Kutaly

New member
אוו. עד אז יש סיכוי שאני כבר אחלים ואוכל לבוא

אז מי מציע לי טרמפ?

L e i a

New member
אז כמה שאלות

כי לא יצא לי להיות באירוע לטה"בי וזה. אז ככה, החברה שרציתי לבוא איתה תקועה מהבסיס, אז לפני שאני אתחיל מסע שכנועים של חברות אחרות, כמה באמת סטרייט-פנדלי שם? אין סיכוי שהן יצאו משם עם צלקת לכל החיים או משהו? אה, כן. ואיזה צבע יש לגאווה ביסקסואלית? החצי העליון של דגל הגאווה הרגיל?

jooxz

New member
קבוצת הקריאה הקוירית - מפגש שירה בראשון הקרוב

ביום ראשון הקרוב, 27.3 ב 18:45 יתקים מפגש שירה בקבוצת הקריאה הקוירית בבאר-שבע. בואו לקרוא ולשמוע שירים שהתפרסמו כבר וכאלה שלא. הזמנה מצורפת - הפיצו :) בנין דילר (34) חדר 301 בואו פואטייםות!

בואו להתנסות במוצרים חדשים ../images/Emo77.gif

גולשים יקרים,
אנשים שמחה להזמין אתכם להצטרף למאגר הגולשים המשפיעים שלנו, לקבל מאיתנו במתנה מוצרים חדשים והזמנות לאירועים שווים
כל מה שעליכם לעשות הוא להיכנס לקישור: http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=4922 למלא את הפרטים המבוקשים ולאשר את תהליך ההרשמה במייל שיילח אליכם. פשוט וקל. מאותו רגע, תתחילו לקבל מאיתנו הצעות למוצרים חדשים בהם נציע לכם להתנסות תמורת כתיבת חוות דעת עליהם. שימו
: על מנת שנוכל להציע לכם מוצרים ואירועים רלוונטיים, אנא הקפידו למלא את כל הפרטים הנדרשים. אל דאגה, פרטיכם יישמרו במערכת. תתחדשו

זוכים בחומרי יצירה ב-../images/Emo43.gif

רוצים מאות שקלים לרכישת חומרי יצירה מדהימים? אם אתם אוהבים לעצב אלבומי תמונות מושקעים ודפי האלבום שלכם משמרים את הזיכרונות ולא רק את האירועים – התחרות הבאה היא בשבילכם. פורום עיצוב אלבומים וכרטיסים, בשיתוף חנות "מסטיקים", מזמינים אתכם לעצב עמוד אלבום פורימי מיוחד – ואולי לזכות! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1767&MessageId=150903446

Kutaly

New member
זה בסדר, לא יזרקו אף אחד מהחלון

עד כמה שאני זוכר, יש לרוגטקה מחסור בחלונות, אבל יש מרפסת. מהפעם האחת שהייתי במסי-בי, התרשמתי שלא צריכה להיות בעיה להזמין חברים סטרייטים בתנאי שמדובר באנשים מגניבים ושיבואו עם דעה מספיק פתוחה לגבי אנשים שלאו דווקה מתאימים לנורמה החברתית (שתי תכונות שלדעתי באות טוב ביחד). בכללי, אני חושב שהסכנה הכי גדולה בלהביא חברים סטרייטים זה שבעקבות ארועים כאלה הם עלולים לגלות משהו על עצמם שהיה חבוי... בענייני צבעים: וורוד סגול כחול לא. זה לא החצי העליון.

Unrelated

New member
זה מזכיר לי שאלה שקיבלתי במצעד הגאווה הקהילתי

כשבאו כמה בנים הומואים וראו את הדגל הביסקסואלי, שאלו אותי מהו, ואז כשסיפרתי, אחד מהם ענה לי "למה, כי זה רק חצי?" LOLOLOLOLOL או להבדיל: :,((((((((((((

L e i a

New member
תודה ../images/Emo140.gif

דגל הגאווה הביסקסואלי מבחינתי הוא כמו ביפוביה- עד שלא קראתי על זה פה לא נתקלתי בזה קודם, אז לא ידעתי שזה קיים. (אבל טוב שיש מרפסת).

