כמוך10

New member
מפגש עם הרב הראל – על מיזם השידוכים ועוד

שיחה אישית על "אנחנו" - שידוכים בין הומואים ללסביות, דברי התעוררות לקראת חודש אלול וכן שו"ת עם הקהל הרב יספר על מאחורי הקלעים של "אנחנו", ייתן במה למשתתפים לדבר על הרהורי תשובה ועל שעובר עליהם, וינסה לעזור לחשוב ביחד איך מתקדמים אל השם יתברך באלול ובימי הדין. המפגש יהיה ביום שלישי, ז' באלול תשע"א, 6 בספטמבר 2011, בתל אביב. הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו כדי להתעדכן בפרטים המדויקים: [email protected] עוד פרטים באתר כמוך - הומואים דתיים אורתודוקסים

../images/Emo32.gif|1.קבוצה להו"ד בדרום 2.סיוע בחיפוש קשר

שימו לב בבקשה יש שינוי בנוסח ההודעה שמתיחסת לסיוע בחיפוש בנסיון למציאת בן זוג וקשר רציני להומואים ולפתיחת קבוצה להומואים דתים בבאר-שבע. יקירי ויקרותי מה שלומכם? מקווה שבסדר בהודעתי זאת שמח לבשר על שני נושאים שאני פעיל ועוסק בהם 1 . פתיחת קבוצה להומואים דתיים ,דתיים לשעבר, ושבאים ממשפחה דתית ולחיים בקו התפר בין הומוסקסואליות לדת שמיועדת לתושבי באר שבע והדרום. בארגוני ובניהולי. הקבוצה מיועדת לחיילים בינישי"ם (בני ישיבות) וסטודנטים וחברים שנמצאים באותו מצב חברתי ובאותה שכבת גיל. הדגש יהיה בקבוצה על קשר אינטרקציה וקשב בין המשתתפים. הקבוצה תתכנס במקום שקט נעים וחשאי בבאר-שבע. הפרטיות והחשאיות של חברי הקבוצה תשמר בהקפדה יתרה. וגם על כך שהנושא השני שאני עוסק ופעיל בו 2. שמח מאוד להודיע שאשתדל מאוד לעזור ולסייע בנסיון למציאת בן זוג =וקשר רציני ומחייב לחברים המעונינים בכך. העזרה תנתן להומואים דתיים ושנמצאים בקו התפר בין הומוסקסואליות ודת . וגם להומואים שאינם דתיים שפנויים פיזית ורגשית . שמעונינים בקשר מחייב זוגי ומונגני. שאינם נשואים לאישה ושלא נמצאים בקשר כל שהוא עם אישה. ושאינם נמצאים בקשר כל שהוא עם גבר. כאמור: פנויים לחלוטין. הסיוע והעזרה ללא תשלום . ומיועדת להומואים מכל רחבי הארץ. וחשוב לי לציין שאני מכיר הומואים המעוניינים בקשר רציני מאזור חייפה וצפונה ומאזור באר שבע ודרומה ומיועדת לבני כל הגילאים. ( אך ראוי לציין שאני מכיר צעירים רבים יותר שמעונינים בקשר= וישנם גם בוגרים שמעונינים בקשר רציני ומחייב) גם לגבי פתיחת הקבוצה החברתית להומואים דתיים בבאר שבע ואזור הדרום וסיוע ועזרה במציאת קשר וזוגיות להומואים ניתן לפנות לפאלפון מספר 054-2471389 באהבה אסף מצרף תמונה שצולמה בנגב.

