Unrelated

New member
../images/Emo32.gif קופי בי - עוד שבוע (15.4) ../images/Emo96.gif

קופי בי - מפגש חברתי באווירה ידידותית לבי, פאן וחברות/ים
יום חמישי ה-15.4, בשעה 20:00, בתל אביב (את המיקום המדויק נשלח במייל למי שתפנה לכתובת: coffee.bii(at)gmail.com) הקופי בי הוא מפגש חברתי של הקהילה הבי/פאנסקסואלית. המפגש פתוח לכל הגילאים, המינים, המגדרים והנטיות - ביסקסואליות, פאנסקסואלים, אומניסקסואליות, סקרנים, מתלבטות, לא מוגדרים, לסביות שאוהבות בנים, הומואים שאוהבים בנות, קוויריות, לסביות, הומואים, סטרייטיות, טרנסג'נדרים, ג'נדרקוויריות, אינטרסקס, בוצ'ים, פמיות, בדס"מים, פוליאמוריות, פרטנרים שלנו או חברות שלנו. להפגש עם א/נשים, להכיר חברות/ים, לשוחח, לשאול שאלות, להעלות תהיות, להתחיל דיונים או סתם לשבת ביחד. * מטרת הערב היא חברתית בלבד. אין מדובר במסיבת סקס, ערב הכרויות או כל דבר דומה.

בלנקו59

New member
לנשים בלבד-מקום קסום בגליל

http://www.galeela.co.il/ ממליצה בחום על מקום חדש חדש כרגע במחירי פיילוט, (אני רק חברה של הוגת הרעיון ומנהלת המקום ומפרגנת לה מאוד)

drag yourself

f דראג להמונים רוצה להופיע בדראג? כבר מופיע/ה ורוצה להתקדם ולהשתכלל? נדבקת בחיידק הבמה בתחום אחר ורוצה גם לשלב דראג? זה המקום בשבילך! הבית הפתוח חונך חוג דראג בהנחיית גיל נוה (גלינה פור דה ברה) לקבוצה מצומצמת של א/נשי במה, במסגרתה נלמד, ניצור ונתנסה באמנות הדראג מכל זווית אפשרית: מבידור להמונים ועד מיצגים לגלריות, ממחול ועד לפנטומימה, מנקבה ועד זכר וכל מה שבאמצע - התכנים תלויים בכם/ן! מדובר בקבוצה מצומצמת, שתיפתח לאחר חג הפסח. הקבוצה פתוחה לכל הגילאים, המגדרים והמגזרים, אך כרוכה בראיון קבלה. אין צורך בניסיון קודם. מהרו להירשם! [email protected] 02-6250502 שלוחה 7298 "We are born naked - Everything else is Drag" (RuPaul) גיל נוה - מוכר גם בתור מלכת הדראג גלינה פור דה ברה, מייסד ערב הדראג הירושלמי "געוואלד" וממקימי קבוצת "פאות קדושות". הופיע בדראג ברחבי הארץ ובעולם בתיאטראות, מועדונים ובמיצגי אמנות. כרקדן, עבד בעבר עם כוריאוגרפים רבים בארץ ובעולם, בהם עידו תדמור ויורם כרמי. בעל ניסיון רב בהנחיית אמני דראג מכל התחומים והסוגים ולימד בעבר מחול למבוגרים ולבני נוער בירושלים.

../images/Emo207.gif תהייה כללית אשמח לתשובות

כששואלים אותי אם אני הומו או אם אני סטרייט אני לא יודע לענות וזה מאוד מביך בעיקר בגלל שאני לא יודע ואני חושב שאני קצת פה וקצת שם. העניין שאני בארון לגבי החלק הנמשך לבנים וגם הניסיון שלי ממש אפסי. יש לכם דרכים מקוריות או יצירתיות להתחמק משאלות כאלה בלי לצאת מהארון? =]

t i t i13

New member
כנראה שאין

אם אתה בארון, אז אתה בארון, אין מה לעשות =/ כמוני,דרך אגב =/

SSAAMMEEYY

New member
למה להסתבך?

אם אתה רוצה להגיד את האמת תגיד שאתה ביסקסואל ואם אתה לא רוצה לצאת מהארון אז פשוט תגיד שאתה סטרייט אם בא לך משו בין זה לזה אתה יכול להגיד שאתה סטרייט ואולי יבוא לך יום אחד להתנסות גם עם גבר.

Merlinus

New member
אמנם איני משתתף פעיל בפורום

האמת, אם גם לא ממש "משתמש סביל" בפורומים... אבל אשמח להצטרף למפגש... נראה לי, עדיף לארגן מפגש בדומה למפגשים של פורום "בנים בלבד" - באזור גולפיטק באחד הערבים :) שכל אחד ישרשר מי בעד ומי נגד - נדע פחות או יותר כמה אנשים מתכוונים להגיע ב 15/04 אגב, לדעתי רצוי להקדים את השעה.... ל 17:00 - 18:00

sivan314

New member
need help

התבקשתי לערוך ראיון עם אדם אשר עבר שינוי ושאורח חייו השתנה. מבקשת את עזרתך, אם יש לכם סיפור, רצון לשתף, ולעזור לי עם ראיון העומק.. אשמח מאוד אפשרי לנהל את הראיון גם דרך האינטרנט

למעלה