איפה כולם ???

יפית ???? קומי כבר!!! רונה ? אני יקרע אותך... בעל הבית-אל תשלשל לי הודעות , גם ככה אין פה אף אחד על הבוקר... זיגי,נרדמת ?

רונה55

New member
מישהו מוכל להגיד לי

איפה שוקו אהההההההההההההה אני עצבנית אני יראה לו מה זה!!!

yafit75

New member
מ´זה איפה כולם? תגיד בוקר טוב!

בוקר טוב שוקו,,, תמזוג איזה כוס שוקו,,, על הבוקר!! מה שלומך,, איך היה החג??

yafit75

New member
מה קרה? מה אתה צועק על הבוקר???

תן לאנשים להתעורר כמו שצריך,,, קודם תכין משהו חם לשתות,,, כוס שוקו חם עם קצת קצפת מעל,,,, מה יש לך אחי,,, צא מהקריזה,,, ואומרים: לשרשר..... בוקר טוב ומקסים שיהיה לך....

זִיגזַג

New member
כמו שכבר עניתי ליפיתוש..

שוקו טס אתמול במפתיע לפיליפינים עד יום ראשון.. ועדיין לא קיבלת את פניי כאן.. לא יפה!!

רונה55

New member
אההה סליחה ממי

ברוך בואך לפורום הכי מקסים שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שולחת לך הרבה נשיקות אוהבת רונה

זִיגזַג

New member
הגיע הזמן!

מאתמול אני מחכה שתקבלי אותי.. רק יפית קיבלתה אותי אתמול.. וקיבלתי מארז הבטחה שאת ויפית תתייחסו אליי
(אני נשמע כמו ילד מפגר נכון?)

זִיגזַג

New member
כמו שכבר עניתי ליפיתוש..

שוקו טס אתמול במפתיע לפיליפינים עד יום ראשון.. ועדיין לא קיבלת את פניי כאן.. לא יפה!!

זִיגזַג

New member
אני פה...

אבל יפית לא קיבלתה את פניי.. דווקא אמרת שאנשים כאן נחמדים..

יפיתוש ???

יש לנו חבר חדש !!! ישששששששש!!! תכירי,זה זיגי, תכיר אחי,זאת יפיתוש,אבל רק לי מותר לקרוא לה ככה בשבילך היא יפית !!! אני שמח שהבנת . אההההההה, בוקר טוב יפית, שלחתי לך שוקו קר במייל...

yafit75

New member
אז זיגי,,, שיהיה לך בוקר טוב ומקסים

ומלא הפתעות,,,,, ואתה כן נחמד,,,, אבל הכי אני אוהבת את שוקולד.... אל תכעס זיגי,,, אם תהיה ילד טוב תקבל נשיקה! (רק אם שוקו מסכים) שוקו,,, מה הייתי עושה בלעדייך,,, השוקו שלך,,,, אממממממ,, יאמי יאמי,, טעים לאללה,,, תודה נשמה,,, אז מה, הפורום הזה ימשיך להיות כזה משעמם.... מישהו ראה את רוסו בסביבה?

yafit75

New member
לא זיגי,,, אני רוצה אותו בירוק,,,,,

כמו שהדם שלי ירוק,,, וכמו שהרכב שלי מפוצץ צבע ירוק,, וכמו שעיניים שלי ירוקות,,,, אני רוצה את רוסו שלי בצבע ירוק?? יכול להשיג לי אותו בירוק,,,?

yafit75

New member
לא,,, לא כזה,,,, אני רוצה אותו בצבע

ירוק,, כל כולו בירוק!!!!!! אולי שוקו,,, אולי אתה יכול לעזור לי ..... אבל,,, זיגי,,, תנסה שוב,,,, אולי בכל זאת תמצא אותו בירוק!

למעלה