Digi Lista

New member
../images/Emo51.gifכמה טוב שיש אחים!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מה אני עוד יכולה להגיד?התרגשתי ממה שכתבת!באמת!אני ממש אוהבת נאמנות!!!תודה,תודה,תודה!!!כמה טוב שיש לי אחות כמוך!!!
, הייתי שמה גם את הקציצה המסמיקה אבל...אז עוד
במקום...

DiGiHiLa

New member
אני לא אנטוש אותך...

באמת זה טוב שיש אחים גם את שימחת אותי מקודם שדיברנו..!! גם אני אוהבת נאמנות ואני תמיד יהיה שם בשבילך....

Digi Lista

New member
מעולם לא חשבתי אחרת../images/Emo13.gif

כתבתי את זה גם אתמול פעמיים ושלחתי בסביבות השש פעמים וזה פשוט לא עבד,אבל שתדעי שלא פקפקתי בנאמנות שלך לרגע!

star_female

New member
ניצול שרשור... הסרט השישי!

כן, ראיתי אותו... הסרט של טיימרס, חצי שעה, הציורים כמו בסדרה והצביעה יותר מושקעת. אין יותר מדי עלילה, אבל זה בסדר כי יש יחסים בין הדמויות. חוץ מהעלילה הברורה, הסרט מתמקד ברוקי (כל דבר אחר שאני אגיד יהיה ספוילר o.o; ). כולם מופיעים שם, ולא ברור לי בדיוק מתי הוא מתרחש (הוא בתוך הטיים-ליין בכלל?), כי כולם מתמזגים דיגיטלית וזה אחרי הדי-ריפר... מוזר. עכשיו -
אין לי הרבה עוד מה להגיד על הסרט. הוא קליל ונחמד ודי קצר... הקרבות היו נחמדים אבל זה ברור שזה לא מה שחשוב בו. אהבתי שפיתחו את הדמות של רוקי, אבל היא לא אמרה שההורים שלה גרושים? אז למה היא כל כך מתגעגעת לאבא שלה? ג´ן נו באקה... איך הוא יכל להתבלבל בין לופמון לטריירמון? o_O הם אפילו לא באותו הצבע... אבל זה היה קטע חמוד ^^; הקול של רוקי חמוד! וזה היה השיר של הסרט שהיא שרה (היה אותו גם בסוף)... אהבתי ששואיצ´ון שרה (או לפחות נסתה לשיר) את השיר פתיחה (The Biggest Dreamer) ושאמא של רוקי שרה את הסיום (My Tomorrow) ^^ היו בסרט די הרבה רמזים לרוקי/טאקאטו, אבל כולם יכלו להתפרש רק בתור ידידות. והיא היתה יותר-מדי-אדישה לריו כמו תמיד ^^ חבל שלא הראו את ג´ורי כמעט... היא בכלל לא דיברה שם!
חוץ מזה הסרט היה נורא נחמד... ^_^

טיקיי

New member
הוא אמור להיות בסוף העונה השלישית

בדיג´ימון יצאו שני סרטים בכל עונה אחד בהתחלה או באמצע ואחד בסוף

Snake Bandage

New member
הסרט השישי הוא המשך של טיימרס

הסרט מראה שהילדים לא נפרדו מהדיג´ימונים שלהם, תודות לשער לעולם הדיגיטלי שטקאטו מצא בפרק האחרון. הסרט גם מראה שגם אחרי הדי-ריפר, העולם עדיין נתון בסכנת פלישה של דיג´ימונים מרושעים. היפנוס והטיימרים עובדים ביחד כדי לשמור ששום דבר רע לא יקרה בגלל אותם דיג´ימונים רעים.

star_female

New member
אהה.... עכשיו זה יותר ברור.

אבל קראתי שאחד מהסרטים של טיימרס לא נמצא בטים-ליין... נו טוב. אז זה אחרי שהדיג´ימונים חזרו. (דווקא אהבתי את הרעיון של סוף פתוח שלא יודעים אם בסוף הם באמת חזרו או לא...)

star_female

New member
אבל יש עם זה בעייה...

