• פותח הנושא yo c
  • פורסם בתאריך

זויות

New member
אדוני

אם אלך לספריה ואפתח את הספר לא אמצא באותו מקום את אותו ציטוט בדיוק? ואם זה הידע שלך ברמב"ם אחרי שנים של לימוד, אז אתה עוד משויץ בזה? בפיקשוש במה שאתה שולח אותי למצוא? תעשה אתה עבודה רצינית ולא מחופפת, תביא לי מקור הלכתי שכולו בעד מעמד האישה ולא רק "חלקים נבחרים" ממנו, תחזור, נדבר. ועד אז - זהו סוף השרשור. אין לי עניין לדון איתך בנושא הזה יותר.

פלסטיק

New member
תגיד שאתה לא מבין בזה כלום

ורד מהעניין הגברת הוכיחה שהיא מבינה בזה הרבה יותר ממך והשכילה אותך. תגיד תודה במקום לשנות נושא ולעבור לציטוטים ממתי כספי. עכשיו כולנו מבינים למה החרדים מתנגדים ללימוד נשים את ההלכה, הן עשויות עוד לענות להם.

yo c

New member
"הפרדת מינים"=הפרדת גזעים=אפרטהייד

גיימס הטפילד על שכמותך נאמר טול קורה מבין עיניך

La Gamba

New member
איך שאני הבנתי

הוא ראה מישהי, שעולה בניגוד לנורמה שם למקום הלא נכון, הוא מוםתע, הוא לא יודע מי היא, הוא חי בפחד מתמיד ממחבלים, יודע שקיימות נשים שיתפוצצו. והיא נראית לו לא במקום ולא מכוונת...

yakul

New member
היכונו למלחמת העולם השלישית.

לאחר שאל קיאדע הכריז על פתיחת סניף רישמי בעזה, אין לנו שום סיכוי להגיע להפסקת הטרור עם תהליכים מדיניים. גם אם נעשה שלום עם ה"פלישתים" אל-קיאדע מתכוננת למלחמה, מלחמת העולם השלישית. הנה קישור לאתר CNN, עם צילום של אל-קיאדע, בין לאדן, ניסויים בגז רעיל שאל קיאדע עושים על כלבים ושאר ירקות... http://www.cnn.com/SPECIALS/2002/terror.tapes/

La Gamba

New member
פלישיתים?!!!../images/Emo46.gif

איך אתה מעז לתת להפ את הכבוד הזה של מוצא, ושל היסטוריה?

CANDY MAN

New member
מישהו יכול להשיג לי ציטוט...

שבו חברי ש"ס או עובדיה הוא כל מישהו שקשור לחרדים כותב נגד האינטרנט ופוסל אותו? יש לי איזה חוב לחבריי בפורום "אקטואליה לנוער"... מישהו?

איי איי איזו חוסר הבנה.

אתה הבאת משהו של העדה החרדית-הרחוקה מזרח ממערב מש"ס והרב עובדיה. תעשו קצת קצת שיעורי בית בהכרת הציבור החרדי לפני שאתם פולטים כל מיני שטויות.

ronen1981

New member
הוא אמר במפורשות.

"או כל מישהו שקשור בחרדים". אז אני הבאתי לו קישור לדבריהם של חרדים שלא מהזרם הספרדי נכון אבל עדיין מתאימים לבקשתו של חרדים. גם הזרם בזרם "של" ש"ס דיברו על איסור האינטרנט והתואבה שבאינטרנט. אני יודע שיש זרמים שונים בקרב החרדים כגון נטורי קרתא ליטאים ספרדים וכד...

snift

New member
אני מוצא את זה מאוד משעשע

שאת הפסק הלכה הזה הוציאו ופרסמו ביום שיש ה - 13

לא!!!! מחקתם את ההודעה של לחנך???

עד שסוף סוף ייחלתי לקבל תגובה ממנו בסוגיה כה חשובה??? אוף!!!!

אנדרי ז

New member
תוכל לקבל במסרים אישיים

ההודעה נמחקה וכמו שכבר הגיע הזמן הכותב גם נחסם.

snift

New member
צר לי

אבל הנהג צודק. אולי התגובה שלו היתה קצת מוגזמת, אבל בגדול הוא צודק, ואין לזה שום קשר לכך שמדובר בחרדים.

למעלה