LOL
H Hasselblad New member 13/9/11 #26 GLEE אל תתבייש להגיב כמו שצריך! בתור חובב בננות מושבע אתה אמור להיות ממש שמח שזכית בשייק בננות!!! הבננה הבאה כבר מגיעה...
GLEE אל תתבייש להגיב כמו שצריך! בתור חובב בננות מושבע אתה אמור להיות ממש שמח שזכית בשייק בננות!!! הבננה הבאה כבר מגיעה...
G Guid New member 13/9/11 #27 אבל אבל... אני לא חובב בננות! !@#$ כאילו, תלוי באיזו הגדרה של בננות את משתמשת. יש בננות, ויש "בננות"... נו... בעע, סיון, אני אהרוג אותך... תודה על השייק, אגב
אבל אבל... אני לא חובב בננות! !@#$ כאילו, תלוי באיזו הגדרה של בננות את משתמשת. יש בננות, ויש "בננות"... נו... בעע, סיון, אני אהרוג אותך... תודה על השייק, אגב
B btekx New member 13/9/11 #35 ישנם מילים שהם אומרים אולי תלמד! פיראטים תמיד אומר "אררר" קוסמים תמיד אומר "אברקדברה" או "הוקוס פוקוס" נינג'ות תמיד אומר "קוובאנגה!!"
ישנם מילים שהם אומרים אולי תלמד! פיראטים תמיד אומר "אררר" קוסמים תמיד אומר "אברקדברה" או "הוקוס פוקוס" נינג'ות תמיד אומר "קוובאנגה!!"
מ מ י ל ר New member 13/9/11 #36 טעות בפיך ידידי צב נינג'ה אומר קוואבנה נינג'ה רגיל אומר.. אני לא יודע מה הוא אומר, בטח משהו בסגנון "הרגת את אבא שלי, עכשיו שהתחזרתי אני אנקום", או PEZO PLIZ, משהו כזה
טעות בפיך ידידי צב נינג'ה אומר קוואבנה נינג'ה רגיל אומר.. אני לא יודע מה הוא אומר, בטח משהו בסגנון "הרגת את אבא שלי, עכשיו שהתחזרתי אני אנקום", או PEZO PLIZ, משהו כזה
מ מ י ל ר New member 14/9/11 #40 פעם הבאה אני אתרגם לך זה MEZO PLIZ או PEZO PLIZ או GIVE ME SOME MONE או MONE PLIZ
D Don Nirtin New member 12/9/11 #11 %#$@%#$%^#$$^@#$$%$#@../images/Emo267.gif../images/Emo46.gif מה עשו למערכת המסרים!!!!!!!!!!!! זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש מכוער ולא יעיל בשיט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
%#$@%#$%^#$$^@#$$%$#@../images/Emo267.gif../images/Emo46.gif מה עשו למערכת המסרים!!!!!!!!!!!! זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש מכוער ולא יעיל בשיט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
T Touched By Angels New member 12/9/11 #14 אוף. ../images/Emo7.gif יש לי שכבה של מבאסים! הודיעו לנו היום שאנחנו טסים במרץ לפולין!!! וחיכיתי לזה מלא זמן אבל חלק גדול לא רוצה השנה. אני ממש מקווה שזה יצא לפועל.
אוף. ../images/Emo7.gif יש לי שכבה של מבאסים! הודיעו לנו היום שאנחנו טסים במרץ לפולין!!! וחיכיתי לזה מלא זמן אבל חלק גדול לא רוצה השנה. אני ממש מקווה שזה יצא לפועל.
מ מ י ל ר New member 13/9/11 #38 אני מקווה שיהיה היום יום טוב היום אני עובד בוקר ואין לי שום דבר בערב (שזה כאילו היום היחידי שלי בשבוע שאני אשכרה פנוי בצהרים) אני הולך לשבת על המייפל עד שיצאו לי העיניים ואני צריך את העיניים אז עדיף שהם לא יצאו
אני מקווה שיהיה היום יום טוב היום אני עובד בוקר ואין לי שום דבר בערב (שזה כאילו היום היחידי שלי בשבוע שאני אשכרה פנוי בצהרים) אני הולך לשבת על המייפל עד שיצאו לי העיניים ואני צריך את העיניים אז עדיף שהם לא יצאו