קן קן

New member
../images/Emo32.gif אירועי חודש אפריל בקן

חג אביב שמח לכולן! החודש תתחיל פעילות חדשה, הולכות על זה, הפעילות הראשונה תתקיים בתאריך 7.4 בפארק הירקון ומדי ימי חמישי. כמו כן, בסוף החודש יתקיים פיקניק חגיגי בפארק הירקון. מומלץ לעקוב אחרי תאריכי הפעילויות בפייסבוק או בניוזלטר אפריל המצורף. כתובת המייל של הקן ליצירת קשר - [email protected] אירועי החודש: 3.4 סדנת תיאטרון יום ראשון 20:30, במרכז הגאה. התיאטרון מאפשר לכל אחת ואחת מאתנו לעטות מסיכה ולהיות מישהי אחרת, גם אם לזמן קצר. בסדנת התיאטרון תוכלי ליהנות משלל משחקי תיאטרון אלו ואחרים, שיגלו לך את נפלאות התיאטרון ואת השחקנית שבך. נשמח לראותך. דמי השתתפות: 10 ש״ח. 7.4 הולכות על זה קבוצת הליכה ספורטיבית וכיפית! קבוצה חדשה, הפעילות הראשונה תתחיל ביום חמישי 20:00 , נפגש בכל יום חמישי בספורטק ת"א ברחבה ליד הקיוסק להליכה באווירה נשית חברתית. הפעילות הינה ללא תשלום, מומלץ להביא בקבוק מים וחיוך גדול 12.4 מפגש עם בת קול חילוניות ודתיות נפגשות במרכז הגאה יום שלישי 20:00, במרכז הגאה. לסבית דתיה הולך? לסבית חילונית זורם? לסבית דתיה+לסבית חילונית=love for ever בואי למפגש מרתק בין עולמות. האירוע בשיתוף של הקן עם ארגון בת קול - לסביות דתיות. דמי השתתפות: 10 ש״ח. 29.4 ״אביב הגיע פיקניק בא...״ יום שישי 12:30, פיקניק אביבי בפארק הירקון ת״א. עם בוא האביב נפגש בפארק הירקון בצמוד לגן הסלעים לפיקניק נשי באווירה דינאמית וחופשית. נשחק משחקי חברה, נכיר נשים ובעיקר נהנה! במקום יחכו לכן כיבוד, גיטרות ואנרגיות חיוביות! דמי השתתפות: 15 ש״ח. פעילויות קבועות: מתפלספות, קבוצת דיון בפסיכולוגיה ימי שני 4.4 וה-11.4, שעה 20:00, המרכז הגאה בגן-מאיר. כמה פעמים רצית לדעת אוהבת לא אוהבת? נמשכת לא נמשכת? כעת יש לך הזדמנות לחדור לנבכי הנפש - בואי לחקור איתנו. דמי השתתפות: 10 ש"ח. תורה נביאות כתובות, קבוצת לימודי תנ״ך ימי רביעי 13.4 וה- 27.4, שעה 20:00, המרכז הגאה בגן-מאיר. מדי שבוע נפגשות לקרוא בתנ״ך, לדבר, לדון, לשאול ולתהות באוירה חופשית. כל אחת מאיתנו תביא את הזוית שלה ואת הידע שלה. לא לשכוח להביא ספר תנ״ך. דמי השתתפות: 10 ש"ח. הולכות על זה קבוצת הליכה ספורטיבית וכיפית! קבוצה חדשה, תתחיל ביום חמישי 7.4 בשעה 20:00 , נפגש בכל יום חמישי בספורטק ת"א ברחבה ליד הקיוסק להליכה באווירה נשית חברתית. הפעילות הינה ללא תשלום, מומלץ להביא בקבוק מים וחיוך גדול מחכות לכן.. צוות הקן

למעלה