וניתR

New member
יהודה בוארון כדורגל

מחפשת חומר על יהודה בוארון, תמונות, הסטוריה היום

לימורי שמרתי את החתימה ! מה ערכה עכ

הי לימור שמרתי את החתימה שלך ... עוד כמה שנים אצטרך לחכות לזהב ? תראי זה לא שאני חמדן .... אבל אני ממש מאמין בך , ואפילו שמתי את החתימה בכספת, אז תגידי מה ערכה עכשיו ? דרך-אגב אני מציע לשנינו להפגש בבית-קפה , סתם בהגדרה של "נוער "בהפרעה" ונפטפט על מי ומו , וכן כדורגל הפועל , ובלהה..בלה בלה, מחכה לתגובה ממך , שלך נער בהפרעה .

מי הזיז את העצם שלי? ../images/Emo107.gif

היום, יום שלישי בשעה 19:00, יתארח אצלנו בפורום חיות מחמד בתפוז אנשים הוטרינר רפי קישון. לרפי קישון יש פינה קבועה בתוכנית הבוקר של רבקה מיכאלי, הוא כותב בעיתון ערוץ הילדים ואף כתב שני ספרים הנוגעים לטיפול בכלבים. הגולשים מוזמנים להכין את שאלותיהם מראש. צוות הנהלת הפורומים מאחל לכם גלישה נעימה

../images/Emo101.gif../images/Emo132.gif כתבנו לענייני ערבים

שלושה חודשים לפני חילופי שלטון, בעיצומה של מתקפת פיגועים, וכולנו שואלים את עצמנו - מה עושים. אהוד יערי יענה על שאלותל הגולשים בפורום אקטואליה היום בשעה 21:00. הגולשים מוזמנים להתחיל לשאול בפורום כבר עכשיו. לפורום אקטואליה

Shimrit A

New member
להחרים את קולנוע דיזנגוף../images/Emo31.gif

היום הייתי עם בתי התינוקת בת שנה ושבע בדיזנגוף סנטר בתל אביב ורציתי להיכנס לסרט בשתיים בצהרים בקולנוע דיזנגוף. בחרתי במיוחד בשעה זו כי זו השעה שבתי ישנה, כך שאוכל לראות את הסרט בלי הפרעה בעוד היא ישנה עליי. כשהגעתי לקופה אמרו שאם אני רוצה להיכנס איתה, עלי לקנות גם לה כרטיס. הסברתי שהיא לא מתכוונת לראות את הסרט אלא היא תישן עליי, ואם היא תפריע – אני מייד אצא. הקופאית ענתה לי חד וחלק שהם לא רוצים ילדים בבית הקולנוע וזו דרכם להרתיע הורים מלהיכנס. ובכן הצליח להם. לא נכנסתי ואני גם לא מתכוונת להיכנס יותר לבית הקולנוע הזה גם בלי בתי – לא כל עוד הוא נשאר באותה בעלות ומחזיק באותה מדיניות. בשנה האחרונה הייתי עם בתי כבר בשני סרטים (אחד מהם בקולנוע דיזנגוף, לפני ששונתה המדיניות!). בשניהם היא נרדמה תוך דקות ספורות, ישנה בשלווה והתעוררה רק כשקמנו לצאת בתום כותרות הסיום. הייתי גם בסרטים בהם היו תינוקות אחרים בקהל ולא נרשמה כל הפרעה מצדם. לעומת זאת, לא היה סרט שהייתי בו בשנים האחרונות שלא צלצלו בו מספר טלפונים סלולאריים ותמיד גם היה מישהו שענה לטלפון וניהל שיחה קולנית במהלך הסרט... אבל אני לא רואה את קולנוע דיזנגוף דורש מכל מי שברשותו סלולארי לקנות כרטיס קולנוע נוסף למכשיר!!! בתי העסק ברחוב דיזנגוף בוכים שאין להם לקוחות, שהמצב הכלכלי והבטחוני הקשים משאירים אנשים בבית. כנראה שבעלי קולנוע דיזנגוף הם יוצאי דופן ויש להם יותר לקוחות משהם יכולים לשרת וזה מסביר את המדיניות שלהם. על בתי העסק דוגמת קולנוע דיזנגוף ללמוד שאם הם לא מכבדים את לקוחותיהם אין להם זכות קיום. להחרים את קולנוע דיזנגוף לאלתר!!!

../images/Emo23.gif התאהבות בינו לבינה../images/Emo99.gif

פרופ´ איילה מלאך - פּיינס היא פסיכולוגית קלינית, חברתית וארגונית וראש המגמה למדעי ההתנהגות בניהול בבית הספר לניהול של אוניברסיטת בן - גוריון. פרסומיה כוללים עשרה ספרים שתורגמו לשפות רבות, עשרים פרקים בספרים ושבעים מאמרים מדעיים. "התאהבות" יצא לאור באנגלית ותורגם לספרדית, יוונית, הונגרית וקוראנית. "התאהבות" הוא הספר הראשון שמנסה לפענח את המסתורין של ההתאהבות, ולהסביר איך, למה ובמי אנחנו מתאהבים. התאהבות אינה מקרית, אלא מעשה של בחירה. אנחנו בוחרים במי להתאהב, ועושים זאת בדרכים מודעות ולא מודעות כאחד. מתוך נסיונה הקליני העשיר כמטפלת זוגית, מחקרים שערכה והיכרותה העמוקה עם הספרות המחקרית בתחום, מתארת איילה מלאך - פינס את התהליכים הנפשיים הכרוכים בתהליך ההתאהבות, ובוחנת את הדרך שבה חוויות ילדות משוחזרות בחיי האהבה הבוגרים שלנו. "ברצינות מדעית, בחוכמה ובהבנה עמוקה המאפיינים את עבודתה, שופכת איילה מלאך - פיינס אור חדש על החוויה האנושית שהיא אולי המרגשת והמשמעותית מכולן." פרופ´ איילה מלאך פנחס תתארח היום ב 18:00 בפורום בינו לבינה. כולם מוזמנים!

../images/Emo104.gif היפ הופ בכחול ולבן ../images/Emo160.gif

שי חדד הוא הראפר הישראלי הבינלאומי הראשון. שומעים אותו באנגלית, צרפתית ועברית.לאחר ציפייה ממושכת,הצלחה בעולם האנדרגראונד של ההיפהופ הבינלאומי ומספר התארחויות מצליחות (שי 360 מתארח ב "האור מציון" ב-"Hear me Out” של ROY ב-"האור והצל" ומנחה את "המעבדה" ב-102FM).האלבום "Chapters" יוצא לאור .הדיסק כבר בחנויות בקנדה ויהיה בחנויות בארץ ובשאר העולם בנובמבר. Chapters הוא אוטוביוגרפיה מוזיקלית שמאפשרת למאזין להכיר את שי דרך טקסטים אישיים, חברתיים, ופוליטיים. ההפקה היא ברמה בינלאומית וכוללת את: A X The Architek (Montreal), Royale (London)וסאבלימינל (תל אביב). מתארחים בדיסק בין גדולי ההיפהופ המחתרתי של היום: Obscure Disorder, Manchilde ואחרים. שי חדד יתארח היום בשעה 19:00 בפורום מוסיקה שחורה. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו ולהשאיר שאלותיכם!

למעלה