snoopytush

New member
הסיבה היחידה שאני אעדיף אכילת חיה על אדם

זה כי אדם מהקבוצת חיות שאני משתייכת אליהן. אבל לחשוב שאני שווה יותר מהחיה כי אני אדם כן זו יומרנות

ברומבית

New member
אני חושבת שבני אדם יכולים להפיק יותר מהחיים

שלהם, מאשר חיות אחרות. לכן אני אעדיף שחיה אחרת (כי גם בני אדם הם חיות
) תמות ולא אדם, אם אלה הברירות שיש... את הדעה הזו העתקתי מאבא שלי

Berethor

New member
סוף סוף טבעונית שלא מעדיפה חיות על פני אנשים

גם בשבילי האדם הוא בראש סדר העדיפות, וחיות הן בשני.

סבבה.

ועדיין לא ענית לי למה את חושבת שאת יכולה לאכול צמחים ושזה בסדר. למה כאן את כן יכולה לומר שאת מעליהם?

שירני025

New member
מה קשור צמחים?

ממתי אנחנו אוכלים צמחים? אנחנו אוכלים פירות וירקות. וכן, פירות וירקות זה אוכל.זה נועד מההתחלה להיות אוכל. זה ה-אוכל...........................

ומי קבע שזה נועד להיות אוכל וחיות לא????

את מקשיבה לעצמך? אם את בקטע כל כך קיצוני, אז מה ההבדל ביניך לבין צמחים??? למה את חושבת שהם לא סובלים? וצמחים זה כל מה ששייך לעולם הצומח. קרי: פירות, ירקות, עלי בייבי ושאר ירקות... (תרתי משמע
) ופעם הבאה שאת חורשת את האדמה, אני מציעה שתחשבי טוב טוב, על הסבל והכאב שאת גורמת לה כשאת פוצעת אותה ככה..

שירני025

New member
פירות וירקות

זה דבר דומם לחלוטין את יכולה לנסות לחפש דופק אצל מלפפון או תפוח או לא משנה מה אני בספק אם תמצאי את יכולה לנגוס בזה אני בספק אם תשמעי קול צרחה.. בקיצור, זה נועד להיות אוכל ואני לא מבינה: על מה הויכוח פה? או שהכוונה סתם להתבדח? כי אני לא מבינה

ואל תביני לעולם....

כי את בדיוק כמו אותה נקודה מהספר שטוחולנדיה (FlatLand) רק את קיימת. ואם את שומעת קול של מישהו אחר, את חושבת שזו הזיה...

Berethor

New member
זה לא יומרנות

אדם הוא בראש שרשרת המזון, בגלל כוחו, אבל יותר בגלל שיכלו, יש דברים שנעלים ממנו, אבל אלו הם לא החיות. אני לא יודע איך את יכולה לשוות אדם לתרנגולת, עם כל הכבוד. את לא שמה לב גם שרבות מהחיות הן לא אנטילגנטיות ולא בעלות אישיות? מתנהגות כולן כמעט אותו דבר, אני בספק אם דבר שכזה מעיד על קיום נשמה, לי זה נראה יותר כמו זומבים מהסרטים.

Berethor

New member
לי אישית לא היה אכפת גם אם היה להם

המוות הוא חלק מהחיים לא? עכשיו הם הולכים 'לעולם שכולו טוב', בשביל שאלו שנעלים מהם יוכלו לתקיים..

היטלר לא המציא שפה, היטלר המציא אידאולוגיה

המושג 'נעלה' היה שם הרבה קודם. העובדה שהוא לא שימש כדי לדכא עם אחד באמצעות עם אחר לא אומרת שמושג לא היה קיים בהקשרים אחרים.

יתכן, אבל

בעצמך כתבת שלא אכפת לך אם לחיות יש נשמה, ושאתה מרגיש שאתה נעלה על בע"ח ושהם נחותים ממך. כפי שכתבתי בהסתייגות שלמטה, אני לא טוען שאוכלי בשר = נאצים, אבל אם אתה מתרברב על זה שאתה נעלה על בע"ח ושהם נחותים ממך, אז ההשוואה מתבקשת.

למעלה