אנשים ואנשות יקרים ויקרות

מתוך שעמום החלטתי לשאול כמה שאלות (חלקן בטח יהיו דביליות במיוחד... כי כמו שאמרתי מתוך שעמום) כדי שנכיר אחד את השני (אין קשר ללחיי האהבה) אממממ... מה הצבע האהוב עליכם? איזה עוד סדרות אתם אוהבים לראות? אם הייתם הופכים לחיה, איזה חיה הכי הייתם רוצים להיות? (זה במסגרת השאלות הדביליות) 3 דברים שהייתם לוקחים אתכם לאי בודד? 3 אנשים שהייתם לוקחים אתכם לאי בודד? ו... מ 1 עד 10, כמה מעצבנות השאלות שלי???? ו... אתם לא חייבים לענות אם לא בא לכם... אבל כדאי שתענו... למה? ככה! חחח

שאלה חשובה לכולם ../images/Emo70.gif תעזרו לי רגע..

היי, זה ממש לא קשור ל"לחיי האהבה" אבל מי אמר שאי אפשר מידי פעם לדבר גם על משהו אחר, נכון? אני צריכה עזרה, רק למי שיודע ורוצה לעזור: אני מחפשת ספרים טובים לקרא. אז מי מביניכם יודע ויכול להמליץ לי על ספר יפה? אני אישית לא קורא הרבה בכלל, רק בזמן האחרון התחלתי להכנס לזה.... קראתי את הספר החדש של חנה גולדברג "כשהחיים יתחילו" ספר מעולה, מצוין, מהמם וממש מומלץ לכולם, תאמינו לי שתאהבו אותו, הוא ממש מצחיק ומותח. ספר חדש והביקוש לו גבוה מאד!! בבקשה תמליצו לי את ספרים יפים שקראתם, אני אוהבת ספרי מתח, רומנים, ואימה, וכל דבר אפשרי בעצם... תודה על העזרה מראש!! שלכם,

תשובות!!!

1-תלוי...הצבע האוהב עליי הוא אדום, אבל לדעתי הצבע הכי יפה הוא תכלת והכי יפה לבגדים זה ורוד ושחור... 2-בנות גילמור, חברים, המורדים, רק בישראל 3-כלב 4-טלפון, אוכל ושמיכה 5-יהודה לוי, אמא ואבא 6-השאלות שלך דווקא לא מעצבנות!!!

ספרים רבותי ספרים! ../images/Emo63.gif

ניבה יקירתי! את רוצה המלצות ספרים אני מבינה. אני יכולה להמליץ על הרבה ספרים. אז נעשה על פי קטוגוריות. מתח-הספרים של רם אורן מעולים.במיוחד אות קין,לב ואש חיה. רומן-יש את הספרים של דניאל סטיל שזאת סופרת רומנים אמריקאית בעברית יש את מאה חורפים של מיכל שלו,כתם לידה של סמדר שיר והרשימה עוד ארוכה.כמו שאת יודעת אני קוראת הרבה ואם בא לך תרימי טלפון ואני אמליץ לך על יותר ספרים.לילה נעים. אל תשכחי ליצור קשר מחר. שלך יעל.

pompii

New member
יש כמה יפים

כמו שסקרלט אוהרה שמעליי אמרה יש את רם אורן שכותב ממש יפה ואות קין זה מוצלח וגם כתם לידה שהיא הזכירה יש גם את הספר "יש ילדים זיגזג" של דוד גרוסמן שזה חביב, "בחזרה לסמרה" שכחתי של מי, ג´ון גרישם ויש עוד מלא אבל תשאלי בפורום מתאים ויענו לך בהרחבה

SofyTofy

New member
קודם כל ../images/Emo26.gif ../images/Emo32.gifיש פורום ספרות.

נראה לי שיש שם קצת יותר מביינם... חוץ מזה... אני רק בכיתה ז´.. אני לא חושבת שאני יכולה לעזור..

pompii

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

1. ירוק 2. דוסון קריק, הכי גאים שיש, חברים, בנות גילמור, ואהבתי גם כמה סדרות דרמה ישראליות כמו שבתות וחגים ועוד כמה... 3. כלב או ציפור(אין קשר בינהם...) 4. אוכל, חברה טובה וששבש 5. החברה הכי טובה שלי בשביל לדבר איתה על הכל, אמא שלי כי היא תמיד יודעת מה לעשות בכל מצב, ואחותי שתבשל לנו
ואם אין מקום לבשל בו אז את החבר שאין לי(השאלות באו באיחור קל...) 6. השאלות לא מעצבנות

וואלה? לא מעצבנות?

