ronen1981

New member
מצידי תילדו 200 ילדים.

אבל שזה לא יהיה על חשבון הילדים שלי ושתלכו לעבוד לפרנסתם ותשרתו בצבא כמו שישרתו הילדים שלי.

ronen1981

New member
מצידי תילדו 200 ילדים.

אבל שזה לא יהיה על חשבון הילדים שלי ושתלכו לעבוד לפרנסתם ותשרתו בצבא כמו שישרתו הילדים שלי.

אם ישדחו לך אישה מסיבות שלא קשורות

באהבה, גם אתה תשכב איתה הרבה פחות ממה שמותר לך. הסבר אלטרנטיבי: רוב הזוגות שעליהם נעשה המחקר, עדיין לא נשואים 20 שנה. רוב הזוגות במחקר הם זוגות צעירים.

bl1700

New member
איזו אנטישמיות.

כזו אנטישמיות לא היתה גם בשנות ה-30 המוקדמות. אין לכם מה לעשות רק חהתכנס ולנתח כמה ילדים יש להם לחרדים??? לכו להתנדב בבתי חולים כמוהם, ואל תשבו ותדברו שטויות . מה איכפת לך עם אישה חרדית משתמשת באמצעי מניעה או לא . פשוט אתה וחברך לא טובים מניאונצים באירופה שטונים עד היום שכל הצרות בעולם עושים היהודים ולשיטך ולשיטת חבריך כל הצרות במדינה אשמים רק החרדים. ברגע שנכניס אותם למחנות. אז למדינה יהיה כסף והמדינה תפרח ולא יהיה רוצחים כמו אלי פינשטין ולא ישבו 20000 רוצחים חילונים בבתי כלא בארץ . אבל לא שכתי "בכל אשמים החרדים".

../images/Emo124.gifקשקוש בלבוש

לשמוע כזה דבר מדעת אמת ??? חחחחחחחחחחחחחחח איי כמה מצחיק לשמוע הטפת מוסר מאדם מוג לב שנכנס לו באישון ליל לישיבות ודוחף לי לגמרא את הדפים מלאי השטויות שלו, ועובר בכל על החוק....

yo c

New member
פתאום הוא כן שומר חוק כשנוח לו

גיימס , משהסברת את דעותיך וחשפת בסגנון כוחני ציני ופרובוקטיבי את השנאה והזלזול שאתה חש לחילוניים ולחוק ואת האטימות לקבל שגם מי שלא חרדי הוא (לפחות) שווה זכויות ולא רק חובות והפגנת אותן בחופשיות רבה בפורום שינוי אתה מוזמן להמשיך ולעשות זאת ככל שתחפוץ. החתום מטה מבטיח לא להפריע לך, אך שומר לעצמו את הזכות השפויה גם לא להתייחס יותר להודעותיך , וקורא לכל האחרים לנהוג כך.

תקשיב טוב

אני כוחני ? פרובוקטיבי ? , אין בי שמץ של שינאה כלפי חברי שינוי-אלא רחמים, ( שאני מניח שלא חסר לכם ), אני חש אטימות לחוק ? אתה מבלבל במוח-אני שומר חוק לא פחות ממך, עושה מילואים ומשלם את כל חובותי למדינתי לא פחות ממך, אז הרגע נא. הסגנון שלך נמוך, כשאתה כותב לי " טרם החלטתי אם אתה יותר מסוכן או יותר מסכן אבל בכל מקרה אני מאחל לך החלמה מהירה" אתה יורד לפסים אישיים, מתקיף אותי אישית כשאתה כלל לא מכיר אותי, אתה לא מסוגל לנהל פה דיון תרבותי, ואתה להזכירך...חבר מועצת שינוי, כמה חבל שאלו הם חברי מועצת שינוי.

daliach

New member
../images/Emo94.gifלשסניקים

שסניקים אולי תפתחו אתר משלכם הרב עובדיה אמר שמותר

למעלה