עצה

היי, אני מתגייסת בנובמבר ואני ממש לא רוצה. לא בגלל שאני לא ציונית או משהו אלא בגלל..בגלל..טוב, אני סובלת ממשקל גבוה.כל התיכון עשיתי דיאטות שלא עזרו או עזרו לקצת זמן וגם עכשיו בזמן הזה בין סיום הלימודים וכל הבגרויות (שבלמידה אליהן טחנתי כאילו אין מחר) לצבא, אני לא מצליחה להוריד במשקל. לא יודעת איך אני אעבור את הטירונות, את הריצות, המקלחות המשותפות. פשוט לא בא לי על ל זה. אני לא במשקל יתר כזה שלא יגייסו אותי אבל אני מפחדת שלא יהיו לי מדים מתאימים (או שיאלצו לתת לי של בנים). אוף, באמת קיוויתי שבחצי שנה הזו מאז שסיימתי אני אצליח להרזות אבל שום דבר לא עוזר ואני שוקלת לעשות שאיבת שומן לפני הגיוס.אבל גם זה אני מפחדת שאי אפשר לעשות לפני שמתגייסים..לא יודעת..מה אני אעשה???

מיטל 158

New member
עגילים

יש לי עגיר בטבור,האם אני צריכה להוריד אותו בגיוס? תודה :]

אווה18

New member
צריכה עזרה מאנשים שמבינים.

1. אני מתכוונת להיות מדריכת צניחה בצבא ורציתי לדעת אם אני יכולה בעזרת התעודה שאני מקבלת בסוף קורס מדריכי הצניחה לעבוד גם באזרחי אחרי הצבא. 2. ורציתי לדעת כמה צניחות בערך עושים במשך כל השירות. תודה מראש.

Kobib161

New member
תנאי קבלה .. 8200

מישהו יודע מהם תנאי הקבלה של 8200 ? אני אוסף מידע על כל יחידות המיחשוב אז .. תודה לעוזרים.

aditsaba

New member
עזרה- מחפש קורסים מעניינים כדי להיות מש"ק

הי התגייסתי לפני כמה חודשים וכדי לא להלאות אף אחד אספר רק את השורה התחתונה: הצבא נותן לי הזדמנות לבחור איזשהו קורס והוא ייתן לי לצאת לקורס הזה זה בערך היה החלום שלי כי זה יוציא אותי מאיפה שאני עכשיו- אבל אין לי מושג איזה קורס לבקש כי אני ממש אבל ממש לא מכיר: עזרתכם הדחופה תתקבל בברכה- כל קורס ששמתעם עליו ואתם יודעים שלאחריו השירות נהיה הרבה יותר נסבל אני אשמח לשמוע תודה מראש

יום עיון לקראת גיוס

קיבלתי היום הזמנה ל"יום עיון לקראת גיוסך לבצפא הגנה בישראל" כתוב בהזמנה-"מחלקת נפגעים באגף כוח האדם בצה"ל מבקשת להזמינך ליום עיון לקרת גיוסך לצה"ל."זה בבקו"ם בתל השומר. אני בכיתה י"א כרגע,ועדיין לא קיבלתי אפילו צו(נולדתי באייר),מה עכשיו היום עיון הזה?ולא נירא לי שאנשים מהשכבה שלי קיבלו את ההזמנ הזאת.זה לאנשים ספציפים או משו? תודה.:)

היי

אני מתגייסת ב16.11 מה שאומר שנותר לי עוד חודש וחצי ולמרות שזה לא כזה הרבה זמן זה מרגיש לי כמו נצח!!! רציתי לדעת אם גם לכם יש ת'הרגשה של DOWN מטורף אחרי תקופה עמוסה ולחוצה בתיכון -פתאום אין כלום! בנוסף אז כמעט כל החברות שלי או התגייסו או בשנת שירות ונותרתי כמעט לבדי :/ ואפאחד לא רוצה לקבל אותי לעבודה לחודש וחצי (כי עד עכשיו למדתי לפסיכומטרי ובכלל הייתי אמורה להתגייס ב18.10) יש למישו כמה עצות,רעיונות בשבילי איך להעביר את החודש וחצי האחרון שלי באזרחות על הצד הטוב ביותר?

guy10012

New member
סעיף עיינים

שלום עוד מעט יש לי צו ראשון וכחלק מהבדיקות שלפני הלכתי לרופא עיניים ...הייתי בטוח שאין לי משקפיים בגלל שאני רואה טוב אבל מסתבר שיש לי הוא קבע כי המספר שלי הוא 0.75 בשני העיניים מספר קטן אבל בעיין ימין יש לי חצי צילינדר אני חושב ...אני מורעל סיירות והבנתי שצילינדר מבטל יום סיירות עכשיו השאלה שלי היא האם להגיש את התוצאות שקיבלתי אצל הרופא הוא לנסות לעבור את הבדיקות בצו ראשון הבנתי שהם לא קשות בכלל תודה לעונים

batelmu

New member
קצונה ייעודית..

