sivan3004

New member
כן אני יודעת חחחחח

ראיתי את המחזמר גם באנגלית (באינטרנט) וגם בעברית (בבית ליסין) חחחח (ואין מה להשוות בכלל בין שתי הגרסאות!) ועם כל הפעמים שראיתי את זה, עדיין.. חח

sivan3004

New member
ואני אפילו אגיד

שהסצנה מהמחזמר אפילו עוד יותר מוזרה! היא פשוט יותר מידי מוזרה בשבילי בשביל לשים אותה פה... אבל אין ספק ששניהם שחקנים מעולים

shoham95

New member
שאלה

האם נכונה השמועה כי ליה מישל עפה מגלי? אם כן יאיי, כיף כיף וכו' אם לא באסה. וחרא מי שגרם לי לפתח ציפיות

איפה שמעת את זה?

היא צריכה בקרוב להצטלם לעונה השלישית, ויש שמועות שכנראה לעונה הרביעית היא לא תמשיך אבל א"א עוד לדעת עד כמה זה נכון...

shoham95

New member
קראתי

היום בעבודה היה לי קצת משעמם אז פתחתי פנאי פלוס והתחלתי לקרוא. והיה כתוב משהו על הדחתה מגלי... והתרגשתי. אז רציתי לברר אם זה נכון. ועונה רביעית? איך? באיזה כיתה הם יהיו? (אגב סליחה על העילגות .מאוחר וכאלה)

זה הקטע שהם כביכול אמורים לסיים

את התיכון בסוף העונה השלישית ככה שכנראה רובם יעזבו ולא ימשיכו לעונה הרביעית...

X יו יו S

New member
מה את עובדת?

אגב רוצה לעשות לה לכריס ופין ספין אוף אבל בסוף זה לא יקרה לפי דעתי זה יהיה כמו הש"ש עם נינט את ראית הש"ש נכון?

shoham95

New member
כן ../images/Emo9.gif

לא הבנתי למה התכוונת... ואני עובדת בסופר :)

X יו יו S

New member
אוקי

החברי מגלי הם לא מאותה שכבה כולם (מי כן מסיים י"ב ומי לא נגלה רק בפרק הראשון של עונה 3 <פאקים בעלילה מזכיר לך את הש"ש נכון
>) מי שמסיים י"ב לא יהיה בעונה הרביעית (מדברים על רייצ'ל כריס ופין אולי יהיו עוד) בגלל זה את הבנת שהיא עוזבת אבל אחר כך פירסמו שהם כן יהיו בעונה 4 וזה מה שמזכיר לי את העונה 3 של הש"ש זוכרת את שנינט מיקי ואפילו נחי התארחו בה אבל לא היה להם תפקיד קבוע נראה לי שזה יותר תלוי בברייטינג לפי דעתי אם זה ירוץ טוב (באאז ורייטינג) הם לא יופיעו הרבה (כמובן שזה תלוי אם ימצאו תעסוקה אחרת) סופר? נחמד קופאית או מסדרת סחורה?

shoham95

New member
אני בעד

אבל רק צריך לדאוג שכריס יופיע הרבה בכל זאת
גם וגם, היום הייתי רק קופאית אבל זה תלוי- במה שצריכים אותי :)

mich223

New member
הומייגאד מרלין הומייגאד

אז ראיתי את הפרק סיום של העונה השלישית... והומייגאד

למעלה