Digi Lista

New member
אני יודעת שאנחנו באותו החלק...

וגם שאנחנו באותו היבשת,ובאותו היקום...
, אני לא מתכוונת לזה,עפ"י המידע בעבודה(קיבלתי עליה 90 ככה שזה נכון, הורדו לי נקודות על החסרת דף בבליוגרפיה...מי בכלל צריך לזכור אותו?...
)שנלקח מהמון מקורות כתוב שהעונות שונות- אני לא אתחיל עכשיו להביא את כול הציטוטים מהעבודה אפילו לרצון שלי להרדים אותכם יש גבולות...(אם כי לפעמים זה לא נראה ככה...). חוצמיזה לגביי היומהולדת אני פשוט אתעלם מהקטע הזה...אני ממש אוהבת את התיאוריה שיצאה לי...(באמת... בשביל כאבי ראש עם עייפות ונדודי שינה זה לא רע...)בואי נלך על זה שכול הכוכבים בעקרב,למעט השמש ואז היא בכול זאת מייצגת את העקרב...
ואולי בכלל ליפנים יש התבססויות אחרות...הדיוות מבוססות על המזלות הסינים אולי ליפנים אמונות משלהם...אולי הם לא קראו את הניתוח שלי אם הם היו קוראים הם היו מבינים(תודי שזה היה דומה...)...

star_female

New member
הסרטים (אלה שבהמשכיות) מאוד קשורים

לסדרה. בעונה הראשונה מדברים על האירועים שמתרחשים בסרט הראשון. הסרט השני מתרחש לפני העונה השנייה ויש פרק שמזכירים את מה שקרה שם (הפרק עם מייקל ומימי, כשהם מדברים על הפעם הראשונה שכל אחד מהם ראה דיג´ימון - יולי מזכירה את הקרב עם דיאבולומון ואומרת שהיא שלחה אי-מיילים, כמו שרואים בסרט השני). הסרט הרביעי מתרחש אחרי העונה השנייה אז אין איפה להזכיר אותו (השלישי בכלל לא בהמשכיות אז הוא באמת לא קשור). אני לא יודעת לגבי הסרטים של טיימרס ופרונטייר... אז אפשר לראות את הסדרה בלי הסרטים, הסרטים פשוט מרחיבים על חלק מהדברים שקשורים לסדרה (אפשר להגיד שזה כמו עוד רקע על העונות...). ואתה ממש לא נשמע סנוב, פשוט הסברת את מה שאתה חושב... זה ממש *לא* דבר לא בסדר, אני אוהבת לשמוע עוד דעות ולראות איך זה מתקשר למה שאני חושבת... גם אני לא יודעת הכל (רוב מה שאני יודעת בנושא הזה בא רק מאתר אחד...). סנייק באדג´, אני חושבת שהסרט הראשון יצא לפני העונה, אבל יכול להיות שאת צודקת.. אני לא זוכרת איפה קראתי את זה. ליסטה, לדעתי תשאירי את השרשור... זה לא מאמר כי זה דיון ולא הכל פה נכון (יותר נכון יש דעות סותרות... מאמר צריך להיות מסודר o.o; ).

Digi Lista

New member
בעיקרון אני מסכימה עם טלי אבל...

אם כבר הוזכר הסרט השני והעונה השנייה,יולי אכן עזרה לשלוח אימייליםואז קרה מה שקרה וכשטאי ומאט נכנסו למחשב גרורומון מתכתי וגריימון מלחמתי התחברו לאומנימון ובפרק "גנטי שמנטי" בעונה השנייה מספרים שההתחברות התרחשה כאשר כול הילדים הקריבו את הסמלים שלהם,יש כאן איזה משהו שאני תמיד מפספסת מבחינת המידע- זאת יכולה להיחשב סתירה לא?...אני לא בטוחה,אולי באמת חסר לי מידע. הסרט הראשון יצא לפני העונה הראשונה-לפחות לפי העלילה שלו- כי כולם היו קטנים,ובפרק בעונה הראשונה(למעשה שני פרקים- אחד "בחזרה למצפה הגבוה", והשני אם אני לא טועה "טאי חוזר הביתה")מראים את הקרב כשהם קטנים וקארי זוכרת את קורומון ככה שיש כאן רצף עלילתי וחיבור, אני לא יודעת את התאריך בו יצא הסרט הראשון(זה מעולם לא הטריד אותי)רק שברור שלפי העלילה הוא התקיים לפני העונה הראשונה. אני אשאיר את השרשור, בכול זאת אני אנסה דרך תפוז להפריד את השרשורים...

star_female

New member
בפרק ´גנטי שמנטי´...

(תמיד שנאתי את השם הזה, היה עדיף להוריד מ-fusion confusion את המשחק מילים ולהשאיר את המשמעות... בכל מקרה: ) מספרים שם על משהו שקרה בין שתי העונות - אבל לא בקרב עם דיאבולומון. מסופר על איך שהילדים חתמו (ניסוח?) את העולם הדיגיטלי בעזרת זה שהם שיחררו את הסמלים שלהם, לא על ההשתלבות של גריימון וגארורומון. ליסטה, אם את ממש רוצה למחוק את האוף-טופיקים בשרשור תשאירי רק את ההודעה הראשונה ותמחקי את מה שמשורשר אליה, חוץ מההודעה שלי (בגלל זה שרשרתי להודעה הראשונה ולא לאמצע השרשור...). ככה תהיה רק הודעת אוף-טופיק אחת בשרשור.

Digi Lista

New member
אבל כן מזכירים את ההתחברות!