דבר ראשון: הסרט השלישי לא נמצא בהמשכיות של הסדרה (אם כן זה היה גורם להמון חורים בעלילה, כמו למשל איך מגנהאנג´מון יכול להתפתח בזמן שהקייזר כביכול נמצא עדיין בעולם הדיגיטלי (ובכלל- מתי היה קיץ בזמן שהקייזר עדיין היה קיים? כל החלק הזה קרה באביב ובחורף, וזה היה חייב להיות אז בגלל שאם לא אז וימון היה מתפתח לאקסוימון), ויש עוד חורים). (אני מקווה שאתה יודע שהאמריקאים הוסיפו מלא דברים כדי לקשר אותו לסרט הראשון והשני, אבל לגמרי אין שום קשר ביניהם ואיזי ממש לא מכיר את וואלאס). בקשר לסרט השישי, זה ברור שהוא קורה אחרי הדי-ריפר (הדי-ריפר לא נמצא בעולם האמיתי ולקנטה וקאזו כבר יש דיג´ימונים), אבל ישר אחרי שהם הביסו אותו הדיג´ימונים חזרו לעולם הדיגיטלי. בגלל זה אני לא חושבת שזה נמצא בהמשכיות של הסדרה. ובקשר לזה שלכל עונה יש סרט אחד בהתחלה ואחד בסוף... זה לא לגמרי מדוייק. הסרט הראשון קורה 4 שנים לפני העונה הראשונה (הוא גם יצא לפניה ביפן), אז לא הייתי קוראת לזה בהתחלה. הסרט השני מתרחש שנה אחרי העונה הראשונה ושנתיים לפני השנייה (ורואים שם את יולי, ז"א שהם כבר חשבו אז על העונה השנייה) אז הוא גם לא *ממש* בסוף העונה (קרוב אבל לא בדיוק, הוא מתרחש אחרי העונה כמו הסרט הרביעי). כמו שאמרתי, הסרט השלישי לא נמצא בהמשכיות של הסדרה אז אין מה להתייחס אליו, אבל אם הוא כן היה אז הוא באמת היה בהתחלת העונה השנייה (בכל מקום מפרק 11 - שדייויס מקבל את דיג´יביצת החברות שהוא השתמש בה בסרט - עד פרק 20 או 21 - שהוא השתמש בדיג´יביצת הניסים ואח"כ כש-וימון התפתח לאקסוימון). הסרט הרביעי מתרחש כמה חודשים אחרי העונה השנייה (בחופשה שעולים כיתות, אני חושבת שזה באביב ביפן, והעונה נגמרה בחג המולד). הסרט החמישי... אני לא יודעת איפה הוא נמצא בדיוק, לדעתי אחרי שהעניין עם הדיוות התחיל אבל אני לא בטוחה, בכל מקרה הוא התרחש בהתחלת העונה (גם לגביו אני לא בטוחה שהוא נמצא בהמשכיות למרות שאני לא זוכרת שום דבר שסותר את זה).

טיקיי

New member
לא התכוונתי בדיוק

אחרי ובדיוק בהתחלה או באמצע הסרט הראשון יצא לפני העונה הראשונה השני אחרי העונה הראשונה השלישי בתחילת העונה השניה הרביעי אחרי העונה השניה החמישי באמצע העונה השלישית השישי אחרי העונה השלישית השביעי באמצע העונה הרביעית (בקשר לסרט הזה זה לא בטוח) והסרטים לא בהכרח מדברים על בדיוק ההמשך כי זה עדיין סרט ולא חלק מתוך הסידרה והם בנויים כך שאם לא תיראי את הסרטים עדיין תוכלי לראות את הסדרה אז בגלל זה הם לא ממש מתחברים אלא רק בערך (ואני לא אוהב איך שזה נשמע כשאני קורא את זה כי לדעתי זה נישמע סנובי כאילו אני חושב שאני יודע הכל אבל אני לא מוצא דרך פשוטה יותר להסביר אז סליחה אם זה נישמע לך סנובי זאת לא הכוונה ואני לא יודע הכל בדרך כלל אני לא יודע כלום... וגם זה נישמע לי סנובי לא יודע למה... שוב - זאת לא הכוונה)

Digi Lista

New member
לא....

זה השרשור אוף טופיק התורן ואני תכננתי למחוק אותו כשהוא יפסיק לקפוץ, אין לי יכולת להפרדת שרשורים ואני ממש רוצה להשאיר את המידע על הסרט!!!,אז יש שתי אפשרויות- הראשונה שאני אכניס את המידע למאמר ערוך על שמכם ואז אני אמחוק בשקט את כול השרשור, האפשרות השנייה היא שאני לא אמחוק את השרשור בכלל, במקביל אני אנסה לברר עם הנהלת תפוז אם הם יוכלו להשאיר רק את החלק- כלומר להפריד את השרשור...אני אנסה לראות מה אפשר לעשות(אני מתכוונת לנסות למחוק את החלק הזה ואז לשרשר אותו מההודעות המחוקות, אבל מעולם לא ניסיתי את זה ויכול להיות שזה יהיה בעייתי...),מידע כול כך חשוב ומעניין בשרשור אוף טופיק...

