אעאע

טוב אז חזרתי מהסופ"ש, היה ממש ממש ממש כיף
דרך מושלמת לסיים את האזרחות
מחר אני מתגייסת
בוהו.

GrowingMadness

New member
יאא בהצלחה ../images/Emo23.gif

חחח כמה ימים אחריי..
לאן? ובאיזה בסיס תהיי? או שאת עוד לא יודעת? ומה עשית בסופשבוע?

חח כן הא! ../images/Emo3.gif

אני לא עושה טירונות, הקורס בגלילות והסדיר בת"א לפני הגיוס ההורים שלי לקחו אותי ואת אחותי, את החבר שלי ואת חבר של אחותי (
) לסופ"ש במצפה רמון אז טיילנו ונחנו ואכלנו
חח היה ממש ממש כיף, ועוד שעה ככה החבר אמור לבוא, ואני ממש ממש מקווה שיתנו לו לבוא מחר מאוחר יותר כדי שהוא יוכל לבוא לגיוס שלי (הוא כבר שאל את המפקד שלו והוא אמר לו לחזור אליו במוצ"ש) אז את לא סוגרת שבת הבאה נכון?? ואיך שמה? איך היחס, הבנות?

Please Dont Cry

New member
בהצלחה DDD:

מה זה, כל הפורום מתגייס ;[ זה כבר יהיה חברות חיילות של חיילים P: תשתדלי להנות ולא לסבול יותר מדי, ושיהיה לך שירות מגניב ותזכרי שהשנתיים האלה עוברות מהר:) אצלי לפחות זה עבר בינתיים ממש מהר! ~ הסופ"ש היה איום ונורא, אני מרגישה כמו חתול דרוס. לפחות אני בגימלים! וסופ"ש הבא החבר חוזררר ולא בא לי לאכול כי אין לי תיאבון.. אוף ):

תודה!!

אני ממש ממש מקווה שאני אהנה ואהיה מעניין ושיעבור מהר:| הכי חשוב חח! למה מה יש לך?
לפחות קיבלת גימלים!!

Please Dont Cry

New member
אני מתה :(

יש לי חום ושיעולים וכל מיני עניינים כאלה... והגימלים באמת דיי משמחים D: למרות שאני מוציאה בערך כל שבועיים אז אני כבר לא מתרגשת מזה יותר מדי חחחח רק ככה עוברים שנה בצבא בלי לסבול מאי שפיות! אני מקווה שלא תלמדי ממני ותהיי חיילת פחות חולה P: נו, צבא זה כיף! בערך

תרגישי טוב 3>

חחח וואי גם אני רוצה מלא מלא גימלים!! D: סתם חח נראה כבר, תלוי איך השירות יהיה
תכלס יהיה לי די קל להוציא גימלים כי אני מוציאה דרך רופא אזרחי

GrowingMadness

New member
../images/Emo39.gif

לא קורה כלום. כולם בצבא והיה סופשבוע פיכסה.
הייתי סתם עם חברה בביתקפה אתמול, סתם שתינו מוקה וסיפרתי חוויות על הצבא והלכתי. ובא לי סושי!! ממש אבל! יומיים אוכל של צבא כלכך הספיקו לי
אבל לא נורא, שבוע הבא היפה שלי יוצא ובא לקחת אותי מהרכבת ואז נאכל סושי ביחד ונבלה ביחד את כ-ו-ל ה48 שעות המסכנות [וגם זה בקושי] שאני בבית. הוריי! איף. בא לי שתיגמר תקופת הטירוקורס.

יאאאאאא i'm so happyyyyyyyyyy

אישרו לו לבוא לבסיס יותר מאוחר = הוא בא איתי מחר ללשכת גיוס!!!!!!!!!
יואו איזה כיף

Unaffected

New member
סופ"ש בנהריה עם המשפחה..

היה פסדר כזה.. החבר סגר.. שבוע הבא נבלה את הסופש האחרון שלי באזרחות ביחד ..

heilig

New member
בהצלחה בצה''ל ../images/Emo6.gif

איפה בנהריה הייתם? (אני צפונית XD)

heilig

New member
חחחחחחחחח נראה לי שאני יודעת איפה זה... ../images/Emo13.gif

למעלה