טיףטף2

New member
פדיחה שקרתה לי18+

הייתי בחוף הילטון עם חבר. מפני שאיני תושב תל אביב,לקחתי איתי ליתר ביטחון בגד ים במידה ואכנס לים ותחתונים,הרי לא נעים ליסוע עד הבית באוטובוס עם בגדים רטובים... נכנסו למים כמובן,היה ים נדיר!! יצאנו מהמים, התייבשנו בשמש לאט לאט,אבל כמובן שהתחתונים לא יכולים להתייבש בשלמות הגיע הזמן שצריך לחזור הביתה אז . החלטתי ללכת לאזור הלבשה בשירותי גברים. אזור הלבשה ממקום בדיוק בכניסה לשירותים כך שגם מי שעובר בחוץ יכול לראות אותך מחליף בגדים.. בנוסף לזה, אין שם פרטיות ותראו מה קרה לי. חשבתי שאהיה חכם אם אסובב את המגבת סביב הגוף שלי ואז אחליף ת'תחתונים..אבל למעשה זה היה מעשה טפשי D: בהתחלה,המגבת היתה כרוכה סביב גופי מצוין,אבל בשלב מסוים(השלב בו כבר הורדתי את התחתונים) היא סירבה להתפס והייתי צריך להחזיק אותה באותו העת שאני מנסה ללבוש תחתונים ...אל תנסו את זה.גם לא בבית:D מה שקרה זה כך,הייתי עם מגבת סביבי שמתחת אני עירום,אם אני מנסה ללבוש את התחתונים החלופיים,אצטרך להוריד תמגבת כי אי אפשר היה גם להחזיק תמגבת וגם תתחתונים..לא ידעתי איפה לקבור את עצמי. התיישבתי על הספסל וחכיתי לישועה
, פשוט לא ידעתי מה אני אמור לעשות.זה הסיוט הכי מפחיד שיש..אתם עירומים ואין לכם דרך להתלבש..לא בה בחשבון שאחשוף את גופי בפוומבי.לא לעניין.. לבסוף,מצאתי פיתרון שקצת קשה לעלות אותו על כתב,אבל ב"ה הפיתרון הזה עזר לי.. תוך כדי שכולי מסתבך בבושה הזו,נכנסים גברים ויוצאים ומידי פעם עוברת בנות ליד...אבל יודעים מה הכי עצבן אותי? שעמד מולי גבר בן 45+ ועוד בחור בן 30+ הבחור בן ה-30 עוד התלבש והתכוון לצאת,אבל הסוטה בן ה45+ פשוט עמד בתא ולא יצא למרות שהוא היה לבוש..הוא נעץ מבטים מגעילים וגיחך כשראה אותי מסתבך עם המגבת,סוג של"חיכה לראות משהו...." איך שיצאתי מהתא הוא יצא.כזה גועלי!!!!!

ספר יקר

New member
באמת מרגיז. אני הייתי מחליף עם הפנים לקיר

תוך 30 שניות הייתי מוריד ומחליף למכנס לפניי שמישהו היה שם לב, ואם מישהו מציץ-שייהנה (או יסבול..) לכמה שניות. וממשיך הלאה בחיים בלי להקדיש לנושא יותר מדיי זמן. אחרי הכל הוא די שולי, לא?

טיףטף2

New member
לא כל כך שולי

מפני שאין דבר שאני יותר שומר עליו מכל בחינה וזה נושא שמירת הגוף כלומר,אין סיכוי בחיייייייייים שיראו לי ת'חריץ כמו שקורה לרוב האנשים! הפס שיזוף שלי ממש גבוה כי בים אני מעלה את התחתון כמה שאפשר כדי שהחריץ לא יציץ
יש לי ממש שריטה בנושא הזה.

ספר יקר

New member
איש איש ומה שהוא מרגיש

אני מבין אל ליבך, יש כאלה שנושא הצניעות רגיש אצלם במיוחד. יש בזה גם משהו יפה. אומרים בגמרא שאילולא ניתנה התורה היינו למדים צניעות מהחתול שמקפיד לכסות צרכיו.. אפילו חיה מקפידה על צניעות מסויימת, אז מאיתנו יש לומר שמצופה להרבה. אתה יודע מה זה אומר? שלעולם לא תוכל לעבוד בתור אינסטלטור

כך גם אני עושה

ולפעמים ובטח בהילטון אין לי בעיה להחליף במהירות בחוף עצמו. יש לי בדיוק את מה שיש לאחרים. כמה שאני אוהב את האירופאים אצלם עירום בים הוא פשוט לא עניין.

Nחמן

New member
אני מניח

שזה היה לפני מספר שנים. מה הייתי עושה, אילו זה קרה לי היום? אם באמת הכניסה לשירותים חשופה לציבור הרחב, מדוע לא להתלבש בתוך תא השירותים עצמו? לעומת זאת, אם המלתחות סגורות באופן כזה, שלא ניתן לראות מה נעשה בתוכן מבחוץ, אזיי לפניי היו שתי ברירות: בדרך כלל גם במלתחות יש תאי הלבשה סגורים וניתן להתלבש שם ללא חשש וגם אם אין תאי הלבשה, אפשר להתפשט ולהתלבש במהירות כפי שאני עושה במלתחות של מרחצאות עין גדי. לגבי המציצן אין מה לעשות נגד זה אלא רק להתעלם מקיומו, להתלבש במהירות ולעזוב את המקום. לך תדע, אם בנוסף ליצר המציצנות שלו הוא איננו נושא איתו איזו מחלה, שלא ננעים כלל להידבק בה... מסכים אתך, שזה גועל נפש.