Snake Bandage

New member
הסרט הראשון לא יצא לפני העונה ה-1

אני חושבת שהוא יצא באמצע העונה, למרות שהוא מתרחש ארבע שנים לפני העונה הראשונה. בקשר להמשכיות של הסרטים והסדרה: סרט 1: בהמשכיות סרט 2: בהמשכיות סרט 3: לא בהמשכיות (האמריקאים הטיפשים ניסו לגרום לזה להיראות בהמשכיות) סרט 4: בהמשכיות סרט 5: לא בהמשכיות (למרות שיש כאלה שאומרים שזה כן במהמשכיות) סרט 6: בהמשכיות (למרות שהיו כמה טעויות, כמו בילזמון עם עיניים אדומות וחזרתו של בהמוט, האופנוע של בילזמון) סרט 7: לא בהמשכיות הסרט השני מתרחש רק תשעה חודשים אחרי העונה הראשונה, במרץ 2000. הסרט השלישי מתרחש בקיץ. בסדרה, הילדים לא יכולים לנסוע לארה"ב בקיץ, מפני ששליט דיג´ימון עדיין מהווה בעיה, וזו חלק מהסיבה שהסרט השלישי לא בהמשכיות. שליט דיג´ימון הובס בסוף קיץ 2002. הסרט הרביעי אכן באביב, או, אם להיות יותר ספציפיים, במרץ 2003. הסרט החמישי מתרחש בקיץ. בסדרה, הילדים היו צריכים לטפל בדייוות במשך הקיץ, אז לא נראה לי שהם יכלו לחשוב על חופשה באותו זמן. הסרט השישי מתרחש מתישהו באביב. וכיוון שחוגגים בסרט את יום ההולדת של רוקי (ריקה, למי שלא שולט בשמות יפניים), אז זה סותר את התיאוריה של ליסטה על זה שריקה עקרבית. ^^

יאקומו

New member
אבל יש כבר שירשור אוף טופיק אחד לא?

לדעתי צריך לעשות מזה מאמר...

Digi Lista

New member
יש הרבה סתירות בסדרה ובסרטים.

הרבה דברים שמוזכרים באחד ולא בשני,וגם לגביי היומהולדת אני התבססתי על הסדרה ואני בעד התיאוריה שלי(אחרי שתי הודעות ענקיות ב1 וחצי בלילה אני יכולה לחשוב אחרת?...),בכלל כמעט כול דבר בדיג´ימון סותר משהו אחר,אני לא רוצה להיכנס לזה כרגע בגלל שאני רוצה לפצות את טלי, אבל הקלפים,משחקי המחשב,הסדרה,הסרטים לא תמיד מקבילים ומצאתי הרבה סתירות,אבל אני כמו שאמרתי לא איכנס לזה עכשיו.

Digi Lista

New member
ואגב...

העונות ביפן שונות מאצלנו-ככה שהאביב יכול לצאת בנובמבר...(קראתי על זה פעם,למעשה עשיתי עבודה דיי גדולה על יפן,סין והודו לביה"ס...)

Snake Bandage

New member
*נאנחת*

אי אפשר להישען על כמה סתירות קטנות בסרט או שניים. יום ההולדת של ריקה הוא באביב. אולי ההתנהגות שלה בכלל לא קשורה למיקום נפטון ליד וונוס בשעה 2:00 לפנות בוקר ביום שבו היא נולדה, חשבת על זה?
משחקי המחשב והקלפים לא מתבססים על הסדרה. יש בהם דרכי גדילה שונות לשם גיוון בלבד. הסרטים, לעומתם, קשורים לסדרה, ולכן יש להסתמך עליהם בנושאים מסויימים, כמו ימי הולדת או כוח של דיג´ימונים מסויימים מול דיג´ימונים אחרים. כמובן שיש את הסרטים שהם לא בהמשכיות, אז מהם אפשר להתעלם.

Snake Bandage

New member
והעונות ביפן זהות לשלנו!

אנחנו על החלק הצפוני של כדור הארץ, אז העונות שלנו באות בזמן דומה. כמובן, שליפנים יש הבל בין חורף לסתיו ובין קיץ לאביב, בניגוד אלינו, אבל נו, מילא.

למעלה