yafit75

New member
WOW בגדול,,,, זו תמונה ששווה מבט

בלא תזוזה,,,, מתה על הגוף שלו,,,, מתה על הפנים שלו,,, מתה עליו,,,, תודה זיגי,,, עשית לי את היום,,,,

סיימתי. . .

יפיתוש -בוקר טוב !!! את לא בסדר,אין בוקר טוב,אין קפה אין כלום ? ? ? תרתיחי מיים אני בדרך אלייך, עם באדיר...

yafit75

New member
לא באדיר,,, אני רוצה את רוסו.....

אם בא לך להפתיע אותי,,, קח את רוסו,,, תעטוף אותו בנייר יפה,,, שים עליו פרח יפה, ותשלח אותו אלי,,, אני אקבל אותו בברכה, ואני נשבעת לך שאני אטפל בו כמו שהוא אוהב... תגיד לי רגע,,, אתה גנוב,, יודע מה השעה? 12:00,,, מה בוקר טוב? עוד לא שתית קפה,,,? רגע אני אתפוס את הבוס שלך,,, אני אראה לו מ´זה,,, למה הוא לא נותן לך זמן בבוקר כדי לשתות קפה??? ובגלל שאתה אומר שאני לא בסדר,,, קח
עכשיו אני גם לא בסדר?

או באדיר או כלום !!!

זה מה יש !! אני ער מ-6 בבוקר פשוט לא היה לך את הזמן בשבילי להגיד לי בוקר טוב... תתביישי לך !!!

yafit75

New member
בקשר לבוקר טוב,,, מתוק שלי,,

תקרא את השרשור הזה מההתחלה,,, ואחר כך תבוא בטענות אלי...!

זה שאין אף אחד

זה לא אומר שלא צריך לשרשר אני עושה שירשורי
כדי להפריד הודעות שלא קשורות לנושא הפורום מהודעות שכן קשורות....

yafit75

New member
פלאפון, אתה מבלבל אותנו,,,,

כשאתה מפריד בין ההודעות..... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!

יפיתושששששששששש...

איפה את,תגידי לי ? ? ? משעמם לי רצח. אין לי את מי לשגע בטלפון ... ופה אין אף אחד. נו , החלטת ??? את באה איתי לקפריסין ??? תהיי זרמנית... דרך אגב,איזה שוקו את רוצה ? חם או קר ??? יצא שוקו חדש,משהו בן זונה, טעמתי ואהבתי,אני יוכל לשלוח לך אותו במייל אם תרצי...

בוקר טוב בעל הבית...

תשרשרשרשרשרשרשרשראשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשר לנו את ההודעות... כרגיל...

TIK TAK

New member
לא יפה

תעכשו צהריים כשהשמש כאן
-----
---------
--------------
-----------------
---------------------
-------------------------
-----------------------------
זה צהריים

TIK TAK

New member
אף אחד לא אמר לי זה לא מחשיב רווח

כש השמש הכי למעלה זה צהריים ----------------
-----------
-----
----------
---------
--------
--------------
-------
-----------------
----
---------------------
--
-------------------------
-----------------------------|שמש

yafit75

New member
צהרים טוביםםםםםםםםם

אני רואה שאנשים פה מאוד משועממים,,, בעל בית,,, מה נשמע,,, איך היה החג,,, שוקולד,,,, בא לי ביס....

את לא אוהבת אותי יותר!

צהריים טובים... קודם כל שיתביישו להם כל שחקני מכבי חיפה!!! אם הייתי יענקלה הייתי זורק את כולם!!! והקדשת תמונה לבחורה מיוחדת...

למעלה