גירא

New member
אנחנו הבנות מפתחות טכניקות יוצאות מן הכלל ../images/Emo3.gif

אנחנו צריכות להחליף עוד כל מיני פרטי לבוש שונים ומשונים ומצליחות לעשות זאת אחרי אימונים לאורך השנים (במיוחד במחנות של ההתנועה
) בכל מקרה, למה לא להתלבש פשוט בתא של שירותים? זה לא צריכה להיות כזאת בעיה, מתגברים על הג'יפה ולגבי הסוטה - פשוט גועל נפש, אני (אבל בגלל שזו אני- ) הייתי בטח צועקת עליו שיעיף ת'עיניים שלו ממני או משהו בסגנון. לא מסוגלת לשתוק מול סוטים כאלה!!!

טיףטף2

New member
../images/Emo6.gif

הרעיון להכנס לשירותים ולהחליף שם עברה במוחי,אבל כשיש שתן על הריצפה עדיף להמנע

מזכיר לי סיפור שקרה לי בחוף סירונית בנתניה

אחרי שהייתי בים הלכתי להתרחץ ולהחליף בגדים, ופשוט במלתחה נעמד שם בחור בן 40 בערך שפשוט חיכה שם לראות "מרכולות". אין ספק שזה ממש מביך,אבל לצעוק? חחח קפאתי מפחד... הסוטים האלו מפחידים! בסוף הייתי צריך להחליף מאחורי השיחים, אחוז בהלה שהוא עקב אחריי :((

טיףטף2

New member
זה הטימטום בנו

שבמקום לגרש את הסוטים אנחנו חוששים שאנחנו בעצם אלה שלא בסדר..

ספר יקר

New member
לפעמים ממש מתחשק לי לצאת לרחובות העיר

ולצעוק שוב ושוב כמו תוכי: "התורה לא אוסרת על האדם להיות הומו. היא אוסרת עליו לבצע אקט מסויים. אפשר להיות הומו דתי מבלי לבצע את האקט שאסור על פי התורה". למה זה כל כך מסובך לתפוש את זה?

shahar17

New member
אני מסכים איתך, טיפטף.

אני לא יודע בשם מה אנחנו מרשים לעצמנו להוריד את הצניעות ושמירת העיניים כי אנחנו הומואים. אם אדם אומר שהוא לא מוכן לחשוף את עצמו בפומבי - אני מצדיע לו. ידוע כי היהדות שמה כערך עליון את הצניעות ואת החשיבות שלה. ידוע גם הסיפור על קמחית - שזכתה ל7 בנים כהנים גדולים רק משום שמעולם לא חשפה את שיער ראשה אפילו בביתה (!) כל הכבוד לך! חוץ מזה שלעולם אי אפשר לדעת מי רואה אותך, ואם אתה גורם לאדם אחר להרהור עבירה, או לח"ו לשפיכת זרע לבטלה - אתה מכשיל אחרים! צריך שאחרים גם ילמדו קצת צניעות, אני אישית לא יכול כבר לראות את כל הבחורים שהולכים עם מכנסיים כמעט בברכיים. זה מטריף! וזה מפיל.

טיףטף2

New member
תודה תודה.

גברים עם מכנסים קצרים באמת מפלים,רצתי גם להפגין את רגלי היפות בפומבי,אבל הרגשתי לא נעים ללכת ככה ברחוב כי זה פשוט לא אני..

Nחמן

New member
../images/Emo65.gif היום יום הולדת ל...

