heilig

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

מה קורה? הכל דבש! חזרתי מהפקות תיאטרון, היה טואוב
איך עבר הסופ"ש? משעשע נורא, אם כי אני מתגעגעת ברמות מסוכנות לחייל. לא נורא, הוא ברגילה, ואנחנו אמורים לחרוש אחד על השנייה על השבוע
מה בא לכן לאכול? קורנפלנקס כלשהו עם חלב

TanTanIM

New member
../images/Emo7.gifהנה טסו להם 10 ימים

ואני לא יודעת אם הוא יחזור השבוע (אמןאמן!) שבוע הבא או עוד 16 ימים.... אוף הצבא הארור הזה לקח לי אותו עוד פעם ): שונאת את זה, עכשיו שוב להתרגל לזה שהוא לא כל יום בבית >< בע. והסופש היה סבבה, שישי בערב היה לאיזה אחד יומולדת יצאנו קצת ובשבת עשינו על האש עם ההורים שלי והיה סבבה ^^ אני רוצה אותו בבית ~~

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

ביקרתי אותו בשבת :) רק אני ואמא שלו.. אז ממש ממש לא הייתה לנו פרטיות לרגע כי היא לא רצתה ללכת לעשות סיבוב לבד חח אכלנו מקדונלדס. (אחרי 104 ימים בלי!! ומתחילה לספור שוב) והראתי לו את כל המתנות שקניתי בזמן האחרון :) הוא סוגר 21.. זאת אומרת חוזרת לפורים. אמןאמן. האא גם הרכבנו את הפאזל שהכנתי לו והוא ממש התלהב D:

dandi99

New member
הש-נ-ה =]

אז הגעתי אליו אתמול (שבת) ב7 בערב...הוא היה לבד בבית עם חולצה מכופתרת ועניבה (שהחזיקה מעמד 5 דקות),הוא העיף את כל הבית שלו
והכין לנו מקום בסלון על הרצפה..עם כריות ורדים וכלי אוכל ומוזיקה רומנטית שקטה ברקע. הוא הכין!!!ספגטי אלפרדו שהיה אגב מאוד טעים וגיסתו הכינה עוגה שהזכירה לי קצת בטעם נשיקות ואליה הוא רשם על 2 החתיכות שלך תמיד. אחרי זה עלינו אליו לחדר , והוא היה מואר בנרות ועל המיטה מלא מלא מלא ורדים בצורת לב ובאמצע המתנה. ראינו סרט ביחד ואחרי זה אכלנו פונדו שוקולד^^וישנו יחד. אני הבאתי לו בסוף כמתנה: ערכת פינוק-טיפוח לגבר ובושם שמסתבר שהוא הכי אוהב אותו(קלעתי לטעמו). והוא : שרשרת ועגילים תואמים מדהימים ממגנוליה. היה כייף :).

XxMidnightxX

New member
איזה רומנטי...

הוא יכול להתחיל להסתובב קצת עם חבר שלי?...חח... עכשיו ברצינות.. איזה מתוק אני שמחה כל כך שנהנת... חח.. איך הוא הצליח לסלק את כל הבית שלו?

dandi99

New member
בקלילות...

הוא פשוט אמר להם לכו :) אפשר לעשות וי על זה שהוא יודע לבשל =]

XxMidnightxX

New member
חחח... אני פשוט דואגת למטבחים שלנו אם

הוא יתקרב לשם...למרות שהוא יודע להכין אחלה קורנפלקס עם חלב..^__^

XxMidnightxX

New member
הלו...קצת באסה

מה קורה? הכל טוב..קצת מבואסת.. איך עבר הסופ"ש? מעולה..אבל מהר מידי..^^" מה בא לכן לאכול? ממ...כלום תכלס..חח אני קצת מבואסת בגלל שרוצים לשלוח את החייל שלי לקורס קרב מגע... כאילו אני דיי חלוקה בדעות שלי... מצד אחד זה ממש טוב בשבילו אבל מצד שני קבר טעמתי מטעם החמשושים הכמעט שבועיים ואכשיו הצבא יקח לי את זה שוב...T_T מהצד השני אני כל כך גאה בו ויודעת שזה רק טוב שהוא יוצא לכל מיני קורסים כי ככה היה לו מעניין מצד שלישי..(כן אני יודעת הרבה צדדים...><") יש לו ידיד שנמצא שם (או משהו כזה..אני לא כל כך בטוחה..) והוא אמר לו שזה ממש אונס שם.. אז הוא התחיל לחשוש קצת... אז אני לא יודעת...^^" למישהי יש עצות בשבילי כדי להרגיע אותו ואותי? מישהי יש חייל שעבר או עובר את הקורס?

למעלה