F5

1. מה אתם עושים כשמשעמם לכם? אוכלת בעיקר 2. מדליקים נרות בחנוכה? כה 3. מה אתם שומעים עכשו? את המזגן 4. עוד כמה ימים יש לכם יומולדת (כן, תפתחו לוח שנה ותספרו!)? 291 יום 5. מה הדבר הסגול הקרוב לכם? יש סגול על המחברת תוים 6. מה הדבר הטורקיז הקרוב אליכם? כנ"ל 7. מה הייתם עושים עם 100,000 אלף ש"ח? שופינג רצחני 8. אם הייתה לכם אפשרות לקנות מכונית חדשה אז איזה צבע היא היתה? שחוררר 9. למה? כי שחור זה מרזה 10. בא לכם כבר לחזור לבצפר? לא 11. איזה בורקס אתם מעדיפים- עם תפו"א או גבינה? גבינה 12. מה אתם אוכלים בבוקר? לחם עם גבינה או משו 13. אתם לטייל בארץ? אני לטייל בארץ? לא אוהבת לטייל 14. ובחו"ל? כנל 15. ישנתם פעם באוהל? כמה פעמים? כן..משהו כמו 10 פעמים 16. מתי היתה הפעם אחרונה שלכם: - הייתם במלון- לפני שנים רבות - הייתם בצימר- לפני שנים רבות - הייתם בבריכה- שנה שעברה - התנשקתם- אתמול - התעצבנתם על מישהו- היום - התעצבנו עליכם- אתמול - הרבצתם למישהו - מממ - היתה לכם הפסקת חשמל- מממ - אכלתם אבטיח- שבוע שעבר - בישלתם לעצמכם משהו- שלשום בטח 17. איך חגגתם\אתם מתכוונים לחגוג את יומולדת 17 שלכם? מאיפה לי יש עוד זמן 18. יש לכם כבר תעודת זהות? כה 19. ודרכון יש לכם? צריך לחדש 20. נכון שמשעמם? רצח 21. מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום? להתחיל ללמוד למת' 22. מה המזל שלכם? שור 23. יש לכם עבודה? יהיה בעז"ה 24. מצאתם פעם מטבע ברחוב? כה 25. ושטר? ישמצב 26. אתם רואים חדשות? לא רואה טלויזיה 27. באיזו תדירות? 28. למה? 29. מה בא לכם ללמוד באוניברסיטה? מחשבים 30. ואיזה תפקיד בא לכם לעשות בצבא? אממ 31. אתם שמים לק? כה 32. וברגלייים? כה 33. למה? כדי שיהיה לך מה לשאול 34. המחשב שמולכם הוא מחשב נייד? לא 35. למה הצטרפתם לתפוז? חחח אוי..אוקיי. היה אירוח של נועה פורט [גילי ממיכאלה] ורשמו כזה בסוף הפרק שהיא מתארחת בתפוז, אז נרשמתי כי רציתי לראות XDD ומאז אני תקועה פה..אממ 5 שנים בערך 36. באילו אתרים עוד אתם גולשים? פייס נחשב? 37. מה החיה האהובה עליכם? אממ 38. ומה הצלחת האהובה עליכם (תנו פירוט שלה)? צלחת? :| 39. יש לכם אלרגיות? אם כן למה? אין..נראלי 40. יש לכם קעקועים? לא 41. ופירסינגים? נזם 42. למה? ככה 43. טוב זהו נגמרו השאלות. אהבתם? אממ סביר

