תפוז נותנת לכם אייס בראוניז מתנה

גולשים יקרים, יש לנו הפתעה עבורכם! מחפשים משהו שיקרר לכם את הקיץ? ל"תפוז אנשים" ורשת "רולדין" יש אחלה פתרון עבורכם. בשבועיים הקרובים גולשי האתר יוכלו ליהנות מכוס אייס קפה בראוניז חינמית ברשת רולדין מדי יום! אז מה צריך לעשות כדי ללגום מהקר והטעים הזה? היכנסו לכאן והורידו קופון שיגיע לטלפון הסלולארי בהודעת sms, אותה יש להציג באחד מסניפי רולדין. אחרי שעשיתם את כל זה והמתוק-מתוק בידיכם, חייכו אל העולם, הפעם זה בחיני חינם. חשוב לנו להדגיש כי הרשת כשרה ויש לה פריסה נאה ברחבי הארץ. כדי שכל גולשי "תפוז" יהנו גם הם מהמשקה הקר אנחנו מבקשים בכל לשון של בקשה – רוצו לספר לחבר'ה! נשמח אם תזמינו את החברים שלכם להיכנס לאתר וליהנות גם. אנחנו מרימים כוס אייס קפה בראוניז לחיי המבצעים שבדרך. מאחלים לכולכם קיץ נעים ומפנק, צוות הקהילות של תפוז אנשים

עושים סיאנס עם הביטלס ב../images/Emo43.gif אנשים

הערב ב-19:00 יתארח הסופר והעיתונאי עידו הרטוגזון בפורום אנדרגראונד ופסיכדליה ויענה לשאלות הגולשים בנושא טכנולוגיה, מיסטיקה, מדיה, פסיכדליה וביקורת תרבות: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1210&MessageId=131283408
תמיד רציתם לשאול את ג'ון מה הוא מצא ביוקו? יש לכם שאלה שרציתם לשאול את ג'ורג' ולא היה לכם צ'אנס? זוהי ההזדמנות שלכם! לרגל יום הולדתו של רינגו סטאר, פורום תקשור עם מלאכים יערוך בשעה 21:00 תקשור מיוחד עם חברי הביטלס, המתים והחיים. בואו לשרשר את שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1779&MessageId=131326608
ענו על החידון בפורום תרבות ומוזיקה ברזילאית ואולי תוכלו לזכות באוסף בוסה נובה חדש מדהים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=636&MessageId=131155886
רוצים כרטיס זוגי לסרט הישראלי החדש והמדובר "סיפור גדול"? ספרו לנו על הפעם בה החלטתם לצאת נגד מוסכמות חברתית כנגד כל הסיכויים בפורום סרטים וקולנוע. 30 גולשים ייזכו בכרטיס זוגי פתוח להקרנת הסרט בסינמה סיטי! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=65&MessageId=131356080
תחרות הטיפים של פמפרס מגיעה לשלב ההצבעה! בואו להצביע לטיפ שאהבתם ביותר לחסכון במוצרי תינוקות בפורום הורים לתינוקות: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumMaavaron.aspx?ForumId=747&MessageId=131048961
אז איזה מתכון הכי עשה לכם תיאבון? בואו להצביע בפורום מתכונים למתכון העדות שאהבתם ביותר והשפיעו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=75&MessageId=131357204

hadarinke

New member
פורום תקשור עם מלאכים יערוך בשעה 21:00 תקשור

מיוחד עם חברי הביטלס

hadarinke

New member
זה פשוט מגוחך XD

פעם עבדתי על חברים שלי בכיתה ז', הבאתי לוח סיאנס ועשיתי כאילו אני מדברת עם אלביס , והוצאתי לפני זה מידע עליו ואז עשיתי כאילו הוא אומר לי את זה, הם שקשקו מפחד

hadarinke

New member
../images/Emo43.gifאנשים מודיע: קריאה באבוקדו.

