../images/Emo91.gifרוצו לקרוא את הספר "מצרפי המקרים"

של יואב בלום. ספר יחסית לא ארוך אבל פשוט מדהים
ואגב, הוא הזכיר לי בכמה דברים את "אשתו של הנוסע בזמן" שזה כמובן אחד הספרים אם לא ה-! זהו רציתי לשתף. אם למישהו יש עוד המלצות אני אשמח לשמוע

boopy 1

New member
ספר מעולה!!

סיימתי אותו ביום! מדהים כמה שהוא מדבר על המאחורי הקלעים של החיים של כולנו :)

neurotica

New member
טוב שהזכרת לי!

הוספתי אותו לרשימת קריאה המנטלית שלי ממש מזמן, ואני כל פעם שוכחת לבדוק אם יש אותו בספריה. לפי התקציר זה קצת דומה לסרט החדש של מאט דיימון, לא? Adjustment bureau? (שאגב, ממש מומלץ)

mich223

New member
לא בדיוק.

לא ראיתי את הסרט,אבל ממה שהבנתי זה ממש לא אותו קטע.

X יו יו S

New member
בטח כבר קראתם אותם אבל שיהיה

ש כמו שקר של אמנון ז'קונט ואשתו נורא אהבתי את ספר הזה זה ספר הכי טוב שלו מאלו שקראתי מעניין אם זה בגלל אשתו
תעלומה ב 6 קולות של ויקאס סווארופ (שכתב נער החידות ממומביי רציתי לקרוא אותו ולא מצאתי
אז לקחתי את תעלומה ואהבתי) אני קראתי את פרקים בדילוגים סיימתי נושא שהיה קשור לדמות מסוים והעברתי לפרקים שהמשיכו עם אותה דמות זה נראה לי יותר עדיף ככה
אלף שמשות זוהרות של חאלד חוסייני שוב חפשתי את ספר היותר מוכר ולא מצאתי
המשחק של אנדר אורסון סקוט קארד (עליו המליצו לי אבל אני לא אוהבת מדע בדיוני אבל נראה לי שאתה כן
) פעם בחיים של מירי רוזובסקי זה כיף לקרוא ספרים של סופרים ישראלים כשהם מעולים באבא גיי של יונתן יבין (אני מכירה אותו מטור בידיעות והוא מצחיק למרות שאני לא מסכימה עם דעות שלו
אז היה כיף רק לצחוק בלי להתעצבן
) ויש לי המלצה נגד לבנות שפה
אל תקראו את אשת חיל של ליהיא לפיד זה סתם ידכא אותכם

האמת שלא...בעיקר כי אמרו לי שהם הרבה פחות

טובים... אבל קראתי את הספר הזה לפני כ"כ הרבה שנים, שאולי נשלים את הסדרה בהזדמנות
כדאי?

neurotica

New member
*נדחפת*

אני קראתי גם את הצל של אנדר (שזה די אותו סיפור רק מנק' המבט של בין) והוא היה מוצלח, לדעתי אפילו יותר מהמשחק של אנדר. אבל לא המשכתי הלאה כי מה שקרה בפרקים האחרונים שלהם לא עניין אותי, ולא התחשק לי לראות את זה מתפתח. אני חייבת לציין שממש אהבתי את הקונספט של אותו סיפור מנק' מבט אחרת. ומאז אני מפנטזת על ה"פ מנק' מבט של הרמיוני או סנייפ או משהו.

אומייגאד! מהנק' מבט של סנייפ זה פשוט גאוני!

צריך להציע את זה לרולינג שתשקול לכתוב ספרים מנק' מבט של הדמויות האחרות, וככה היא בעצם לא שוברת את המילה שלה שלא יהיו יותר משבעה ספרים... תחשבו איזה יופי זה יהיה לקרוא את הכול מנק' המבט של דמבלדור, הרמיוני, מירנדה, סנייפ, וולדמורט- גאוני!

neurotica

New member
האמת שכל הפרק של הזכרונות של סנייפ

זה גירסא מתוקצרת של הספרים מנק' המבט שלו. צריך מישהו שממש עבר את זה יחד עם הארי - כמו למשל רון או הרמיוני. או נוויל!

זה לא בדיוק הכול

אלא יותר איך הכול התחיל, ומעניין אותי יותר מה עבר עליו בתקופה שהארי היה שם... כנ"ל לגבי לורד וולדרמורט שמספרים לנו הרבה עליו בעיקר בספר השישי, אבל עדיין מעניין לדעת מה עבר עליו באותה תקופה...

X יו יו S

New member
../images/Emo3.gif

אני דברתי על שאר הספרים שהמלצתי לך לא על שאר הספרים בסדרה של אנדרו ואם מדע בדיוני זה טעם שלך יש לי עוד כמה אם תרצה

mich223

New member
את יכולה להנות ממנו גם אם לא אהבת את אשתו של

ממליצה גם על אבק כוכבים D:

הוא הזכיר לי אותו בעיקר

שבסופו של דבר הוא מדבר על סיפור אהבה שחוצה את הזמן, וגם אני נורא אוהב ספרים שחוזרים אחורה בזמן ושוב קדימה אחורה וכו' ההמלצות שהבאת דווקא נשמעות מעניינות, ואת טרילוגיית אנשי הקש יש לי בבית והיא פשוט מעולה

היה לי את אנשי הקש,

עד ששניים נעלמו באורח מסתורי (או שלא כ"כ מסתורי, פשוט הלוויתי אותם למישהו ואני לא זוכרת מי). אם אתה אוהב ספרים שמשלבים זמנים, תנסה את שבועת רחל. אמנם הוא לא בסגנון של אשתו של הנוסע בזמן, אלא שני סיפורי אהבה מקבילים, אבל כל העניין משתלב יפה.

למעלה