בוף?../images/Emo60.gif

1. מה אתם עושים כשמשעמם לכם? מחשב שינה אוכל וכו' 2. מדליקים נרות בחנוכה? כשיש כוח / כשאני בבית :p 3. מה אתם שומעים עכשו? רעש של המחשב. 4. עוד כמה ימים יש לכם יומולדת (כן, תפתחו לוח שנה ותספרו!)? *סופרת* 24 ימים. 5. מה הדבר הסגול הקרוב לכם? השרשרת שלי D: 6. מה הדבר הטורקיז הקרוב אליכם? חרוז פיצקי. 7. מה הייתם עושים עם 100,000 אלף ש"ח? חלק חוסכת, חלק תורמת לצדקה ועם איזה 10,000 יוצאת למסע שופינג. 8. אם הייתה לכם אפשרות לקנות מכונית חדשה אז איזה צבע היא היתה? הממ אדום או ירוק או סתם כסופה. 9. למה? ככה? 10. בא לכם כבר לחזור לבצפר? לא ממש. 11. איזה בורקס אתם מעדיפים- עם תפו"א או גבינה? גבינה גבינה גבינה! 12. מה אתם אוכלים בבוקר? לא אוכלים, במקרה הטוב סתם איזו עוגה מעפנה. 13. אתם לטייל בארץ? Not really 14. ובחו"ל? לפעמים, כן 15. ישנתם פעם באוהל? כמה פעמים? המממ פעם אחת ממה שזכור לי, בשנה שעברה. ביחד עם עוד 100 ומשהו אנשים. 16. מתי היתה הפעם אחרונה שלכם: - הייתם במלון- המממ אוגוסט 2008 - הייתם בצימר- לא חושבת שאי פעם הייתי. - הייתם בבריכה- ממש לא זוכרת. - התנשקתם- לפני... שלושה שבועות ככה. - התעצבנתם על מישהו- היום. - התעצבנו עליכם- היום XD - הרבצתם למישהו - גם היום. - היתה לכם הפסקת חשמל- לא זוכרת - אכלתם אבטיח- היום. - בישלתם לעצמכם משהו- לפני כמה ימים. 17. איך חגגתם\אתם מתכוונים לחגוג את יומולדת 17 שלכם? מאיפה אני יודעת, זה בעוד יותר משנה. 18. יש לכם כבר תעודת זהות? לא >< חודש הבא. 19. ודרכון יש לכם? כן. 20. נכון שמשעמם? בערך 21. מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום? לישון? ואז הצגה. 22. מה המזל שלכם? אריה באופק טלה בירח דגים. 23. יש לכם עבודה? נופ 24. מצאתם פעם מטבע ברחוב? לא חושבת. 25. ושטר? כנ"ל 26. אתם רואים חדשות? מדי פעם 27. באיזו תדירות? ^ 28. למה? כי יוצא 29. מה בא לכם ללמוד באוניברסיטה? מוזיקה / תיאטרון / קולנוע 30. ואיזה תפקיד בא לכם לעשות בצבא? להקה צבאית 31. אתם שמים לק? לעיתים 32. וברגלייים? כנ"ל, אבל יותר רחוקות 33. למה? ככה? 34. המחשב שמולכם הוא מחשב נייד? לא 35. למה הצטרפתם לתפוז? פורום סימס... 36. באילו אתרים עוד אתם גולשים? פייסבוק בעיקר, גוגל? האתר של הביצפר? 37. מה החיה האהובה עליכם? כלבים, חתולים, פינגווינים, כלבי ים, קואלות. יש מלא. 38. ומה הצלחת האבהבה עליכם (תנו פירוט שלה)? חחח צלחת מרובעת חמודה כזאת עם ציורים שהייתה לי כשהייתי קטנה. 39. יש לכם אלרגיות? אם כן למה? כן, לא ממש ברור אבל משהו שקשור לאביב. 40. יש לכם קעקועים? לא. 41. ופירסינגים? לא. 42. למה? כי לא. 43. טוב זהו נגמרו השאלות. אהבתם? היה נחמד.

עוד 4 ימים למבצע של ../images/Emo43.gif ורולדין!

מחפשים משהו שיקרר לכם את הקיץ? ל"תפוז אנשים" ורשת "רולדין" יש אחלה פתרון עבורכם. רק עוד ארבעה ימים נותרו למבצע, במסגרתו גולשי האתר יוכלו ליהנות מכוס אייס קפה בראוניז חינמית ברשת רולדין מדי יום! אז מה צריך לעשות כדי ללגום מהקר והטעים הזה? היכנסו לכאן והורידו קופון שיגיע לטלפון הסלולארי בהודעת sms, אותה יש להציג באחד מסניפי רולדין. אחרי שעשיתם את כל זה והמתוק-מתוק בידיכם, חייכו אל העולם, הפעם זה בחיני חינם. חשוב לנו להדגיש כי הרשת כשרה ויש לה פריסה נאה ברחבי הארץ. כדי שכל גולשי "תפוז" יהנו גם הם מהמשקה הקר אנחנו מבקשים בכל לשון של בקשה – רוצו לספר לחבר'ה! נשמח אם תזמינו את החברים שלכם להיכנס לאתר וליהנות גם. אנחנו מרימים כוס אייס קפה בראוניז לחיי המבצעים שבדרך. מאחלים לכולכם קיץ נעים ומפנק, צוות הקהילות של תפוז אנשים

למעלה