ביום שלישי יתארח בפורום מכרסמים קורא באבקודו, מר חרטא-בונא, ויענה על שאלות בנושא זוגיות ,כלכלה ויחסים בין אוגריכם ושרקניכם. משעמם לי D:

mukitflootz

New member
../images/Emo32.gifתקשיבו לזה!../images/Emo110.gif

אני ירושלמית, כפי שבטח לא זכור לכם. אני גם שמאלנית וחילונית, כן, יש גם כאלה בי-ם, אבל זה לא קשור. איתי בשכבה לומדת ילדה ערבייה ממש מתוקה, ובזמן האחרון התחלתי לשמוע כלפיה כל כך הרבה הערות גזעניות (כן, גם בחופש...) שאני כבר לא יודעת איך להתמודד איתן. למשל, התחילו לדבר על פוליטיקה, ואחד החברים שלי העיר משהו על "הערבים האלה". שאלתי אותו אם הוא באמת חושב שכל הערבים הם "כאלה". הוא ענה שבכלליות בתור עם, כן. "גם **** כזאת?" ולהפתעתי הוא ענה לי "היא ערבייה, לא?"
! באמת מתייחסים אליה כאל אדם רע בגלל הדעות שלהם! לא האמנתי. אני כבר לא יודעת מה לומר לאנשים שאומרים דברים כאלה... היא איבדה את הביטחון העצמי שלה גם ככה כמעט לחלוטין מאז מלחמת לבנון השנייה עם כל ההערות הגזעניות שרצו אז. עכשיו זה חוזר. ההיסטוריה חוזרת על עצמה- גזע אחד מחפש גזע אחר להאשים בצרות שלו

hadarinke

New member
אם זה מה שהם חושבים לגביה

כנראה שהם אינפנטילים ואני מקווה בשבילהם שהם יתבגרו

mukitflootz

New member
זה נוראי בעיני../images/Emo110.gif

היא סובלת השפלות כל הזמן. איך את היית חיה עם זה?

זה באמת מפתיע אותך עדיין?

אני שומעת את זה כל יומיים, בערך, זה הפסיק להפתיע אותי. אני בעיקר אוהבת את אלו שלא מבינים כלום, אבל באמת כלום, ונכנסים איתי לויכוחים פוליטיים. וולקאם טו ישראל שנת 2009.

עצומה נגד משרד החינוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנו מפרסמים עצומה על כך שלא פירמו את ציוני מועד א במטמטיקה .!!!!!!!!!!!!!!!!!! תפיצו אותה בהמוניכיםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! אנא חתמוווווו זה למען פרסום הציונים לפני מועד ב....ככה שנוכל לדעת אם לגשת או לא.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.atzuma.co.il/petition/yogevpr0/1/1000/ כנסוווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווו!!!!!!!!!!!!!

hadarinke

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo176.gifשאלון רענון לפורום!../images/Emo180.gif../images/Emo179.gif

1. מה אתם עושים כשמשעמם לכם? 2. מדליקים נרות בחנוכה? 3. מה אתם שומעים עכשו? 4. עוד כמה ימים יש לכם יומולדת (כן, תפתחו לוח שנה ותספרו!)? 5. מה הדבר הסגול הקרוב לכם? 6. מה הדבר הטורקיז הקרוב אליכם? 7. מה הייתם עושים עם 100,000 אלף ש"ח? 8. אם הייתה לכם אפשרות לקנות מכונית חדשה אז איזה צבע היא היתה? 9. למה? 10. בא לכם כבר לחזור לבצפר? 11. איזה בורקס אתם מעדיפים- עם תפו"א או גבינה? 12. מה אתם אוכלים בבוקר? 13. אתם לטייל בארץ? 14. ובחו"ל? 15. ישנתם פעם באוהל? כמה פעמים? 16. מתי היתה הפעם אחרונה שלכם: - הייתם במלון- - הייתם בצימר- - הייתם בבריכה- - התנשקתם- - התעצבנתם על מישהו- - התעצבנו עליכם- - הרבצתם למישהו - - היתה לכם הפסקת חשמל- - אכלתם אבטיח- - בישלתם לעצמכם משהו- 17. איך חגגתם\אתם מתכוונים לחגוג את יומולדת 17 שלכם? 18. יש לכם כבר תעודת זהות? 19. ודרכון יש לכם? 20. נכון שמשעמם? 21. מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום? 22. מה המזל שלכם? 23. יש לכם עבודה? 24. מצאתם פעם מטבע ברחוב? 25. ושטר? 26. אתם רואים חדשות? 27. באיזו תדירות? 28. למה? 29. מה בא לכם ללמוד באוניברסיטה? 30. ואיזה תפקיד בא לכם לעשות בצבא? 31. אתם שמים לק? 32. וברגלייים? 33. למה? 34. המחשב שמולכם הוא מחשב נייד? 35. למה הצטרפתם לתפוז? 36. באילו אתרים עוד אתם גולשים? 37. מה החיה האהובה עליכם? 38. ומה הצלחת האבהבה עליכם (תנו פירוט שלה)? 39. יש לכם אלרגיות? אם כן למה? 40. יש לכם קעקועים? 41. ופירסינגים? 42. למה? 43. טוב זהו נגמרו השאלות. אהבתם?

hadarinke

New member
שובאפ שובאפ.

