yafit75

New member
אני מתתתתתתתתתתתתתתתתהההההההההההההה

אני חולה עליו,,,, מתה עליו,,, שרופה עליו... שמעתי שהוא לובש תחתון חוטיני... אחחחחחח,,, הוא גדול,,, חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךך שוקולד,,, אתה מוציא אותי מהריכוז,,,, יאללה,,, שבשת לי את כל מהלך היום,,,אחרי תמונה כזאת,,,,! בכל אופן התגעגעתי אליך!!!!

בכלל לא קשור למכבי.קשור לחיים.

אני יושבת עכשיו. רואה ערוץ 10. יעקב איילון יושב בדיוק איפה שהיו התאומים. מקום שעכשיו הוא פשוט בית קברות גדול. בית קברות שישנם גם אנשים שאין להם לעלות אליו, כי לא נשאר כלום מהקרובים אליהם. כשרואים דברים כאלה בשידור חי זה מפחיד. ב-11 בספטמבר, לפני שנה בדיוק, ישבנו וצפינו במותם בשידור חי של כ-3000 אנשים. זה פשוט לא נתפס. כל הסרטים ששודרו של אנשים שבמקרה נקלעו במקום, מזעזעים עוד יותר. אני יושבת וכולי צמרמורות. פשוט לא נתפס, שכשאני ישבתי בין אמא ואבא שלי, מפוחדת ומבוהלת, במחשבה שאם להם זה יכול לקרות, אז מה לא יכול, היו אנשים שניצבו מול מותם. מוות בשידור חי. אנשים שהתחננו לעזרה מהקומה ה-100 ו.., ואנשים שעמדו למטה, וראו את אלו, נופלים אל מותם. זו דרך ארוכה למטה, מהמגדל הגבוה הזה. אני לא מפסיקה לחשוב מה חשבו אותם אנשים שקפצו אל מותם. מה הם רצו להגיד, ולמי, ומה הם חשבו והרגישו. מה הרגישו אנשים במטוסים שנכנסו בתאומים. הם ידעו, מתישהו, שגורלם כבר נחרץ. הם ידעו, שלשרוד, הם לא ישרדו. מפחיד. אין מילים אחרות!!! אני לא מפסיקה לראות את כל השידורים, ועדיין, לא נתפס. לא הייתי שם אף פעם, אבל אני יודעת שחבורת מחבלים פשוט מחקו חצי עיר. ומחקו אלפי משפחות חסרות אונים. כאנשים שם בוכים, אני פשוט בוכה איתם. אין לי איך להעביר את זה הלאה, פשוט תקראו אנשים. תקראו ותבכו איתם. איתי. אני מאמינה שייקח זמן עד שאני, לפחות, אפסיק לבכות בשבילם.

o a k y

New member
לצערנו רשתות הטלוויזיות מכל העולם

עושות כסף על אירועים מזעזעים. מחר הם מראים את כל הטקסים+פרסומות בעמצא. האם זה הכרחי??? בוכה איתך.....

מה??? לא היה לכם לימודים

איזה כיף לכם לי היה לימודים אני חושב שלא היה לך לימודים כי על הבוקר אתם על הפורום

רונה55

New member
חברים/ות

יקרים!!!!!!!!! למה הרצינות הזאת כאן אההה?????????????????? אולי תתעוררו קצת מה יש<<<<<<<<<<<<<<<<<<< מנהל אני קוראת אותך לסדר ומייד!!!!!!!!! שוקו מה איתך נירדמת מותק??????????????????? יאלללה להתחיל לזוז ומייד!

זִיגזַג

New member
רונה...

שוקו הבטיח לי אתמול.. שאת, יפית ובעל הבית תקבלו את פניי בברכה.. רק יפיתוש עשתה את זה.. לא יפה!

yafit75

New member
נכון רונה, זיגי צודק,,, את לא בסדר!

ככה מקבלים חבר חדש,,, בריקוד של בובה,,,, באמת? תברכי אותו,,, הכניסי אותו לביתך,,, לחדרך,,, לחיקך,,, לא סתםםםםם אני צוחקת... אבל תקבלי אותו כמו שמגיע לו.... ואל תשכחי את שוקו שלנו,,,, שוקו הוא מספר 1!!!!!

רונה55

New member
וסליחה

על הצבע האדום ככה זה נשיקות תדמיין שזה ירוק....................

רונה55

New member
הלו הלו

נראה לי שנירדמתם קצת מה זה??????????????????????????? אופו כולם????????????????????????????

מצטער... הייתי בחופשה

אני יודע שהרבה זמן לא הייתי בפורום הייתי בחופשה בים המלח

למעלה