ben levi

New member
../images/Emo32.gif

ביום שבת יש לקבוצת
שלי משחק תאחלו לי בהצלחה
דרך אגב, יש פה מישהו שמשחק בקבוצת

yamato ishida

New member
או קי... סליחה על ההודעה

אבל אני צריכה את כ-ל צומת הלב, אז אני לא יכולה לשרשר... עם הבנתי נכון את המסר עוד-8- ימים יויו נפתח מחדש!! ושלחתי להם מייל עם יהיה שוב פורום דיג´ימון, והם אמרו לי שכן!! עם אתם רוצים לבדוק את העיניין אז כנסו ליויו ומי שלא מכיר את האתר\מתעצל לכתוב הנה הקישור:

yamato ishida

New member
לא היה את הקישור?

עם אני לא טועה... כמובן שיכול להיות שאני טועה... עוד 8 ימים זה נפתח מעניין מי תהיה המנהלת? שוב לילו? או אולי גם שם ליסטה? אולי בכלל אני? (כולי תקווה...)

יאקומו

New member
כן!!! הוא חוזר!!!

כתבתי את עצמי במקום הזה שהוא שולח אי-מייל כשהאתר חוזר!!!

Digi Lista

New member
אני לא אהיה המנהלת שם זה בטוח.

כבר מזמן ידעתי שיויו הולך לחזור(בזכות נוריאל),למעשה ידעתי את זה קצת לפני שהפורום הזה נפתח רשמית והיה ברור לי שאני יכולה לבקש לנהל שוב את פורום "על טבעי" אבל למרות כול הזכרונות הטובים מיויו אני חושבת שתפוז יותר שווה בגלל יכולות לקישורים,גלריות,סקרים,מאמרים,לוחות,דפי קהילה,אטומיקונים ואיך לא "הנהלת הפורומים"?...כמובן שגם אני שלחתי את האימייל שלי כדי להיות בעניינים כשהוא יחזור,זה ישמע סנובי ומגעיל אני יודעת, ואין לי כוונה לפגוע באף אחד- אני התמקמתי כאן ואני נשארת!(אולי אני אקפוץ לבקר מידיי פעם...)ואגב שתדעו שלהיות מנהל פורוםולא משנה באיזה מקום זה לא דבר כול כך קל- כיף נכון,קל לא בדיוק

יאקומו

New member
אל תהיי מנהלת שם,

אבל תחזרי להיות חברה בפורום דיג´ימון! מאז שאני יודעת על ה"יויו" הזה ושכולם מכירים את כולם שם אני מקנאה! אני מעולם לא הייתי שם, ואני מרגישה לא שייכת...

yamato ishida

New member
איך נראה לך שאני הרגשתי פה?

רק חלק מכולם היו פה, ולא הכרתי חלק מהפורום, כולנו (רובינו) נהיה שם כדי שתשתלבי יקומי (יקומו...)

Digi Lista

New member
זה לא יהיה אותו הדבר.

לא חלילה שאני מזלזלת, אבל כשהיה הפורום ההוא ביויו הוא היה הפורום\אתר היחיד שהיה בעברית על דיג´ימון, אני מאמינה שאז כשהצטרפנו היינו דיי חלוצים וסוללי דרך ולכן כול כך התלהבנו, יכול להיות שאני טועה אבל אני לא מאמינה שזה יהיה אותו הדבר.בלי לזלזל, אני רק כנה.

yamato ishida

New member
אבל ליסטה

יהיה נחמד לחזור להתחלה, לאיפה שהכל התחיל, לא? אומנם זה יהיה די אחרת... אבל זה גם משהו... לא?

Digi Lista

New member
אני לא יודעת.באמת שאני לא יודעת.

אני מוכנה לקשר לשם אם תירצו(אני רוצה שימליצו לבקר גם כאן...), אבל אני לא רוצה שתתאכזבו- "כגודל הציפיות כך גודל האכזבות", ואני באמת לא יודעת אם "לחזור להתחלה"(האם אני היחידה ששומעת קולות מהסרט?...)זה טוב, ביויו היה טוב רוב הזמן אבל כולכם שוכחים שהיו לנו מלא מריבות,מלא תקלות ועוד כמה דברים לא בדיוק ורודים...אני באמת לא יודעת איך זה יהיה- אותו הדבר זה כבר בטוח לא יהיה(כשאתה חלוץ זה משהו אחד כשאתה מנסה להחיות את הכיף החלוצי זה עלול לאבד מערכו,לדעתי).

yamato ishida

New member
יויו או לא יויו

כולנו ביחד, וזה מש שחשוב (לקחתי כדורי הרגעה... X_X)

DiGiHiLa

New member
ת´אמת....

כבר לא אכפת לי מיויו פה אני נשארת עם אחותי המנהלת הכי טובה וזהו כיף לי פה שכמעט שכחתי מהאתר הזה....... בכל מקרה אני לא זזה מפה....

למעלה