1. מה אתם עושים כשמשעמם לכם?מחשב בעיקר 2. מדליקים נרות בחנוכה?לא ממש 3. מה אתם שומעים עכשו?את המזגן 4. עוד כמה ימים יש לכם יומולדת (כן, תפתחו לוח שנה ותספרו!)?חחחחחח לא! אבל עוד 150 ימים בערך 5. מה הדבר הסגול הקרוב לכם?הכבשה שלי שושנה
6. מה הדבר הטורקיז הקרוב אליכם?נר בצורת פתית שלג מוונציה 7. מה הייתם עושים עם 100,000 אלף ש"ח?משקיעה במניית ישראמקו 8. אם הייתה לכם אפשרות לקנות מכונית חדשה אז איזה צבע היא היתה?שחורה או לבנה 9. למה?שחור אלגנטי ולבן זה נוח 10. בא לכם כבר לחזור לבצפר?לא 11. איזה בורקס אתם מעדיפים- עם תפו"א או גבינה?גבינה 12. מה אתם אוכלים בבוקר?כלום... אולי קורנפלקס 13. אתם לטייל בארץ?קצת 14. ובחו"ל?כן 15. ישנתם פעם באוהל? כמה פעמים?הרבה, יוצא לי פעם בשנתיים ככה 16. מתי היתה הפעם אחרונה שלכם:כיתה ח' - הייתם במלון-לפני חמישה ימים - הייתם בצימר-בתחילת השנה - הייתם בבריכה-לפני חמשיה ימים - התנשקתם-וואי וואי XD לפני פחות מחודש - התעצבנתם על מישהו-היום - התעצבנו עליכם-היום - הרבצתם למישהו -לא זוכרת, אה, היום לחברה שלי בצחוק - היתה לכם הפסקת חשמל-לפני שבועיים כי הדלקנו 4 מזגנים XD - אכלתם אבטיח-שלשום - בישלתם לעצמכם משהו-היום 17. איך חגגתם\אתם מתכוונים לחגוג את יומולדת 17 שלכם?בטח איזה משהו בבית עם חברים או במסעדה או משהו 18. יש לכם כבר תעודת זהות?יאפ 19. ודרכון יש לכם?יאפ 20. נכון שמשעמם?לא 21. מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום?לישון, לקחת את הבלונים כשיהיו מוכנים, להתארגן למסיבה וללכת למיסב, וגם לישון אצל חברה אחרי המסיבה P: 22. מה המזל שלכם?נולדתי ב00 בלילה ביום שעקרב מתחלף עם קשת 23. יש לכם עבודה?בייביסיטר 24. מצאתם פעם מטבע ברחוב?כן 25. ושטר?כן XD מצאתי שטר של 100 בתוך הבריכה! 26. אתם רואים חדשות?כן 27. באיזו תדירות?לעיתים קרובות 28. למה?כי זה חשוב 29. מה בא לכם ללמוד באוניברסיטה?הנדסה ופיתוח מוצר ואולי גם שיווק ומנהל עסקים 30. ואיזה תפקיד בא לכם לעשות בצבא?משהו של הנדסה או אדריכלות 31. אתם שמים לק?ברגליים 32. וברגלייים?-_-" 33. למה?כי זה יפה 34. המחשב שמולכם הוא מחשב נייד?לא 35. למה הצטרפתם לתפוז?בכיתה ו' לפורום אחד שאני לא אזכיר את שמו P: 36. באילו אתרים עוד אתם גולשים?פייסבוק וואלה ועוד 37. מה החיה האהובה עליכם?כלבים וחתולים 38. ומה הצלחת האבהבה עליכם (תנו פירוט שלה)?אממ... היא עמוקה מאוד מחרסינה והיא בצבע ירוק כהה עם קימורים בצבע ירוק כהה יותר 39. יש לכם אלרגיות? אם כן למה?לפניצלין, פסיפלורה, פריחה של עץ הזית, דבורים, יתושים, אבק, וערסים :) 40. יש לכם קעקועים?לא 41. ופירסינגים?לא 42. למה?כי זה משחיט את העור, למרות שבא לי נזם 43. טוב זהו נגמרו השאלות. אהבתם?יאפ!

למעלה