אלב85

New member
היי דרוש שם

מעניין לקרוא את הדברים שאתה כותב. אבל אין קשר בין בחירה בצמחונות מתוך הכרעה מוסרית, לבין מדע. פשוט אין. זה שהגוף שלנו התפתח בצורה מסויימת כתוצאה מתנאים אקראיים של הסביבה ומוטציות אקראיות בגוף, לא אמור להיות שיקול כשאנו באים להכירע בדברים מוסריים. השאלה היא רק האם אדם חושב שזה בסדר/לא בסדר לאכול חיות מבחינה מצפונית. זהו. אם הוא מחליט שזה לא בסדר, זה לא משנה מה הגוף שלנו "אמור" לעשות, ואם הוא מחליט שזה בסדר, זה לא יכול להיות בעקבות מה שהגוף שלנו "אמור" לעשות, כי אין דבר כזה. ואם יש, אז הנה עוד "אמור" אחד: המוח שלנו אמור למצוא פתרונות למצבים בהם לגוף יש חסכים בעקבות צמחונות, כמו פיתוח תוספי תזונה למיניהם. "סוד ההצלחה" של המוח האנושי הוא שילוב נכון בין מוסר לבין פיתוחים טכנולוגיים. נ.ב אני לא צמחונית, אבל אני כן נגד עירוב של עובדות מדעיות עם בחירות מוסריות.

Larik

New member
אם בני האדם לא אמורים לאכול חיות

אז למה לאזעזל הן כל כך טעימות?

snoopytush

New member
בשר ככה סתם לא טעים כל כך

וזה טעים לך כי מוסיפים תבלינים ושמן.. לא נראה לי שהייתי מוכן לאכול בשר ללא תיבול . חוץ מזה שטעים זה גם עיניין תרבותי

Larik

New member
למען האמת כן

הסיבה שאני לא אוכל בשר (רק בשר דגים) זה מטעמים אישיים בלבד. בשר מאוד טעים, גם בלי טיבול. אי פעם ניסית בשר לבן? Delicious!!! בשר דגים - אפשר לאכול גם נע (סושי) והוא מאוד טעים.

דרוש שם

New member
בשר אחר / בקר נמוך

משהו שיהודים לא אוכלים בד"כ. שזה עבירה פלילית לגדל ברוב הארץ את צריכה עוד רמזים?

Xylophone

New member
אם אני לא טועה

בשר לבן נוצר גם בגידול עגלי החלב שזו התעללות איומה. לא ניותנים להם לזוז וגורמים להם להיות אנמים בכוונה תחילה, ומצמיאים אותם למוות. מי שלא יודע על זה שיחפש - עגלי חלב-

דרוש שם

New member
קסילופון איפה את חיה?

במדינת ישראל למונח "בשר לבן" יש פירוש אחד. וזה לא קשור לצבע שלו.....

snoopytush

New member
לא בדיוק שומרת כשרות אבל משתדלת לגבי

הדברים הבסיסיים למשל לא לאכול חזיר או לא לערבב חלב ביחד עם בשר כאלה..

דרוש שם

New member
מי מוסיף שמן לבשר?

יש אנשים (שאני בתוכם) שאוהבים את הבשר שלהם נקי . ולא רק נקי, אלא שיש גם כאלה שמסוגלים לאכול גם בשר אדום שרבים יחשיבו את דרגת הבישול שלו כ"חי" (אבל הוא לא באמת חי כי מבשלים אותו קצת)

דרוש שם

New member
גם זה אני מסוגל

אבל פחות אוהב. אני אוהב את הבשר שלי מבושל, אבל ממש מעט בשר 100% חי אני לא אוהב....

Larik

New member
מה עם קינוא?

זה אחד מהדברים המבחילים ביותר, אם לא "ה"מבחיל ביותר... ללא טיבול. כמובן שזה יכול להיות MEGA טעים אם מכינים את זה כמו שצריך.

Xylophone

New member
אמא שלי למשל לא חושבת שבשר טעים

ומעולם לא חשבה כך. ואני למשל תמיד שנאתי את טעם העוף והייתי אוכלת רק בשר מאוד מעושן.

למעלה