חברה שלה קראה לי מטומטמת בגלל השאלות האלה... חחחח... חפיף ושכחתי לענות את התשובות שלי אז הנה הם: 1. כחול!!! כחול כחול כחול כחול כחול!!!! כמו העיניים של יהודה, או כמו העיניים של בריאן מווסטלייף, או ריצ´י מפייב, או מאט דיימון... כחול שולט!!! 2. דוסון, חברים, בנות גילמור (נגמר... איזה באסה) ומכושפות 3. ציפור!!! כי אז אני אוכל לעוף!!! חחח 4. פלאפון, תמונות של חברים ומשפחה, את המערכת סטריאו וכמה דיסקים טובים (אמממ... של ווסטלייף!!! אני חולה עליהם אם שכחתי להזכיר) 5. יהודה, בריאן, אמא/אבא/חברה... (עד אז אני כבר יחליט מי...) וכמה מעצבנות השאלות שלי? אממממ... אמממ... לא יודעת... בואו נגיד משהו כמו 5... אבל אם אתם אוהבים, אני אוסיף עוד בקרוב...

תשובות

1.אדום 2.שכנים שכנים,רק בישראל,שמש,חברים,קטנטנות,מי הבוס,דודו טופז,כולם אוהבים את ריימונד,בנות בראון,בנות מקלאוד,גיא פינס ועוד ועוד ועוד ועוד 3.כלב,להסביר גם למה או שזה ברור? 4.זה לא הוגן!!!!!!!יש לי יותר מ-3 אנשים,אבל אם רק 3 ,אז ההורים שלי ואחי. ודברים-מחשב,טלוויזיה וגיליון פנאי פלוס. וזה דווקא לא מעצבן,זה פשוט לא כלכך קשור לנושא הפורום..אבל עניתי כי אני אוהבת לספר על עצמי...חחחחחח

שחררר

New member
התשובות שלי

1. סגול 2. חברים, רק בישראל, יצפאן, ערב טוב עם גיא פינס, ערב אדיר 3. ציפור!!! 4. מיטה כרית ושמיכה ונחה סוף סוף! 5. חברים שלי שאלות לא מעצבנות, זה דווקא כיף אולי תכתבי עוד?

SofyTofy

New member
מוסיפה../images/Emo26.gif../images/Emo32.gif ותשובותיי הן.....

אוקיי... קודם כל - אוף טופיק (
): 1. מממ... כל הגוונים הבהירים של הכחול - אני אוהבת. 2. אני חולה על חברים ולחיי האהבה בעיקר - החיים שלי. 3. מממ... שאלה קשה. אין חיה כזאת... אולי כלב. סתם כי הם חמודים מאוד מאוד מאוד (למישהו יש גורים? אנחנו מחפשים לאמץ). 4. הייתי לוקחת איתי מחשב, דיסקמן וטלוויזיה. 5. מממ.... קרייג דיוויד, סוופי צדקה ויהודה לוי. (צפוי לא?) 6. שאלות לא קשורות.. אבל לא מעצבנות..

SofyTofy

New member
נ.ב. שכחתי להוסיף ש..

התכוונתי במקום חברים ולחיי האהבה בעיקר, להפוך את הסדר. בעיקר חברים וגם לחיי האהבה. שתי התוכניות האלה הם בעיקרון מרכז החיים שלי (+קרייג). וכן, אני מודה. אני אוהבת יותר את חברים מאשר לחיי האהבה (אבל לא בהרבה).

1טופיפי

New member
התשובות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1.הצבע האהוב עליי הוא סגול. 2.אני אוהבת את הסדרות: חברים, מכושפות והמורדים. 3.כלב. 4.הייתי לוקחת איתי מחשב, אוכל ושמיכה. 5. האנשים שהייתי לוקחת איתי הם: אבא, אמא ויהודה לוי המאמייייי! 6. השאלות לא מעצבנות-אהבתי!

