X יו יו S

New member
../images/Emo12.gif

זה באמת יכול להיות מהולמרק אין לי את ערוץ הזה אבל זה כן יכול להיות שאחד מסרטים שלו שודר שם בואי נעביר את שיחה הזאת למסן מה מסן שלך?
כי אני לא ארגע אדע שאני מאיפה את מכירה אותו
שלא לדבר שיש מצב שראית סרט שלו ואני לא

DoubleT

New member
אני פה לפעמים ובשקט.. ובכל זאת -

ורוניקה מארס
את מוזמנת לשפוך

הי! אני זוכר את הכינוי שלך!

מאמריקן איידול לא? בכל אופן, אתה מוזמן להיות קצת יותר רועש אם בא לך

DoubleT

New member
../images/Emo45.gif גם מטניס ../images/Emo6.gif

לא להאמין שאנשים מזהים את הניק שלי

DoubleT

New member
../images/Emo45.gif אכן מאמריקן איידול

[למרות שסוגשל נטשתי מאז הפינאלה ><". ואפילו לא פתחתי שרשור דירוג של ההופעות לפינאלה.
] תודה על ההזמנה
כשיהיה לי משהו חשוב להגיד אני לא אתבייש

../images/Emo58.gif לשלושת העונות של ורוניקה

האמת שבגדול מה שעיצבן אותי זה שהם החליטו שהעונש הראוי לכל מי שעיצבן אותם זה מוות. מילא אבא של לוגן שהצליח לצאת זכאי ממשפט רצח ואז הרגו אותו, סוג של עין תחת עין, אבל לאמב? אחרי שלוש עונות של להיות פוץ ודי גרוע בתפקידו באופן כללי, הרבה יותר הגיע לו להיות מודח מתפקידו ולשמש בתור כלום אחד גדול ולהיות מושפל קצת, מאשר למות בפעולה ולהיזכר כגיבור. ואני יודעת שלהתעלל בזוג הראשי זה דבר שקיים בכל סדרה אפשרית בערך, אבל יש גבול! ורוניקה ולוגן בקושי היו ביחד ליותר משני פרקים רצוף, וגם בכל אחד מהפרקים האלה הם כמעט נפרדו לפחות פעם אחת. וכמובן, זה שביטלו אותה זה ממש באסה, אבל ראיתי את הטריילר לעונה הרביעית והיא נראתה משעממת לחלוטין, אז אולי טוב שכך. חבל שכמעט לא רואים את קריסטן בל יותר בשום מקום ואת ג'ייסון דורינג בכלל
.

DoubleT

New member
../images/Emo58.gif

כבר ציפיתי לrant מטורף
נראה לי לגיטימי להרוג דמויות
. אני לא בדיוק זוכר את הנסיבות, וממש לא זוכר את העונה השלישית (אחרי הכל, עבר די הרבה זמן. את עונות 1,2 אני זוכר קצת יותר כי הורדתי אותן לא מזמן בשביל שיהיו על דיסקים [וואו הימים של לראות סדרות בXtra הוט]).. אבל לפעמים הריגת דמות היא הדרך הכי נוחה לסגור loose ends על ורוניקה ולוגן אין לי יותר מידי מה להגיד. שנאתי אותם בתור זוג (קריסטן שלי
) ובכללי די שנאתי את לוגן. אז נהינתי מזה שהם לא היו ביחד
ולגבי עונה 4.. כבר השלמתי עם זה. היה לה פוטנציאל להיות אדירה (כמו כל הסדרה), ובאותה מידה היא יכלה להיות פלופ נוראי. ורוניקה היא הסדרה היחידה שראיתי ואשכרה הצליחה להגיע לpeak ולפרוש בו (לטעמי שלוש העונות טובות באותה מידה) - מצד אחד אני שמח שלא הייתה ליוצרים הזמנות להחריב אותה (ואת הערך הנוסטלגי שלה) ומצד שני אני מבואס על זה שיש רק שלוש עונות
ודווקא כן רואים את קריסטן [
] היא שיחקה בגיבורים (לא חזיתי בפלא.. שם פרשתי אחרי עונה אחת
) ובכמה קומדיות רומנטיות צ'יזיות.. ו!! יא אללה לא ידעתי על זה לפני שריעננתי זיכרון בimdb - היא הקול של gossip girl

../images/Emo58.gif

אני מתעצבנת מהר ונרגעת מהר, עד שבאתי לכתוב את התגובה כבר לא הייתי כ"כ עצבנית על השטויות שלהם
נראה לי מאוד לגיטימי להרוג דמויות, פשוט במקרה שלהם זה היה פיתרון תסריטאי עלוב לחלוטין ובריחה מהתמודדות עם הנקודה בה הם העמידו את הדמויות שלהם. אני מתה על ורוניקה ולוגן, הם בדיוק ברמת האנחנו-רוצים-אחד-את-השני-למרות-שאנחנו-ממש-מתאמצים-שלא שאני אוהבת
ומילא שלא היו ביחד, אבל לפחות כשהם כן ביחד לתת להם קצת נחת ולא שיהיו להם אישיוז כל 3 דקות. לפרוש בשיא זה בהחלט מאוד לא אמריקאי מצידם, אבל מצד שני זה לא שזה היה מבחירה, פשוט לא היה לסדרה מספיק רייטינג אז הרשת החליטה לבטל אותה (מראה לך כמה הם מבינים בטלוויזיה). אני מאוד שמחה שהם לא עשו עונה רביעית, ורוניקה בFBI זה סתם עוד סדרת משטרה כמו כל סדרת משטרה אחרת (פלוס קריסטן בל שזה תמיד טוב). לא טענתי שלא רואים אותה, אבל ממש לא הרבה ולא במקומות טובים במיוחד, בהתחשב ביכולות המשחק שהיא הפגינה בורוניקה (וזו דמות שדרשה הרבה יכולות).

shaharory

New member
חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif וואי זה היה אדיר חחח

כל הוידאו אבל במיוחד הם! והיה משעשע לראות את ג'נה

Bell J

New member
גם בסדרה הוא התנשק איתה, למה שיפריע לו?

זה הוא גיי לא אומר שהוא לא יכול לנשק בת, נכון?

sivan3004

New member
לא ממש לא התכוונתי לזה! חח

התכוונתי לזה שהם חברים טובים במציאות
אם זאת הייתה מישהי אחרת זה לא היה לי מוזר בכלל... אבל אני מאוהבת בשניהם ביחד

o0Invisible0o

New member
חחח אני מכירה את זה..

זה בדיחה על ספרינג אווקנינג..את יודעת שבמיוזיקל שהם הופיעו ביחד הם כל יום דימו סקס והתפשטו על הבמה, כן? היא חזה והוא ישבן....וכמובן, התנשקו. זה הייתה בדיחה בדיוק על זה..גם נו ההוא עם האקדח, ג'ון גלאגר? אני לא סגורה על השם שלו.. שליה עדיין בקשר איתו..

למעלה