יש מיועדים לקצונה יעודית בחיל השלישות שמתגייסים ב18.11.09? אם מישהו מכיר/שמע/יודע קצת על המסלול אני אשמח

sea8

New member
בקשת עזרה -למחקר

שלום, שמי סיגל ואני סטודנטית. אני צריכה בני נוער למילוי שאלון קצר באינטרנט. השאלון אורך כ-5 דקות והוא אנונימי לחלוטין. מכיוון שאני לא מכירה הרבה בני נוער אני נעזרת במדיה הזו. אם תרצה לעזור לי אשמח אם תכתוב לי ל- [email protected] תודה רבה מראש סיגל

oribe

New member
שאלון בנושא פייסבוק

היי, אני סטודנט שנה שלישית לתקשורת ואני עושה עבודת מחקר על הרגלי שימוש בפייסבוק, אשמח אם תוכלו לעזור לי למלא שאלון לצורך המחקר. יש לציין שהשאלון הוא אנונימי לחלוטין ומשמש למטרות מחקר בלבד. * אני מצרף את קובץ השאלון, בתוכו ישנן הוראות מפורטות כיצד למלא אותו. תודה רבה, אורי

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אילו הקלות קיבלו התלמידים מיישובי עוטף

עזה במבחני הבגרות בשנה שעברה בעקבות "מבצע עופרת יצוקה"

oO Barbie Oo

New member
מאמי דבר ראשון תירגעי ודחוף

לא יודעת מה בדיוק הבעיה הספציפית שלך, אבל יש הרבה אנשים שמנים בצבא ותאמיני לי שימצאו לך מדים. תעשי טובה לעצמך ותפני לדיאטנית, אולי היא תתן לך כדורים שיפטרו לך את המצב. אגב, אני מניחה שבגלל העודף משקל שאת מתארת הפרופיל שלך לא גבוה במיוחד ואז יש סיכוי לא קטן שתגיעי לתפקיד שתעשי בו יומיות ואז גם סוגיית המקלחת נפטרת לך. אניוואי, לכל דבר יש פתרון, את רק צריכה להירגע דחוף ולחשוב בהיגיון. הרבה בהצלחה מתוקה

oO Barbie Oo

New member
זה תלוי..

בקיץ הרבה יותר חם באופן טבעי וזה קצת משביז, אבל אם יורד גשם זה לא להיט. כמובן שבמזגי אוויר קיצוניים הפעילות לא מתקיימת כסידרה.

oO Barbie Oo

New member
בקטנה...

1) 90% שתצטרכי איזושהי הסבה או השלמה כדי להיות מד"צית באזרחות. 2) כדי לקבל את ההכשרה של מד"צית תצטרכי לעשות הרבה הרבה צניחות, ואח"כ כמדריכה תצטרכי לצנוח עם החיילים שתדריכי. תצפי למאות צניחות.

oO Barbie Oo

New member
וואווווווווווווווווווו

8200 זאת יחידה כלללללכךךךך רחבה שיש בה כלללללכךךךךך הרבה פלגים נקרא לזה, שזה כללללכךךךך הרבה יותר רחב ממה שאתה חושב וממה שהצלחתי אולי קצת להמחיש לך. באופן טבעי- התנאי קבלה לכל פלג (ככה קראנו לזה?) משתנים, כך שבגדולגדול, המתגייסים ליחידה הנ"ל (לא חשוב לאיזה תפקיד) הם אנשים ברמה גבוהה ביותר מבחינת הנתונים שלהם וזה אומר- קב"א של 52 ומעלה לכל תפקיד אאל"ט ודפ"ר גבוה. למסלולים שונים ביחידה יש דרישות שונות וקפדניות יותר, אבל למיטב ידיעתי לא ישוייך ליחידה אף חייל שהקב"א שלו נמוכה מ52.

oO Barbie Oo

New member
יש דברים שנשלחים למלש"בים לפני הצו הראשון

התנדבת אולי במד"א? עשיתי קורס רפואה כלשהו?

למעלה