הנה מגיעות התשובות שלי

1.צבע אהוב עלי-כחול על גווניו.יש לי הרבה בגדים כחולים בארון. 2.סדרות אהובות-לחיי האהבה כמובן,ערב טוב עם גיא פינס,צער גידול בנות נא לא לצחוק עלי בבקשה. 3.אם הייתי בוחרת להיות חיה הייתי בוחרת להיות חתול.
4.רק 3 פריטים אוף נו טוב לאי בודד הייתי לוקחת אתי קודם כל ערימה של ספרים טובים
,מערכת סטריאו ודיסקים וכמובן את המחשב וגם כפפות כי היידים שלי תמיד קרות. 5.אנשים שהייתי לוקחת איתי לאי בודד את הורים שלי כי אני לא יכולה בלעדיהם ואת "בעלי" שזאת חברה טובה שלי שבלעדיה הייתי משתעממת מאוד. 6.השאלות לא מעצבנות נחמד לראות מה אנשים אחרים אוהבים. הייתי מוסיפה עוד שאלות אפילו כמו:מה האוכל האהוב עליכם?,איזה מוסיקה אתם אוהבים לשמוע? מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי שלכם?

שימו ../images/Emo23.gif שאלות חדשות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo32.gif

מי שרוצה עדיין יכול לענות על הישנות, אבל קיצר, לבקשתכם, שמתי חדשות: 1. מהו הממתק שאתם הכי אוהבים? 2. מקצוע אהוב בבית ספר? 3. מקצוע שנוא בבית ספר? 4. אם הייתם יכולים לעשות עכשיו כל מה שתרצו, (אבל רק דבר אחד) מה הייתם עושים? 5. הדבר שאתם הכי אוהבים לשתות? 6. צורה יותר יפה: כוכבים או לבבות? 7. שאלות יותר טובות: אלה או הקודמות? התשובות שלי: 1. מסטיק!!!! אני מכורה למסטיקים!!!! 2. אממממ... נראה לי צילום וספורט (יש גם את לשון, אני לא אוהבת את המקצוע, אבל המורה שלנו לא מלמד אותנו כלום!!! אז זה שיעורים חופשיים... חבל שהוא עוזב שבוע הבא...) 3. כל השאר!!!!!!!!!!!!! 4. נראה לי שהייתי מביאה את ווסטלייף ויהודה לוי אליי לחדר... חחחח ואז כבר נמצא לנו מה לעשות... :) 5. אממממ... לדבר בטלפון או ללכת לקניון.... 6. קודם כל, אני חייבת לציין שהשאלה נלקחה מאיזה ראיון עם.... לא זוכרת... שקראתי לא מזמן... זה לא אחד מהרעיונות המוזרים שלי... ולדעתי כוכבים נראים יותר טוב, רק שאני מציירת אותם עקום... גרררררר 7. לא יודעת... אני אחשוב על זה :)

עוד שאלות....

תודה ל"סקרלט אוהרה היחידה", א תסלח/י לי אני לא יודעת את השם.... 1.מה האוכל האהוב עליכם? 2.איזה מוסיקה אתם אוהבים לשמוע? 3.מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי שלכם? והתשובות שלי: 1. אממממ... קשה להחליט... אבל אני הולכת על צ´יפס 2. אמממ פופ בעיקר, אני אוהבת את ווסטלייף!!!! פייב (אהבתי) איי1, בלו, או- טאון (כמו שאתם רואים בעיקר להקות בנים) ואת רונאן קיטינג, ריקי מרטין, אמינם ויש עוד מלאאאאאאאאא 3. טלפון, חברות, טלויזיה, אינטרנט, שופינג

טוב,אז ככה..

1.לא אוהבת לאכול 2.היי פייב,פופ ישראלי,ופופ בכלל 3.לישון,לגלוש באינטרנט,לראות טלוויזיה

שחררר

New member
התשובות שלי

1. סלט ירקות (כן כן) וסושי 2. בעיקר רוק ישראלי 3. לדבר עם חברות, להשתגע, לשגע אנשים, לעשות שטויות, לראות טלויזיה, לשמוע מוזיקה ולהיות באינטרנט

למעלה