3. כיפלי גריל. 4. כלבים - אין ספק. 5. אין תגובה. 6. לא דתייה או מסורתית, אבל מאמינה שהוא קיים. 7. להפסיק.

1טופיפי

New member
תשובות לפומפיי...

1. השחקן הכי טוב כמובן כמובן יהודה לוייייי
2.ספר אהוב הוא "אליפים", ואחרי אליפים- "מכתבים לצופיה". 3.ממתק אהוב-בייגלה 4. כלבים!!! 5.ברונטיים 6.מאמינה באלוהים-אני לא דתייה או משהו אבל מאמינה 7. לא משנה לי, השאלות חמודות דווקא אבל איך שאתם רוצות.

עדי18

New member
תשובות #4

1. יהודה לוי
, ג´וזף גורדון לוויט, אריק וון דטן, אממ וזהו בערך אבל הכי הכי את יהודה 2. אני לא ממש קוראת אבל אהבתי את "עקדת תמר" 3. במבה 4. כלב 5. גם וגם...קשה לי להחליט..וזה גם תלוי בבחור עצמו... 6. לא יודעת..... 7. להמשיך , זה דווקא נחמד :)

תשובות....

1. מהארץ-מתי אטלס מחו"ל- פרדי פרינז ג´וניור, השחקנים ששיחקו את ארמנדו ומריון ב"בטי"(בטי!!!!!!
) וגבריאל קוראדו 2. ספרים של סטיבן קינג במיוחד "מיזרי"(מומלץ בחום!) 3. אמ...במבה, יהודה עשה את זה יותר טעים...(איך שהוא שר אין אין אין כמו במבה
) 4. כלב 5. לא יודעת...מצד אחד אני חולה על בנחה מאמי שהוא בלונדיני...אבל מצד שני אני מעדיפה ברונטיים...טוב החלטתי!!!ברונטיים 6. כן 7. להמשיך!!!!זה כיף לאללה!!!

התשובות שלייייייייי

1. יהודה לוי (ברור!!), פרדי פרינז ג´וניור, הית´ לדג´ר, מאט דיימון, ועוד מלא... 2. יש מלאאאאאא.... כאילו אני אוהבת לקרוא, אבל אני לא קוראת הרבה, ועד עכשיו, לא נראה לי שיש אחד אהוב... 3. מסטיקים!!!! אני אוכלת אותם כמו חטיפים, אבל זה בטח לא נחשב אז... במבה!!! (גם בגלל הפרסומת של יהודה :) ) 4. כלב 5. אמממ... נראה לי שיער שחור ועיניים כחולות (יהודה לוי, בריאן מווסטלייף (הוא צבע לשחור לא מזמן... מדהים!!!) ו... ריצ´י מפייב בתקופות מסויימות... להמשיך??? ) 6. כן, אני מאמינה, אבל לדעתי הכי חשוב זה קודם כל להאמין בעצמך 7. להמשיך עם שאלות לא קשורות!!!! זה נחמד, ולומדים ככה להכיר אחד ת´שני...

שחררר

New member
תשובות

1. מממ...בראד פיט 2. אני לא כל כך קוראת אבל נגיד ש...החתיכה החסרה 3. במבה ותפוצ´יפס 4. כלב 5. למה נראה לכם שזה משנה? 6. שאלה מסובכת...בואו נגיד שלפעמים כן ולפעמים לא 7. להמשיך

talkedmi

New member
....

1. צבע לבן 2. המורה פרנקו, המורדים, להתאהב, קטנטנות, זינגרה, רק בישראל, ערב אדיר, ולא זוכרת עוד מה.. 3. אני הולכת על ציפור....(גם בגלל הלעוף...חחחח) 4. אמממ...שאלה קשה...הרבה הרבה אוכל, שמיכה, ואולי איזה גלשן לים(במקרה שיהיה ים.....למרות שאני לא יודעת לגלוש....חחח) 5. הרבה יותר מ-3: אמא ואבא, אחים, סבא ובתא, דודים דודוץ בני דודים( קצת נסחפתי.....אבל אני לא יכולה בלעדיהם) 6. והייתי נותנת 4

למעלה