אבק כוכבים
ד דודידואית New member 3/8/11 #103 עכשיו נזכרת../images/Emo35.gif../images/Emo9.gifספר ענק../images/Emo70.gif
S shaharory New member 3/8/11 #119 אופס~~ אם אתה עדיין מחפש, אז יש את משחקי הכס. זה 700+ עמודים וזה הראשון בסידרה של 5 משהו כזה (שכולם עבים כאלה). אתמול התחלתי ובינתיים זה מעניין
אופס~~ אם אתה עדיין מחפש, אז יש את משחקי הכס. זה 700+ עמודים וזה הראשון בסידרה של 5 משהו כזה (שכולם עבים כאלה). אתמול התחלתי ובינתיים זה מעניין
D dilan angel New member 31/7/11 #5 ../images/Emo42.gif תודו שזה מגניב שבגלגל"צ מתנגן כל היום marry you של ברונו מארס ואנחנו מכירים אותו ממזמן *נו משעמם לי בעבודה*
../images/Emo42.gif תודו שזה מגניב שבגלגל"צ מתנגן כל היום marry you של ברונו מארס ואנחנו מכירים אותו ממזמן *נו משעמם לי בעבודה*
X X יו יו S New member 1/8/11 #8 חחחח אני דווקא מתבאסת שמהם שמים שירים שאני לא מכירה במיוחד שהעדפתי שיר אחר של ברונו אז מרפי קודם תן לגלגל"צ לחרוש ואז שזה יהיה בגלי
חחחח אני דווקא מתבאסת שמהם שמים שירים שאני לא מכירה במיוחד שהעדפתי שיר אחר של ברונו אז מרפי קודם תן לגלגל"צ לחרוש ואז שזה יהיה בגלי
L Loriella New member 1/8/11 #9 חחחחחחחחחח יואווו אני לא מאמינה ששמו את זה פעמיים ופעמיים קיוויתי שזה יהיה גלי וזה לא היה מי שם את השיר הזה פעמיים ביום?! הוא גרוע בלי גלי
חחחחחחחחחח יואווו אני לא מאמינה ששמו את זה פעמיים ופעמיים קיוויתי שזה יהיה גלי וזה לא היה מי שם את השיר הזה פעמיים ביום?! הוא גרוע בלי גלי
L Loriella New member 1/8/11 #36 שוב מארי יו, וגם גלי! היה גלי בגלגלצ!! זה כזה מרגששש!! במיוחד באמצע יום בצבא ושוב היה מארי יו...למה שמים את השיר הזה כל כך הרבה פתאום? הוא לא חדש..
שוב מארי יו, וגם גלי! היה גלי בגלגלצ!! זה כזה מרגששש!! במיוחד באמצע יום בצבא ושוב היה מארי יו...למה שמים את השיר הזה כל כך הרבה פתאום? הוא לא חדש..
L Loriella New member 2/8/11 #50 האמת, השיר היחיד ששמעתי של גלי ברדיו אי פעם כבר שמעתי אותו פעם אחת ב99 you cant alays get what you want
האמת, השיר היחיד ששמעתי של גלי ברדיו אי פעם כבר שמעתי אותו פעם אחת ב99 you cant alays get what you want
ב בלונדי211 New member 2/8/11 #51 גם לי יצא לשמוע אותו! וכמובן את DSB ואת טינאייג' דרים, ואת NEED YOU NOW את אלה אני זוכר...יכול להיות שהיו עוד שיצא לי לשמוע...
גם לי יצא לשמוע אותו! וכמובן את DSB ואת טינאייג' דרים, ואת NEED YOU NOW את אלה אני זוכר...יכול להיות שהיו עוד שיצא לי לשמוע...