5ifi

New member
שהםםםםםם!!!!

ליומולדת אני קונה לך מפגש פורום!!!!

y a m i girl

New member
XD../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

מפגשפורום בים?? גדולXD ובאמת שהיה לי הרבה יותר מידי ים הקיץ ( במיוחד אם מתחשבים בעובדה שאני די שונאת ים, אבל לאנורא) אבל באמת בואו מפגש כלשהו מתישהו ( וכל עוד זה יהיה בשבועיים הקרובים יש גם סיכוי שאני אגיע, עד שיתחיל הפסיכו הנוראי הזה...)

Bell J

New member
מצבך טוב משלי

אני לא שמה לב כשהזמן עובר. אם חלף יום, אני חושבת כאילו היום הזה היה לפני הרבה זמן, או שהוא היה חלום ולא באמת התקיים (אני בודקת לראות אם נשארו סימנים) והזמן עובר בצורה משונה אצלי... פשוט תנמנמי (או שתראי גלי, זה גם עובד :p)

X יו יו S

New member
בעעע../images/Emo122.gif

איזה עצבים אני כבר כמה שעות מנסה להירשם לאיזה אתר וכל פה הוא אומר לי שסיסמא שבחרתי לא נכונה ואין לי מושג למה כי כותבת לפי מה שכתוב שסיסמא צריכה להכיל עד שמרוב יאוש סתם חרבשתי משהו ואז את זה הוא מאשר
אז מהר מחקתי ורשמתי את זה שוב פעם לאט כדי לזכור מה בדיוק הסיסמא
אז חצוף אומר לי שזאת כבר סיסמא שהשתמשתי בה פעם ואי אפשר להשתמש בה שוב מה הוא רציני זה היה לפני שניה בדיוק
ועכשיו אני צריכה סיסמא חדשה סתם רציתי לפרוק

Bell J

New member
את לא פה כמעט שבוע והכל רץ מהר מדי T^T

זה מה שקורה כשהקורס קשה וחייבים לפרוש באמצע כי התייבשת...
אולי שנה הבאה. אני לא מאמינה שעשיתם על הגריל עם קווין ופין ואני לא הייתי! איזה עצבים! גלי פרוג'קט לא מעניין... הו וואל, נשלים פערים 3: ובמיוחד למיכל: בקורס פגשתי מישהי שבאותה טענה כמוך. עד שהיא הכירה אותי ועולמה השתנה - עכשיו גם היא חושבת שדארן גיי בארון. והיא מכורה אליו (היא עשתה פוסטר שלו X-X).

תגידו,

מישהו פה צפה בורוניקה מארס? כי יש לי המון מרמור בצפיה חוזרת ואני תוהה אם אולי פה יהיה מי שיבין...

5ifi

New member
אני לא

אבל את יכולה לכתוב, אנחנו נהנהן בהשתתפות בכל מקרה...

לא פול ראד במקרה?

(סתם כי ראיתי את הפרק איתו היום) האמת שקצת נרגע לי המרמור (לא כי המצב השתפר, סתם כי עבר זמן), אז אני אשאיר אתכם עם דברים שמגלים שרואים שידורים חוזרים: http://www.youtube.com/watch?v=Bl5ZdRSJRS0 (זה דווקא קשור לגלי, דלגו ל-0:30)

X יו יו S

New member
לא

אבל הוא התארח בפרק של חברים שהיה היום:) והנה השחקן שאני אוהבת פה מ0.23 בערך

אז אולי תצליחי לגלות לי מאיפה אני מכירה אותו?

כי הפילמוגרפיה שלו בימדב לא אומרת לי כלום וזה משגע אותי.

X יו יו S

New member
מה נראה לך? ../images/Emo123.gif

לחופר על JTT באמת צריך לבקש ממני את זה ?
אני מאמינה שאת מכירה אותו מכל מיני תפקידי אורח שהוא שיחק בהם אם זה Smallville או 8 חוקים פשוטים ושהוא היה יותר צעיר מאלי מקביל ופשוט לא מקשרת בין שחקן לדמות הוא בעיקר מוכר משפץ ביתך שם שיחק משנת 1991 עד לפרישה שלו ב1998 (קטן גדול) הוא שיחק בכל מיני סרטים זניחים כאלה בתפקיד הומו וכדומה אבל אני בספק אם את מכירה אותו משם כי אני בעצמי מנסה לשים יד על סרטים אלו ולא מצליחה
הסרט הכי מוכר שלו זה אמריקה פראית עם Devon Sawa Scott Bairstow שאם את אוהבת אחד מהם יש מצב שראית אותו

אוף, לא יודעת.

יש מצב שזה היה סמולוויל, אבל אני לא כזה אוהבת את הסדרה אז לא בטוח (טום וולינג מ-ע-צ-ב-ן). משום מה יש לי הרגשה שאני מכירה אותו מהולמרק או משהו, אבל זו סתם הרגשה (והם דווקא ממש בסרטים זניחים). תודה בכל אופן, ואת מוזמנת לחפור עליו אניטיים, אני תמיד בעד התוודעות לשחקנים שאני לא מכירה.

למעלה