yoory

New member
מכתב השמיניסטים 2009-2010

אנו, בנות ובני נוער יהודים וערבים מכל רחבי הארץ החתומים מטה, מצהירים ומצהירות שנפעל כנגד מדיניות הדיכוי של ממשלת ישראל בשטחים הכבושים ובשטחי מדינת ישראל ועל כן נסרב לקחת בפעולות אלו, המתבצעות בשמינו על-ידי צבא ההגנה לישראל. חתמו על העצומה (פה מופיע המכתב המלא) http://www.atzuma.co.il/shministim/ אם אתם/ן רוצים/ות להצטרף לרשימת התפוצה שלנו: https://lists.riseup.net/www/arc/shministimletter09-10 לפרטים נוספים: [email protected] ויש גם קבוצה בפייסבוק! http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=63...

oO Barbie Oo

New member
תחזירו את התעודת זהות הכחולה שלכם, בוגדים!

ו-ווא על מי שיגיד לי חופש הביטוי, חופש המצפון חופש האמוק. זאת בגידה.

חופש הביטוי מאפשר לך ולו להגיד את מה שבא לכם

כמו שאמר וולטיר, אינני מסכים למלה אחת שאתה אומר, אך אגן עד-מוות על זכותך להביע את דעתך.

oO Barbie Oo

New member
לא בטוחה לגמרי

אבל בישובים שספגו, לא מעוטף עזה היה תוספת זמן, היה 10% תוספת לציון, הורדת חומר. בעוטף אני חושבת שהייתה להם אותו דבר כמו שציינתי למעלה, והיו להם פחות שאלות לענות עליהם.

noyy

New member
אתה הולך להיות מש"ק שלישות

במשך כחצי שנה, אח"כ לצאת לקורס קצינים ולחזור כעבור חצי שנה כקצין שלישות. עבודה משרדית, מחתימים אותך מראש על קבע של שנה.

oO Barbie Oo

New member
בהחלט בהחלט בהחלט יכול להיות!

עכשיו כשקראתי את ההודעה הראשית שלך שוב, זה בהחלט בהחלט בהחלטטטטטטט הגיוני. סביר להניח שלפני הצו הראשון רוצים להרכיב פרופיל (לא רפואי) אישי שלך, כמו שעושים למלש"בים ששכלו את אחד מהוריהם במלחמות וכאלה. הכי קל להתקשר לאכ"א, הם יענו לך על כל השאלות, אבל בכל מקרה תלכי. רוב הסיכויים זה שזה סתם יעזור לך "לקבל" הקלות ת"ש.

oO Barbie Oo

New member
בתאכלס.. הבדיקות בצו ראשון הן פאדיחה

למרות שגם אני עשיתי אצל אופטומטריסט לפני הצו ראשון, הבדיקות בצו ראשון הן ממש לא מעמיקות ברוב לשכות הגיוס. לא כדאי לך להסתיר מידע, אבל בגלל שאם זה משהו שהוא חמור הוא יתגלה גם ככה- ביני לבינך.. שווה לך לנסות.

נירא לי שכן..תמיד טוב לקבל עוד מידע..

אבל אני צריכה להתקשר לאכ"א לשאול אותם אם יש אפשרות ללכת פעם אחרת ליום הזה...כי באותו יום יש לי הופעה בצהריים מבצפר..

oO Barbie Oo

New member
רוב החיילים שרוצים לצאת מהתפקיד בו הם משרתים

בוחרים בקורס חובשים בבה"ד 10, אבל זה לא מתאים לאנשים שמפחדים ממחטים וכאלה. זה הרבה גועל נפש ברמת העיקרון. זה קורס שהת"ש בו לפרצאווף בגדול, אבל יש בו הרבה חומר- מעשי ועיוני. אם אתה קרבי קיים סיכוי סביר הבחלט שתחזור ליחידה כחובש קרבי, שזה חי"רניק לכל דבר פשוט גם חובש. חוצמזה.. אופציה נפוצה נוספת היא קורס מ"כים. כדי לצאת לקורס מ"כים צריך להתבלט ולקבל המלצה, אני מניחה שאם נתנו לך אופציה לבחור אז אתה יכול לסמן על השניים האלה
. זה קידום שחבל ואאל"ט, אחרי קורס מ"כים מקבלים דרגת סמל. (כמובן שצריך פז"ם מסויים) יש הרבה קורסים שהם ברובם טכניים- תכנות לסוגיו, מכונאות רכב, אבל זה תלוי אך ורק בנתונים שלך ובתחומי עניין שלך, אז אני מרשה לעצמי לא לפרט לך ושתעשה את התחקיר בעצמך אם הכיוון שלך הוא רק הסבה מקצועית ולא גם קידום
ועכשיו בתאכלס! אם יש לך אופציה לבחור ואתה אוהב את הצבא... תשקול בה"ד 1

אווה18

New member
..

וואו תודה..אני ממש מרוצה מהתשובות בעיקר מ"תצפי למאות צניחות"

KeReN 0R

New member
נראה לי שכן.

כעיקרון אוסרים על פירסינג בצבא ועגיל בטבור יכול להפריע לך בטירונות (עם המדים והנשק וכל זה)

Snow fairy

New member
אל תורידי.

אם הוא לא חדש והוא מוחלם והכל טוב אין סיבה כי אף אחד מהמפקדים שלך או מ"צ לא יראה את זה ולהמון יש עגיל בפופיק בצבא, זה לא מפריע [אלא אם את הולכת להיות קרבית או משהו אז לא יודעת, אבל גם אז נראה לי זה בסדר].

NoFaRi1

New member
לי יש עגיל בטבור והוא לא הפריע לי בשום רגע,

וגם לעוד חצי מהטירונות שלי בערך היה

למעלה