אבל יש עם זה בעייה...
דבר ראשון: הסרט השלישי לא נמצא בהמשכיות של הסדרה (אם כן זה היה גורם להמון חורים בעלילה, כמו למשל איך מגנהאנג´מון יכול להתפתח בזמן שהקייזר כביכול נמצא עדיין בעולם הדיגיטלי (ובכלל- מתי היה קיץ בזמן שהקייזר עדיין היה קיים? כל החלק הזה קרה באביב ובחורף, וזה היה חייב להיות אז בגלל שאם לא אז וימון היה מתפתח לאקסוימון), ויש עוד חורים). (אני מקווה שאתה יודע שהאמריקאים הוסיפו מלא דברים כדי לקשר אותו לסרט הראשון והשני, אבל לגמרי אין שום קשר ביניהם ואיזי ממש לא מכיר את וואלאס). בקשר לסרט השישי, זה ברור שהוא קורה אחרי הדי-ריפר (הדי-ריפר לא נמצא בעולם האמיתי ולקנטה וקאזו כבר יש דיג´ימונים), אבל ישר אחרי שהם הביסו אותו הדיג´ימונים חזרו לעולם הדיגיטלי. בגלל זה אני לא חושבת שזה נמצא בהמשכיות של הסדרה. ובקשר לזה שלכל עונה יש סרט אחד בהתחלה ואחד בסוף... זה לא לגמרי מדוייק. הסרט הראשון קורה 4 שנים לפני העונה הראשונה (הוא גם יצא לפניה ביפן), אז לא הייתי קוראת לזה בהתחלה. הסרט השני מתרחש שנה אחרי העונה הראשונה ושנתיים לפני השנייה (ורואים שם את יולי, ז"א שהם כבר חשבו אז על העונה השנייה) אז הוא גם לא *ממש* בסוף העונה (קרוב אבל לא בדיוק, הוא מתרחש אחרי העונה כמו הסרט הרביעי). כמו שאמרתי, הסרט השלישי לא נמצא בהמשכיות של הסדרה אז אין מה להתייחס אליו, אבל אם הוא כן היה אז הוא באמת היה בהתחלת העונה השנייה (בכל מקום מפרק 11 - שדייויס מקבל את דיג´יביצת החברות שהוא השתמש בה בסרט - עד פרק 20 או 21 - שהוא השתמש בדיג´יביצת הניסים ואח"כ כש-וימון התפתח לאקסוימון). הסרט הרביעי מתרחש כמה חודשים אחרי העונה השנייה (בחופשה שעולים כיתות, אני חושבת שזה באביב ביפן, והעונה נגמרה בחג המולד). הסרט החמישי... אני לא יודעת איפה הוא נמצא בדיוק, לדעתי אחרי שהעניין עם הדיוות התחיל אבל אני לא בטוחה, בכל מקרה הוא התרחש בהתחלת העונה (גם לגביו אני לא בטוחה שהוא נמצא בהמשכיות למרות שאני לא זוכרת שום דבר שסותר את זה).