Ayelet 363

New member
You're not alone! Cause You're Here with me!

מצטערת על הכותרת הקלישאתית/ הייתי חייבת... יש לך אותי! חח... אני מכורה לסדרות האלה (טוב, בעיקר למרלין... אבל גם הוואי). ד"א- את יודעת למה התחלתי לצפות בהומלכתחילה? עמדתי ללכת לישון ושמעתי שאבא שלי ואחותי מדברים על לראות את זה באותו הרגע. זכרתי ששחקן שאני אוהבת (ג'יימס מרסטרס) אמור להיות בפרק, וחשבתי שיש סיכוי רציני שהוא בפרק הראשון... ובסוף הוא היה אבל לא הרגע, ולמרות זאת המשכתי לצפות בסדרה. XD

hodaya96

New member
את יכולה להתפנגרל את כמה שבאלך על צ'אק ומרלין

איתי!!

mich223

New member
יש לך מרתור בחתימהההההה

העונה השלישית של צ'אק שווה משהו? אני מפחדת.

hodaya96

New member
ברור שיש../images/Emo13.gif

אחרי שראיתי את העונה השלישית הייתי פשוט חייבת
ושווה המון!! העונה השלישית ממש מגניבה!! (צ'אק יודע קונג פו!! או שזה היה סוף עונה ראשונה?XD) ואין לך על מה לפחד, זה יותר דברים מגניבים מאשר מפחידים^^

mich223

New member
לא,נו,התכוונתי שאני מפחדת להתאכזב ../images/Emo3.gif

כןןןןןןןן,בפרק האחרון של העונה השנייה המשפט האחרון היה "גאייז..אי נואו קונג פו." זה היה כזה מדהים ובלעלעלכבלס *מתה*

hodaya96

New member
אהה חח אז אל תדאגי אין לך מה להתאכזב!

למרות שהעונה האהובה עליי היא השנייה גם השלישית והרביעית מדהימות!! וזה היה בדיוק התגובה שלי כשהוא אמר את זה
יואוו איך באלי עכשיו להתחיל לראות צ'אק מההתחלהP:

Bell J

New member
יודעת מה כיף ב3 יח'?

זה מסתיים מהר *-* אין לי מתמטיקה! סופי 92! מוחעחעחעח D:

shoham95

New member
אי אפשר לברוח ממתמטיקה, מיכל!

האמיני לי. ואני קראתי את "כמה טוב להיות פרח קיר"
ספר מקסים!

y a m i girl

New member
נראה לי אני משתגעת../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

זהו, חזרתי מחו"ל והחיים "חזרו לשגרה" רק זהו, שלא! אני כבר לא עובדת והקורס פסיכו שלי מתחיל רק לקראת סוף החודש. אני מתחרפנת בבית, מטפסת על הקירות. כאילו, לעבור מהמחשב לטלוויזיה למחשב לטלוויזיה זה לא לעשות משהו... זה סתם למרוח את הזמן ( ברור שזה נחמד וזה, אבל חלאסססס) וחם רצח בחוץ, אז אני אפילו לא יכולה לצאת לעשות הליכה. והצטננתי מהמזגן... אני מנסה להיזכר מה הייתי עושה בחופש הגדול... ואז נזכרתי שהייתה לי את התנועה כל הקיץ... אעההה דייי

../images/Emo201.gif

איפה כל החברים שלך? בצבא? לכי לים, תעשי דברים עם המשפחה... את אוהבת לקרוא? לא חסר מה לעשות... ותאמיני לי אחרי שתיכנסי לתקופת הפסיכומטרי את עוד תתגעגעי לתקופה הזאת

y a m i girl

New member
אתה יודע...../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

צבא, עבודה, גרים רחוק... לא חסר
נורא בא לי לקרא, ואני פשוט לא מסוגלת... לא יודעת, זאת תקופה כזאת... ברור לי שאני אמות לחזור לתקופה הזאת, אבל אני מישהי שלא מסוגלת שאין לה משהו שהיא עושה, אני לא מסוגלת שלא לעבוד\שתיהיה לי תעסוקה מסויימת בסגנון... מצד אחד בא לי לעוף מפה מצד שני הרמות שאני שונאת קיץ וחום מטורפות
ולצאת מהבית משמע בדרך כלל לבזבז כסף... והעובדה שאני מובטלת ועומדת להוציא יותר מידי כסף על נסיעות לפסיכו לא מועילה...

o0Invisible0o

New member
אני בדר"כ במצבים כאלה

עושה מרתונים של סדרות - תוכנית שתמיד רצית להשלים וזה, פשוט עושה מרתון. אני ממש נהנית מזה..אבל יש אנשים שלא מסוגלים, אז אם מתאים לך.
ואני לא יודעת איפה את גרה וכמה עולה לך נסיעות, אבל מעבר לנסיעות ים הוא די חינמי, אפשר לקחת פירות מהבית ולנסוע לים אפילו לבד, זה ממש ממש כיף!!

5ifi

New member
../images/Emo45.gif ים ומוזיקה.

אם לא הייתי אשכנזיית המחץ ובקבוצת סיכון לסרטן העור מרוב הפעמים שנשרפתי ברמה של כוויות דרגה 2- הייתי שורצת בים לנצח. אה, ואם לא הייתי סאקרית של אורנג'.

למעלה