הוא כבר לא משתתף בפורום אבל בעבר היה משתתף פעיל מאוד. בעצם הוא היה אחד ממקימי הפורום והוא נתן לו חיים ש... בזכותם הפורום הגיע היום לאן שהגיע. הרשו נא לי לברך מכל ה
גם בשם אופיר, שירש ממנו את ניהול הפורום, את סבבב היקר (מישהו זוכר אותו?)!
לך סבבב ליום הולדתך
ותודה
על כל מה שנתת. אומנם אינך משתתף בפורום, כי יש לך פורום משפחתי עם סבבבון קטן, שלבטח כבר הספיק לגדול ולדבר, אבל בעיני רוחי אני רואה אותך כאן תמיד. שיהיו לך חיים ארוכים וטובים תמיד, ושיימלאו כל משאלות לבך לטובה.
בשבוע שעבר נבצר ממני להמשיך בתיאור האירועים לאחר התאונה. לאלה, שלא קראו את הפרקים הקודמים אגלה, כי ביום 19 באוגוסט 2010 נפצעתי קלות בתאונה בעוברי במעבר חצייה. לכאורה הייתי אמור להחלים מהפציעה אולם רצה הגורל והקב"ה חשב אחרת. זיהום, שתקף את הפרק המושתל מספר פעמים, גרם לצורך בשישה ניתוחים נוספים (!), שהצריכו את אשפוזי למשך כמעט שנה לסירוגין. כיום ב"ה אני הולך ומשתקם את תיאור הפרקים הקודמים אפשר לראות בקובץ המצורף. ערב הניתוח הנוסף (השלב השני) בהגיעי לאשפוז פגשתי את הרופא המנתח בדרכו לביתו. כבר אז ניבא כמיטב המסורת הרפואית, שבאורטופדיה אי אפשר לדעת דבר עד לרגע האחרון. תוצאות הבדיקות שקיעת דם ו- CRP היו מצוינות, תוצאת בדיקת הניקור הנוספת אף היא לא העלתה דבר וכבר הגעתי לניתוח בלב שלם ובתקווה, שהנה חלפה לה התקופה הקשה. "רבות מחשבות בלב איש..." וממש ברגע האחרון בעת הניתוח התגלה נוזל עכור במפרק המושתל. עקב כך שוב הושתל מפרק זמני. הנוזל נשלח למעבדה לבדיקת תרבית והנה... אותו חיידק שוב מתחיל לצמוח ולהתרבות. במצב זה הוחלט "לעלות מדרגה" ולהתחיל בטיפול ב"לינזוליד" (תרופה חדשה יחסית, שפועלת במקום, שבו נכשלו כל הטיפולים בסוגי האנטיביוטיקה האחרים, ועלותה יקרה מאוד: כ- 50 שקל לכמוסה). בלי הנחות ובלי "אנחות" נתבקשתי ליטול תרופה זאת בצורה אוראלית במשך 6 שבועות וביחד עם "דוקסילין" סוף סוף זה עבד. זה עבד גם על מערכת העיכול שלי וגרם ל"שמחה וששון" תוך שיבוש מערכות האוכל והשינה אבל התרופה השיגה את מטרתה. בזאת לא תמו התלאות. כשבוע לאחר הניתוח פוגש אותי מנהל המחלקה ובפיו "בשורה": יש להוציא את המפרק הזמני כליל ולהשאיר את האיזור חלול. משמעות הדבר: ניתוח נוסף ולאחריו מגבלות פיזיות קשות הרבה יותר מהקיימות. התייעצתי עם חברים יודעי דבר והחלטתי: לא! הסיכון בניתוח ובהרדמה איננו פחות מהסיכון, שמא למרות הטיפול האנטיביוטי המאסיבי החיידק ימשיך לתקוף את השתל. חוץ מזה חזקה על הרופאים המנתחים, שכל דבר, שאפשר לחתוך, חותכים. ידם קלה מאוד "על הסכין". כך שוחררתי לביתי עם השתל הזמני הנוסף והמתנתי בתור לניתוח הבא כעבור למעלה מחודשיים. תקופת הטיפול בתרופה נכנסה אל תוך חג הפסח. אינני יודע, אם הצלחתי לאכול מצות כשיעור הנדרש על פי ההלכה אך מרורים אכלתי הרבה מאוד. הרבה מעבר לשיעור והרבה לפני חג הפסח. למותר לציין, שבמשך כל ימי החג הייתי ב"מעצר בית". בעצם גם אלמלא המגבלה הפיזית אך בקושי יכולתי לצאת לתפילה. התרופה גרמה גם לריבוי יציאות (במחילה) ולצורך כך נזקקתי לשירותים מיוחדים, שהותקנו עבורי בביתי בהתאם למגבלות הרפואיות. תוצאות הבדיקות היו טובות וכבר חשבתי, שבזאת יתמו כל תלאותיי אבל... הקב"ה חשב אחרת. למעשה הניתוח עבר הפעם בהצלחה רבה. הושתל מפרק חדש קבוע וכבר צריך הייתי להתחיל בתהליך שיקום. רק דא עקא: שבועיים לאחריו הפצע לא הפסיק לדמם וקיים היה חשש, שמא יהווה זה מקור לזיהום. לא היה מנוס מניתוח נוסף, שבו שטפו את כלי הדם הפגועים והוסיפו חומרים מקרישים. ניתוח זה היה קל יחסית לעומת קודמו. הניתוח שלפניו, שהסתיים בהצלחה היה הקשה מכולם הן מבחינת הצוות והן מבחינתי. שש שעות תמימות (!) הוא ארך ובמהלכו קיבלתי שתי מנות דם ועוד שש מנות דם קיבלתי בחדר ההתאוששות ובמחלקה. השהייה בחדר ההתאוששות נמשכה לא פחות מ- 22 שעות. הן במהלך הניתוח והן בהתאוששות הייתי רדום מכמויות האפידורל שהוזרקו לגופי וכך לא הרגשתי בכאבים מיוחדים אבל הגוף, שאיבד כל כך הרבה דם, היה תשוש ואלמלא רחמיו ורוב חסדיו של הקב"ה, מי יודע, אם הייתי כותב עכשיו דברים אלו.

ספר יקר

New member
מזל טוב!

וואוו, עוד ניתוח ועוד טיפול, ואתה נשארת איתן. תודה על השיתוף!

למעלה