../images/Emo32.gifעדכונים ופעילויות חדשות של פאנורמה
קבוצת קריאה, קבוצה בי ופאן לנשים וטרנסים/ות וישיבת פאנורמה היי חברות/ים, החלטתי לעשות את הכל במכה אחת ולחסוך לכולנו בספאם, ועל כן: קבוצת קריאה שנת הלימודים מתחילה אוטוטו, מה שאומר שנוכל להשתמש באוניברסיטה על מנת להקים את קבוצת הקריאה שדיברנו עליה
בקבוצת הקריאה נפגש פעם בחודש (פעם בתל אביב ופעם בירושלים), ונקיים דיון על טקסטים אקדמים (ואחרים) שקשורים לביסקסואליות ופאנסקסואליות. המטרה היא ללמוד ולחקור את השיח, הדעות והכתיבה האקדמית בקהילה הבי/פאנסקסואלית ולחנך קצת את עצמנו (ואולי גם אחרות/ים)
הסיבה שאני רוצה להקים את הקבוצה הזאת היא שעד לא מזמן, אני ידעתי הרבה-הרבה יותר על תיאוריה הומו, לסבית וטרנסית מאשר על תיאוריה ביסקסואלית. משום מה כל הנושאים האחרים - חוץ מביסקסואליות - נראו לי הרבה יותר מגניבים ומעניינים לקריאה (עכשיו אני קוראת לזה דיכוי מופנם - כאילו ביסקסואליות היא לא קווירית מספיק או מגניבה מספיק). רק לאחרונה התחלתי לקרוא ולחקור יותר על מנת לתקן את הענין הזה. אני יודעת הרבה יותר ויש לי דיעות יותר מגובשות. ואני רוצה להעביר את זה הלאה
התכנון הוא שההנחיה תהיה ברוטציה, כלומר - כל פעם מישהי/ו אחר/ת תבחר טקסט (ותדאג להעביר אותו לכולן/ם כדי שיוכלו לקרוא לפני הפגישה) ותנחה את הפגישה על הטקסט שהיא בחרה. רוצות/ים להשתתף? שילחו לי מייל עם "קבוצת קריאה" בכותרת ואני אקים רשימת תפוצה, שבה נוכל לדסקס קצת על מה אנחנו רוצות/ים, מי רוצה להגיע, מי רוצה להנחות, אילו ימים נוחים לנו וכולי. ונתחיל להזיז עניינים
קבוצה בי ופאנסקסואלית לנשים וטרנסים/ות כבר זמן רב מאוד שיש דיבור על פתיחה של קבוצה כזאת, ועל כן חשבתי שכדאי כבר לפתוח אותה. הקבוצה תהיה קבוצה חברתית, שבה נוכל לדבר, לשתף, לקבל תמיכה וחיזוקים, או סתם לשבת ביחד ולקשקש
לקבוצה לא תהיה הגבלת גיל, והיא תהיה פתוחה לכל מי שתרצה להיות בה (מכל נטיה מינית ו/או מגדרית), כל עוד היא לא גבר-זכר-סיסג'נדר (סיסג'נדר=שאינו טרנסג'נדר, ג'נדרקוויר או אינטרסקס). ההנחיה תהיה ברוטציה (בתקווה), והמפגשים יהיו בבתים של אנשות. ימים, תדירות וכולי - נקבע ברשימת התפוצה לאקים לצורך הענין. רוצות/ים להשתתף? שילחו לי מייל עם "קבוצה בי ופאן" בכותרת ואני אקים רשימת תפוצה, שבה נוכל לדסקס קצת על מה אנחנו רוצות/ים, מי רוצה להגיע, מי רוצה להנחות, אילו ימים נוחים לנו וכולי. ונתחיל להזיז עניינים
ישיבת פאנורמה ישיבת פעילות/ים, שבה נדון על האג'נדה שלנו, מה אנחנו רוצות מפאנורמה, ואילו פעילויות נתחיל לעשות. נושאים לדיון: * שבוע המודעות לבי ופאנסקסואליות (תוך התייחסות לעובדה שכנראה זה לא יקרה הפעם - החלטתי שזה יותר מדי לקחת על עצמי לבד) * ארגון מסי-בי * יחסנו לפוליטיקה מדינית * follow up לפעילויות שהוחלט עליהן * פעילויות חדשות * מה לעשות עם הכסף שעוד לא קיבלנו מההולנדים רוצות/ים להשתתף? מלאו את הדודל ושילחו לי מייל עדכון (עם "ישיבת פאנורמה" בכותרת), שבו גם תכתבו לי באיזו עיר אתן/ם מעדיפות/ים להפגש. אני נותנת חודש מראש לקבוע תאריך ומיקום על מנת שכמה שיותר א/נשים יוכלו להגיע. הכתובת למשלוח כל המיילים היא bi.panorama(at)gmail.com שבוע טוב וסמסטר נסבל, שירי
קבוצת קריאה, קבוצה בי ופאן לנשים וטרנסים/ות וישיבת פאנורמה היי חברות/ים, החלטתי לעשות את הכל במכה אחת ולחסוך לכולנו בספאם, ועל כן: קבוצת קריאה שנת הלימודים מתחילה אוטוטו, מה שאומר שנוכל להשתמש באוניברסיטה על מנת להקים את קבוצת הקריאה שדיברנו עליה