ואיזי מתחיל ככה "דיג´יגדילה גנטית התרחשה כבר בעבר..." ואז הוא מספר את זה וקארי וטי.קיי מתביישים וקארי אומרת משהו בנוסח "לכול אחד יש משהו שהוא מתבייש בו", בפרק הזה איזי מסביר על הגדילה הגנטית ומראים שההתחברות הייתה אחרי הקרבת הסמלים,ובסרט טוענים שזאת הפעם הראשונה,חסר לי פרט מסוים אני יודעת את זה,אחרת איך אפשר להסביר את זה? ברור שמה שמראים בפרק ההוא מתרחש בין שתי העונות,אני רק לא מבינה איך זה משתלב עם הסרט,כול פעם שראיתי את זה נשארתי מבולבלת. לגביי המחיקה,אני מוכנה לנסות את מה שאמרת(כשהשרשור לא יקפוץ יותר...)אחרי הכול סביר להניח שאת צודקת.

star_female

New member
ארממ.. אני צריכה לראות את הקטע הזה

שוב o.o; אני לא זוכרת שהיה בו משהו מבלבל... איזי התחיל בזה שהתרחשה כבר דיג´יגדילה גנטית (למרות שזה לא היה בדיוק אותו דבר כמו עם פאילדרמון, זה היה פיוז´ן ולא ג´וגרס אבל לא חשוב), ואח"כ הוא הסביר על השחרור של הסמלים. אני לא זוכרת למה זה מתקשר o.o;

star_female

New member
אמ, ובקשר למה שאני רוצה ליום הולדת

לא הזכרתי את זה בגלל שיש עוד זמן עד היום הולדת שלי... בכל מקרה, אני רוצה תמונות של (כמובן) דאיקן, ושל דאי וקן לחוד. גם תמונות של קארי, יולי וטיקיי יהיו נחמדות... אבל העדיפות לפי הסדר שכתבתי. אני אוהבת גם תמונות קבוצתיות עם כמה שיותר אנשים (בעיקר מהעונה השנייה, ולא זוגות) ^^ אני פחות אוהבת סקרין שוטס (יש לי כבר מספיק ^^; )... זה נשמע נורא הרבה אבל אני לא מצפה שתשימו את כל התמונות שיש לכם עם משהו שביקשתי... באמת שלא (אני צריכה מקום פנוי במחשב o.o; ). תתיחסו בעיקר לדאיקן (ואם לא זה אז תמונות קבוצתיות. אל תפציצו את הפורום במליוני תמונות).

Digi Lista

New member
בלי להתלהב יותר מידיי התכוונת?...

אני דווקא אוהבת לראות את הפורום מפוצץ בתמונות,זה פשוט נותן לי הרגשה טובה(אני בעייתית כשמדובר בתמונות, אני עכשיו בניסיונות להגיע ל10,000 תמונות של דיג´ימון במחשב,אם המחשב היה כולו שלי הייתי מקליטה את כול התמונות שבדיסקטים והיו לי כול כך הרבה תמונות שהייתי מחייכת כול היום וכול הלילה!ביומיים האחרונים אספתי קרוב ל500 תמונות,גם עכשיו אני במקביל באתרי תמונות...נסחפתי...זה לא קשור לעיקר)...אני רושמת את מה שאמרת במאמר המוסתר(עדיין)כדי שלא נשכח(את התאריך אני בטוח לא אשכח,אחי הקטן נולד באותו היום...). רגע את באמת לא רוצה שרשור ענק וממנו תבחרי את מה שאת אוהבת?(כמו כול אחד אני מניחה...)בסדר,אני אזכור לציין את זה כי זאת היומהולדת שלך.

star_female

New member
לא אמרתי שאני לא רוצה שרשור ענק!

^^;; אני לא מתנגדת לשרשור גדול, פשוט זה נשמע לי כאילו אני מבקשת יותר מדי (גם דאיקן, גם תמונות של הדיג´יגורלים וגם תמונות קבוצה...) אז אני לא רוצה שתמותו בניסיון לתת לי תמונות ^^;;; זה הכל.. שכל אחד ישים כמה שהוא רוצה / יכול וזהו...

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gifבסדר,בסדר.

אנחנו לא נמות...אני לא אמות בכול אופן...השבוע היו שני ימי הולדת ובכול אחד מהם נאלצתי לעבור על כול התמונות בוורד כדי למצוא את המבוקשות-אני עדיין חיה,(אני חושבת)לא הורגים אותי כול כך מהר...,חוצמיזה לדעתי זה יותר טוב שיש הרבה בקשות- זה נותן לי מבחר רחב יותר=שרשור גדול יותר!!!,ודווקא את כול מה שביקשת יש לי בשפע בשביל גדוד!(אם לא אני אאסוף עוד...יש לי משהו כמו ארבעה חודשים...
). את לא מבקשת יותר מידיי,כבר ביקשו יותר לפנייך וזה באמת מוצא חן בעיניי אני יכולה להפגיז כפליים...

יאקומו

New member
את לא רוצה שנמות בשביל להביא לך

תמונות
אני במילא מתאמצת ככל שאני יכולה (לצערי ביום הולדת לפני אחרון הפורום עשה לי בעיות...) ואני מתכוונת להתאמץ גם בשבילך! שלא לדבר על ליסטה שצריכה לעבור על הכל בוורד...

star_female

New member
אני לא רוצה שתמותו! ^^;;

אחרת למי יהיה לי לתת תמונות? מצד שני... להתאמץ זה טוב (מה שלא הורג מחשל... ^^; )

למעלה